Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Vanast autost lahti saamine?
 
Blondy 04. mai 2011, kl 23.31
Küsimus lihtne - kuidas saada võimalikult hea hinnaga, aga väikese vaevaga lahti oma vanast autost, kui ise müümine nt läbi auto24 lehe ei tundu ahvatlev?
Tõesti ei viitsi ega taha pidevalt tühja võõraste inimestega koos proovisõitu käia tegemas jms. Komisjonimüüki vaatasin, aga tundub kahtlane, et mis siis, kui paari kuuga autot maha müüa ei õnnestu, siis ju maksan end lolliks?
Vist oli Veho lehel, kus blingis reklaam, et ostavad ära vana auto, aga on keegi kursis, mis hinnaklassiga? Rikkaks ei tahaks saada, aga päris ilma ka müüa ei taha...
Ühesõnaga kõik ideed on teretulnud, et mis variante kasutada, kui plaan auto maha müüa? :)
 
Borat 05. mai 2011, kl 00.07
Müüja müüb alati odavalt ja ostja ostab alati kallilt. Kõik need komisjonid ( ja pole see Veho ka parem kui üks suur komisjon) ostavad sult auto ca 40% turuväärtusest odavamalt.
Nii et kui sul just keegi tuttav või tuttava tuttav seda ära ei osta, siis mata maha lootus, et saad hea hinna lihtsalt autot pildi pealt näidates.
 
prynett 05. mai 2011, kl 00.11
1.auto24 kuulutus
2.veho ostab vana auto
3.saksa-auto ostab vana auto
auto hind söltub nii mitmest asjast et seda interneti teel ei tuvasta, lase ikka yle vaadata ja kysi palju pakuvad, auto24st saad ju vaadata palju ca sinu auto maksab
edu
 
heh 05. mai 2011, kl 06.37
autoostja töö ongi hinnata sinu peaaegu pereliikmeks saanud kallike odavaks äraaetud rondiks mis enam kuhugi ei kõlba ja nende müüdav auto parimaks tehasest tulnud autoks:)
Maaks 05. mai 2011, kl 09.00
Topauto (seat, hyundai, suzuki) ja Info-Auto (ford) aeg ajalt pakuvad autovahetust kus su vana auto väärtusele makstakse kuni 30000eek (1900€) peale kui neilt uue ostad.
 
vanaraud 05. mai 2011, kl 09.54
kõige lihtsam viis,pane põlema ja pärast vana raua kokkuostu.Kui värvi peal pole siis maksame paremat hinda.
 
k 05. mai 2011, kl 11.27
ja miks peaks keegi ostma sinu auto just sulle sobiva hinnaga, see pood kes ostab sinu auto tahab ka ju mingil moel kasumit saada,muidu pole ju asjal mõtet.Seega sinu valik ,mis teed .
 
alu 05. mai 2011, kl 23.29
ole mureta-taolisi soovijaid oma vana rondi kohta on kuhjaga. ka auto24 kubiseb neist, kes yritavad mingit hooldamata saasta võimalikult kalli hinna eest realiseerida tuues argumendiks enda ainuomandi. neid kõiki yhendab laisa ja ahne inimese imago, kes tahaks rikastuda teiste arvelt ja võimalikult väikse vaeva eest. rumal pea enamat lihtsalt välja ei mõtle.
muul juhul poleks ju võimalik, et teenust saavad pakkuda kõikvõimalikud autokaupmehed oma ahvatlevate pakkumistega?
 
patsaan 05. mai 2011, kl 23.37
Vii Maardusse ööseks ja jäta võtmed ette...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!