Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Kas auto vahatamine varjab teatud vead autol?
 
tips 27. juuni 2011, kl 21.35
Auto kapotil 2 kohast höörumisega läige maha tulnud. Hoolikalt vaadates on see nähtav, kas vahatamine petaks selle ära? Või pean tõesti poleerimise ette võtma?tips Auto alles 3 aastat vana.
Maaks 28. juuni 2011, kl 10.34
Vähe usutav et see 2 hõõrdunud kohta sul auto tippkiirust oluliselt kahandab, mina jätaks nagu on :-)
Ise küsimus on mis k...t te seal kapotipeal hõõrutate et värv maas?
 
Rämbu 30. juuni 2011, kl 13.02
Korralikult vahatades petab ära küll. Kui see hõõrdunud koht on tõesti nähtav vaid hoolikal vaatlemisel, siis on tegemist ülikerge pindmise kahjustusega ja korraliku vaha ja piisavalt intensiivse nühkimise tulemusel peaks saama ornungisse.
Ise vahatad või viid pesulasse ? Kui ise, siis piisab kui ostad tavalise "Turtle Wax" värvivaha ja kord kuu/paari jooksul peale pesu sellega auto üle `jooksed`.
 
ja veel 30. juuni 2011, kl 18.46
teinekord enne kiiret keppi kapoti peal,tee tagumik vahaseks ja tulemus on briljantne
 
tips 30. juuni 2011, kl 22.02
Püüdsin männivaiku maha hõõruda, kuid liiga aktiivne olin:) Mõtlesin auto pesulasse viia ja seal lasta vahatada. Ise vahatades keeran äkki veel midagi nässu.
 
fafa 05. juuli 2011, kl 22.47
Isegi algaja vahatajal on raske vahatamist nässu ajada. Osta endale vahatamiseks vajalikud vahendid ja proovi ära. Muidu vahata terve kapott ära.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!