Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
kasko ja õnnetusest teatamise tähtaeg
 
maali 26. mai 2011, kl 14.24
tagurdasin autoga vastu kivi ning numbrimärgi kõrvale plastmassi sisse tekkis mõlk ja ka väike pragu. see juhgus tegelikult juba ligi pool aastat tagasi. mul on küll superkasko, aga kuna arvasin, et remondi maksumus jääb alla omavastutuse piiri, ei teatanud ma sellest kindlustusele, kuna arvasin et pole mõtet. nüüd otsustasin augu korda teha, küsisin keretööde pakkumist ja üllatuseks oli see päris suur. kas mul on mingi võimalus veel kasko kaudu hüvitust saada? lepingutingimustes oli õnnetusest teatamise aeg 3 päeva :(
Maaks 26. mai 2011, kl 16.51
No kui kogu selle jutu kindlustusele ära räägid siis pole sul mingit lootust hüvitist saada :-D
Kui sa aga täna hommikul gartaazist väljudes kogematta jalgrattale otsa tagurdasid, siis võib muidugi õnnestuda. Ja keretööde pakkumist sul juo veel pole, sest õnnetus alles hommikul juhtus.
Tegutsemise järjekord siis selline: õnnetus, teade kindlustusele, hinnapakkumine remondiks.
 
alu 27. mai 2011, kl 23.36
ja käsitlejad on siis nagu viimased turakad, kes vahet ei tee poole aasta vanusel ja eelmise hommiku vigastusel? kui teevad, oled ilma ja kui ausalt seletad, saad hyvitise-ei ole need seltsid nii norivad midagi, konkurents kõva. ja aus klient hinnas.
maaks on ilmselt see vend, kes käib kahjukäsitluses oma õigust maksma panemas ja ootab hyvitisi pikemalt..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!