Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
vilgutamine
 
maili 23. märts 2011, kl 20.27
hei!
mul tekkis selline totter küsimus, et kas "kirjutamata seadustes" on mingi vahe sees, kas vilgutada üks või mitu korda? (nt politseist märku andes, "kuule, sul tuled ei põle!" )
 
. 23. märts 2011, kl 20.56
Kui tuled ei põle, siis kustutad korraks omad ära, kui politsei (või muu oht ;)) teel, siis vilgutad kaugtulesid. Mida suurem oht, seda hüsteerilisemalt vilgutad. Lihtne.


On olnud ka juhus, kus vastutulev auto vilgutas ohutulesid. Võtsin kohe hoo maha hirmust, et äkki kuskil mingid loomad teel vms (pime aeg ja metsavaheline maantee).
Olidki, kitsed nimelt, see helkurvesti kandev alaliik.
 
maili 24. märts 2011, kl 11.39
ok. nüüd siis asi selgem.
 
kui 24. märts 2011, kl 17.31
keegi vilgutab sulle tulesid, siis esmalt kontrollid tulesid, kui need põlevad, siis järelikult "kitsed" ja "põdrad" teel. Endal on ka selline olukord, et ees sõitev auto võttis hoo maha ja pani ohukad põlema... võtsin ka hoo maha ja seekord jooksid kitsed üle tee metsa:D
 
kk 02. aprill 2011, kl 11.01
Muidugi vilgutage kõigile roolijoodikutele, autovarastele ja kiirust ületavatele potensiaalsetele mõrvaritele. Muidu äkki jääb veel liiga palju inimesi ellu ja need vaesekesed peavad trahve maksma või kinni istuma.
 
jorss 02. aprill 2011, kl 11.16
kunagi sai kah pimedas vastutulunud autole vilgutatud(nhh.et politsei on ees). vastutulija vilgutas vilkureid vastu :)
 
Pretsedent 31. märts 2020, kl 22.10
Mille poolest see paha on? Sellepärast,et President kutsus seda tegema? See oli ju mõeldud eesliinil olijatele tunnustust avaldamine! Pea pooles Euroopas inimesed avaldavad kuidagigi moodi meditsiini ja politsei ja teistele ametite töötajatele TUNNUSTUST oma kodudes,sest otseselt seda teha ei saa! Hispaanias,Belgias Saksamaal ja veel mujal õhtul kell 8 inimesed tulevad rõdudele ja PLAKSUTAVAD nendele! On see paha? Meil on aga selle vilgutamise vastased ainult sellepärast,et President seda soovitas? Tõesti,tuleb mõtetesse,et kui nende vilgutajate vastaste iidol perekond Helme annab käsu rõdudel "liputada",siis seda ka tehakse
 
Kustuv Tuluke 31. märts 2020, kl 22.12
Ei no presidendi palgaga ma võiksin isegi wittu vilgutada ja seda koguni uksel seistes
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!