Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
RaM kool = rikaste kool?
 
Ema 44 01. juuni 2016, kl 17.30
Tere

Sõbranna pani oma lapse just sellesse kooli. Sõbranna pole mingi eriline rikas, aga kuna see oli ainuke kool kodu lähedal, saatis ta oma lapse just sinna. Juba esimesel päeval noriti last tema telefoni pärast ( Ei ole näritud õuna mobla ). Järgmistel päevadel hakkati uurima-puurima vanemate kohta. Kui selgus et vanemad polegi paberimäärijad ega tippjuhid, sattus ta põlge alla. Otseselt ei kiusata, aga välja ka ei tehta. Kas tõesti on seal koolis niivõrd jõukate vanemate lapsed? Ma tean et igas koolis on noorte seas must have MK käekott, Guessi riided, Prada kingad ja viimase peal meik. Seal koolis asi aga nende asjadega ei piirdu.Näiteks on igal "tavalisel" õpilasel koolis kaasas MacBook Pro? koos Iphone tippmudeliga. Puudu pole ka Ipadidest. Enamik elab suures lossis ja käib iga kuu soojal maal reisimas. Väga hea kooli juures on head õpetajad ja ilus koolimaja hea juhtkonnaga. Milliseid kogemusi teil selle kooliga on?
 
eid_155ec96828b3b1 02. juuni 2016, kl 06.01
see on jah riigi esijõukurite lastele mõeldud kool.

töölisklass hoidku sealt heaga eemale. kui ülalkirjeldatud probleeme kogeda ei taha. Asi võib koguni psühhotraumadega lõppeda.

selline suhtumine on kõikjal kus kontorisakste lapsi õpib.
 
' 02. juuni 2016, kl 10.41
Miks sa endast kolmandas pöördes räägid?
 
rapp 06. juuni 2016, kl 22.51
Tere

Minu 2 last käivad Rocca al Mare koolis. Mina EI OLE rikas (kuupalk 900€). Ometi on mehe palk törtsu suurem (enamasti üle 3500€ kätte). Tee järeldus ise....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!