Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Annan inglise keele tunde (Tallinnas)
 
Õpetaja 29. jaanuar 2012, kl 13.43
Tere!

Annan inglise keele tunde Tallinnas nii põhikooli- kui ka gümnaasiumiõpilastele, kellel on tekkinud raskusi mõne teemaga või kes soovivad lihtsalt enne kevadisi eksameid materjali üle korrata.

Õpin TLÜ-s õpetajaks, on olemas koolis õpetamise kogemus ja väga mitmekesine eratundide andmise kogemus.

Enda poolt pakun kõik õppematerjalid, mida tundideks on vaja. Ühe tunni hind on 10 eur, detailides saab individuaalselt kokku leppida.
 
Palju tahad raha saada! 29. jaanuar 2012, kl 15.20
nii ongi!
 
kallis 29. jaanuar 2012, kl 16.01
Mis on ühe tunni pikkus? Kahtlustan, et kuna olete alles üliõpilane, siis sellise raha eest keegi tunde ei võta ... Sellisse summa maksaks ikkagi erialase paberiga inimesele, eriti arvestades, et ega ühest tunnist tavaliselt ei piisa, aga kuus 40-50 eurot välja käia ei jaksa hetkel keegi. Natuke peale makstes saaks juba keeltekoolides täiskursuse kätte.
 
ihnuskoidele 29. jaanuar 2012, kl 22.50
Kallis? On ikka või? Sellist hinda küsiti juba 4a tagasi eratundide eest, vahepeal on elu kallimaks läinud.

Hind on täiesti normaalne, sa ihnuskoi mine oma keeltekooli siis!
 
to ihnuskoidele 30. jaanuar 2012, kl 01.08
Jaa, sellist hinda saabki küsida inimene, kellel on ette näidata paberid ja kogemus. Lisatööd otsiv üliõpilane võiks alustada väiksematest summadest. Ega seda siin paha pärast välja ei tooda, lihtsalt väiksema summaga on rohkem lootust tööd leida alguses.
 
Matsiste 30. jaanuar 2012, kl 02.21
Õiglane hind on läbirääkimiste tulemus ja ega diplom ei õpeta. Olen ennegi näinud kuidas ilma diplomita isik õpetab paremini kui diplomiga õpetaja. Õpetaja ja õpilase sobivus peaks juba esimese tunniga selguuma.
Neile kelle jaoks tunni hind on kallis meenutan, et on olemas võimalus õppida iseseisvalt, ilma õpetajat palkamata.
 
ihhii 30. jaanuar 2012, kl 11.43
Ja-jah, küll ta selguub.
 
teema autor 30. jaanuar 2012, kl 18.04
Mulle on koguaeg samapalju raha pakutud tundide andmise eest. Diplomiga õpetajad siiski küsivad rohkem, 12-15 eurot tunni eest. 10 euro eest teen 1,5-2h, vastavalt vajadusele ja kokkuleppele.
 
ihnuskoidele 30. jaanuar 2012, kl 19.17
teemaautorile:

Ära kuula siin seda vingumist ja ära ennast odavalt müü! Tõmbad muidu ka teistele tudengitele vee peale kui sellise raha eest oled nõus kuni 2h istuma mõne lapse kõrval! Iseasi kas laps üldse suudab nii kaua järjest õppida.

Kellel on õpetajat tarvis, see on nõus ka vastavat hinda maksma. Mina pakuks välja 10 eurot 45 minutit.

Ja lugege teemaalgatus uuesti läbi! Ta kirjutab ju, et tal on eratundide ja ka koolis töötamise kogemus, lisaks sellele, tudeng on kõike värskelt omandanud ning teemad on paremini meeles ning tihti noored oskavad teisi noori paremini õpetada kui mingid pensionärid, kes lisa teenivad eraõpsidena, endal tugevad närvi-ja mäluprobleemid juba, pluss nõukaaegsed õpetamistehnikad.

Sulle soovin edu, pane ikka mujale portaalidesse ka kuulutusi, näiteks koolielu.ee!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!