Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
kuri x-juht
 
lisben 10. aprill 2011, kl 21.05
Olen praegu nii kuri autojuhtide peale, kes ei arvesta teistega.
Situatsioon siis järgmine - tahan koju minna, aga ei saa. Kaks juhti on oma autod minu omale nii lähedale parkinud, et mitte kuidagi ei anna sealt välja nikerdada. Üks on ees ja teine taga ning vasakul, juhi pool, on kõrgem kõnnitee äär. Kundeukse juurde pääsemiseks tegin ringi tagumise auto tagant, sest seal haigutas tühjus. Eest kah ei saanud, sest puudus igasugune tahtmine oma mantliga teise auto tagaotsa pühkida. Pagan, teeb ikka kurjaks küll kui ees ja taga tänava ääres on ruumi küllalt, aga peab ikka nii lähedale parkima, et teine kuidagi välja ei saa. Muidugi on oma lollus kah, et pole muretsenud sellist autot, mille 4 ratast korraga kohapeal keeraks 90 kraadi.
 
ha ha 10. aprill 2011, kl 21.53
mis hädaldad siin?
helista 110 ja kurda neile et sind on kinni pargitud:)
ütled neile autode numbrid ja nemad helistavad omanikele:)
ise olen 2x kasutanud
maasturi mees isegi vabandas:)
 
parkimisguru 11. aprill 2011, kl 00.58
päris iga kord ei saa ka teisi süüdistada. ma tegin ühele vasakpoolsete ratastega täpselt valgele joonele parkinud taignale täitsa nimelt nii, et parkisin oma auto kenasti valgete joonte keskele. too beibe oli kahjuks nii jäme, et ei mahtunud oma auto ukse vahelt sisse pugema ja kukkus huilgama ja ähvardama. andsin talle siis ajaviiteks mõned parkimis- ja dieedialased näpunäited:)
Maaks 11. aprill 2011, kl 11.10
parkimisguru - see pole teab mis tark käik teisele nii teha, sest siis pekstakse ustega sul auto küljed mõlki ja kraabitake ära. Peab parkima nii et kohtade vahel olev joon jääks täpselt auto keskele kõhu alla. Ja soovituslikult kaubanduskeskuste ustest kaugemale.
 
kah hädas olnu 13. aprill 2011, kl 09.31
mul on sama probleem olnud, olen ise ettenägelikult parkinud, et mõni võib liig lähedale parkida, mul veel see probleem, et minu sõiduki pöörderaadius on suht suur....aga mis puutub 110, siis olen seda kunagi kasutanud ja toimis väga kiiresti jk üõhusalt, sel talvel aga öeldi, et selliste probleemidega tegeleb nüüd mupo ja sealt lubatud tunni-aja-jooksul asemel läks aega kindlalt 2 tundi ja see oli kindlalt mupo poolne viivitus, mupo ise ütles küsimuse peale "miks nii kaua aega läheb?", et mina pole ainuke...küll on neil aga palju tööd selles valdkonnas, et lausa järjekord...
 
suure autoga 13. aprill 2011, kl 14.07
Noh, selle joonele parkimisega on korra või rohkemgi olnud nii, et mina panen oma auto kenasti vabale kohale kahe auto vahel. Tagasi tulles avastan, et teised ümbert ära sõitnud ja minu oma on nüüd täiesti ebanormaalselt nende valgete joonte suhtes, jooned täitsa auto all. Ja siis kui tuleks mingi meisterparkija - parkimisguru näol- "karistuseks" kinni parkima, siis ajaks ikka väga tigedaks...

Suvel läksin varakult randa ja parkisin juba ette arvates, kui täis saab parkla olema kaugemasse serva, et seal ehk ikka nii suurt tungi ei ole ja oht kinnipargitud saada on väiksem... tühjagi. Tegin elumõnusa slaalomi tagurpidi. Ma isegi ei tea, kuhu või mismoodi parkida, et selliseid turakaid vältida...
 
puhh 16. aprill 2011, kl 06.28
hoiad oma autokest, nagu silmatera. tagumine käik sisse ja lükkad taga oleva rõõmsalt vajalikule kaugusele ning vabadus ongi käes. mure või asi...
 
bumm 17. aprill 2011, kl 10.35
oli endal ka ükskord selline situatsioon. mingi naine oli oma ülikalli maasturiga minu vana küna kinni parkinud. helistasin 110 ning politsei võttis naisega ühendust. naine tuli kohale umbes 15 minutiga ning rääkis, et ta tõesti ei pannud tähele, et nii lähedale parkis. värises meeletult. ma mõtlesin, et pean talle kiirabi kutsuma. istusin ta autosse ning rahustasin ta maha. sain talt ka telefoni nr. ning oleme siiani suhelnud vahest, kuna pargime samas kandis oma autosid ning tunneme teineteise autod juba kaugelt ära. negatiivne oli see, et jäin oma plaanitud kohtumisele hiljaks, aga positiivne oli see, et sain omale uue tuttava, kellega on päris meeldiv suhelda.
 
parkimisguru 19. aprill 2011, kl 03.48
mis mõttes on vabale kohale JOONTE VAHELE parkija süüdi selles, mis seal parklas varem toimunud on? Kui ennast vägisi lihtsalt "vabale kohale" pargid, siis võib muidugi juhtuda, et uksest sisse ei mahu. aga sellele pisiasjale tuleks mõelda enne, mitte pärast.

head parkimist, kohukesed!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!