Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Milline GPS autosse
 
Maarika 19. juuli 2011, kl 11.30
Kallid naised, soovitage siis oma kogemustest, et kas osta autosse Garmini keps või osta TOMTOM, olin küll alguses garmini poolt, aga üks sõber laitis selle täitsa maha, nüüd ei teagi
 
Trinni 19. juuli 2011, kl 11.38
Julgeks küll Tomtommi soovitada: hind ca poole odavam kui garmin ja viimane juhatab ikka vahest nii metsa kui metsa, kui peateid mööda sõidad siis kõlbab kah, aga kui lased tal mingeid marsruute otsida kõrvalteedel siis ole valmis hullemaks
 
lilli 19. juuli 2011, kl 11.46
Oi mu mees on garmini peale tige: kuu aega tagasi uuendatud kaart, kõik seaded õigesti paigas ja aparaat peksab nii segast, et mina pean ikka teed kaardi pealt osima
 
nimetu 19. juuli 2011, kl 11.53
Tomtom on odavam ja tal on ka funtsioone mida karminil pole, nii et kui tahad kallima raha eest kehvemat asja siis kindlasti Garmin
 
ha ha 19. juuli 2011, kl 13.00
vaadake videost:)
http://tv.motors24.ee/artiklid/TV/Tehnika+TV/12665-Tehnika+TV+-+GPS+autonavigaatorid.aspx
 
geps 22. juuli 2011, kl 23.18
Tegelikult on niimoodi, et üksiki GPS ei suuda asendada tavalist teedeatlast. Kuid nii Tomtom-il kui ka Garmin-il on oma head ja vead (tean, mida räägin, sest oman neid mõlemaid). Garmini plussiks on ülitäpsed eesti kaardid. Tootjaid on lausa kaks- Regio ja Eomap. Kummat eelistada, ei oskagi soovitada, teadmata kus GPS-i kasutada soovid. Lisaks veel see, et uuendada on neid imelihtne. Samas eesti keelne hääljuhtimine jätab kõvasti soovida, kuid on võimalus arvuti abil ise uued käsklused sisse lugeda ja salvestada. Tomtom-il seevastu on hääljuhtimine täiesti tiptop. Paraku eestlased Tomtom-ile ise kaarte ei tooda ja see tähendab seda, et peame leppima nende poolsete kaartidega, mis ei ole kõige täpsemad. Uuendamine ei ole ka nii lihtne. Pange oskavad nad mõlemad (Tomtom ja Garmin) panna.
Selleks, et GPS-ist mingil määral abi oleks, peaks peal olema kõige uuemad kaardiversioonid, mis saadaval on. Telefoniatlast vahetame ja ka kord aastas, mitte ei kasuta aastal 2011 tel.raamatut, mis välja antud aastal 2005 (näiteks). Kindlasti peaks olema soetataval GPS-il mälukaardipesa. See, et sisemälu on 2 või 4 või 8 GB ei mängi erilist rolli, sest osad aparaadid ei lase sisemällu üle 2 kaardi panna. Ja lisafunktsioonid on enamus mõtetud (sinihammas, mp3, raadio, fotoalbum jne). Seega, kellele meeldib ema, kellele tütar.
Maaks 25. juuli 2011, kl 13.11
Ära pikalt mõtle ja osta kohe Garmin. Kodanik nimetu ei tea mida räägib, aga ta võik siis valgustada millised funktsioonid tomtom-l on ja garminil pole (ärgu nüüd siis kodanik nimetu võtku võrdluseks tomtom kõige kallimat ja garmini kõige odavamat gps-i ainult)
GPs-i ainus VAJALIK funktsioon on sisselaetud kaardi kuvamine ja selle kaardi järgi sinu juhatamine alguspunktist lõpppunkti. Lisaks peab olema selle kaardi LIHTNE uuendamine.
Kui tahad edaspidi muretut elu ja gepsu eestis kasutad koos korraliku eesti kaardiga, siis on ainus valik garmin. Garminile teatavasti saavad ka muud firmad kaarte toota.
 
prestigio 26. juuli 2011, kl 22.11
Osta parem siis juba Prestigio,pole sellel neid igasugu muresi ja hind on ka normaalne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!