Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
Septembrilaps kooli
 
Emme ühele neiule 05. juuli 2022, kl 10.33
Tere!

Sooviksin küsida nõu. Nimelt on mu septembris sündinud hetkel 6a laps käinud kogu aeg endast veits vanemate lastega lasteaias(selles mõttes vanematega et teised on juba 7 a vanad ja lähevad kooli). Mu tütar väga-väga ootab kooli, oskab juba 1,5 aastat lugeda, kirjutada samuti, sotsialiseerub kiiresti ja edukalt ehk on kooliks igati valmis. Laps on sündinud 24 septembril, ning minu arust peaks ta juba tohtima kooli minna. Ise läksin ka 6a vanalt kooli, mul ei olnud ka mingeid õpiraskusi üldse, kuidi sünnipäev on 29 septembril, minu oma klassis oli ka üks minust veel noorem laps ja veel üks paar päeva vanem laps. Psühholoogi juures käisime ka, ta oli täiesti nõus kooli mineku otsusega. Hiljuti tabas mind aga jutt et kuidas sinu laps küll juba kooli läheb, 3 cm teistest lühem ju (seda ei öelnud ei psühholoog ega logopeed ega keegi teine seesugune, vaid lihtsalt 1 suva inimene). Minu arust võib mu laps kooli minna, ühes koolis on ta juba kirjas, ta klassi oleme juba ka näinud. Nende klassi vaadates ei saa küll aru, et mu tütar teistest väiksem oleks. Mida teie arvate, kas ta võib kooli minna?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!