Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
autode navigeerimisseadmetele lisa vooluallika leidmine
 
tom tom 05. veebruar 2011, kl 17.50
Autode navigeerimisseadmed on väga head navigeerimisvahendid tänavatel.(paremad kui mobiiltelefonide seadmed ) aga probleem tekkib sellest et aku ei pea kaua vastu.Mida võiks kasudada lisa energia seadmena mille võiks ühendada auto navigeerimisseadme külge
 
? 05. veebruar 2011, kl 18.10
Mida sa silmas pead? Kas linnas jalgsi ringi seiklemist, Tomtom näpu vahel? Muidu on neil ikka kaasas nii toa- kui ka autolaadija. Ja kui navi on 100% laetud, siis peab ta ikka päris kaua vastu ilma juhtmeta, juhul kui see riistapuu sul vana juba pole.
 
ha ha 05. veebruar 2011, kl 18.54
see seade on ilma akuta:)
http://cdn.10dailythings.com/images/2010/06/cool-inventions-gps2.jpg
 
hihi 05. veebruar 2011, kl 20.06
pole tõsi, aku on selle riistapuu sees, see silma ei hakka.
Maaks 10. veebruar 2011, kl 18.13
Kui ilma akuta toimivat riista otsid, siis see peaks asja ära ajama. Öisel ajal on natuke nutune ainult, kuna taustavalgustus nõrk.
http://www.kompaskurs.dk/logosekst.JPG
Aga kui nüüd asja juurde tulla, siis enamus auto GPS-e kasutavad toiteks/ laadimiseks USB otsa, ehk sul on vaja leida ainult mingi "patareisülem" mis lõpeks USB kaabliga. Äkki mõni järgnevatest
http://www.google.ee/search?hl=et&q=USB+powe...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!