Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Kas saan meilile saadetud kasko.kind poliisist loobuda?
 
jamavärk 18. november 2010, kl 20.21
Võtsin ühest kindlustusfirmast kasko. Nad saatsid arve ja poliisi meilile. Kuid sain täna ühest teisest kindlustusest parema pakkumise. Kas see meilile saadetud poliis tähendab nüüd seda, et ma olen selle kindlustusega seotud või võin veel loobuda. Tänud ette!
 
:) 18. november 2010, kl 20.46
Saada vastus, et ei soovi oma autot nende firmas kindlustada ja ongi kõik. Ja kui seda ka ei viitsi, siis lihtsalt ära maksa - kindlustuskaitse ei kehti tähtajaks maksmata arve puhul.
Kuigi ei saa päris täpselt aru, mida sa mõtled lausega "Võtsin ühest kindlustusfirmast kasko" - misasja sa võtsid? Käisid kohal, sõlmisid ja allkirjastasid lepingu või on ikka pakkumisest jutt?
 
ehh 18. november 2010, kl 21.29
kui ei maksa, siis ei kehti. Olenemata kas on poliis teisest firmast olemas või mitte, vahetasin samuti lepinguperioodi keskel kindlustusfirmat
 
jamavärk 18. november 2010, kl 21.52
Meile saadeti eile kaskondlustuse poliis ja arve, eelnevalt olin saanud pakkumise. Midagiallkirjastanud pole, samuti pole arvet maksnud. Kasko oleks pidanud kehtima hakkama alles järgmine nädal. Täna tuli ühelt kind.firmalt veel parem pakkumine(on loogiline, et võtad sealt kasko, kus paremad tingimused).
 
alu 18. november 2010, kl 23.00
maksta pole vaja, see on vabatahtlik kindlustus ja poliisi väljastamine seltsi poolt on lihtsalt hea tahe, kuid samas katteta maksmata jätmise puhul.
 
ha ha 18. november 2010, kl 23.56
saada kiri et said parema pakkumise ja ei soovi nende firma oma
kindlasti teevad uue pakkumise mis on soodsam
ja siis teed veel omakorda kirja teisele firmale ja ütled et esimene tegi ikka parema pakkumise ja soovid loobuda
vaatab kaugele jõuad kauplemisega
nüüd kõik firmad rahamaiad ja kliente napib
kahjuks veel mõned poolriiklikud rahaaugud monopoli seisuses
 
rumalus 17. oktoober 2011, kl 20.10
on Kasko puhul võrrelda makstavat aastast maksumust. Tuleb vaadata, mis riskid on kaetud, millised riskid tuleb endal kanda. Milliseid tasuta boonused kaskoga kaasnevad. Riske on palju, mille peale inimene ei mõtlegi. Bensiin saab otsa - tankla kaugel, kiirelt on vaja teatud kohta jõuda - auto hakkab tõrkuma, edasi sõita pole võimalik, juhtub avarii - vaja puksiirabi kutsuda jne ERGO KASKO on kindel, millega kaasneb tasuta Autoabi, puksiirabi, 21 päevaks asendusauto. Kütus saab otsa - autoabi toob tasuta bensiini kohale, autoabi viib autos oleva seltskonna tasuta sihtkohta, kui autoga pole võimalik enam edasi sõita. Uuri järele, normaalsed hinnad, kiire kahjukäsitlus ning palju lisateenuseid tasuta.
Maaks 21. oktoober 2011, kl 08.40
kodanik "rumalus" ERGO kontorist mõtleb nüüd tagasi (ka teised võivad mõelda) kõigile neile kordadele millal tal on bensiin otsa saanud või on auto tõrkuma hakanud või ta on avarii teinud jne. ja siis läheb ja ostab niikuinii endale kõige odavama kindlustuse.
Rõhuv enamus kindlustab oma liikurit niikuinii seetõttu, et liising nõuab, mitte selleks, et autoabi bensiini tooks. Autoabi liikmekaart on teatavasti kordades odavam kui kasko!



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Maaks 25.10.2011 13.33.
 
kle Maaks 22. oktoober 2011, kl 18.17
Rõhuv enamus kindlustab oma liikurit niikuinii seetõttu, et kasko nõuab,...
tead kasko ei nõua midagi ja inimesele, firmale on kohustuslik vaid siis kui pank on soodustatud isikuks (auto on liisitud ), muidu on kasko vabatahtlik kindlustus. Ja siiski rõhuv enamus teeb kasko ikka enda pärast. Kui peaks juhtuma avarii ja auto läheb maha kandmisele, tasub kindlustus samaväärse turuhinnaväärtuses auto maksumuse omanikule. Tee omale selgeks, milleks üldse kaskot vaja on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!