Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
autokool Tallinnas
 
Kristel 06. august 2011, kl 18.40
Hei!
uurin teie kogemusi...Valin hetkel autokooli, valikutest on jäänud silma Origon, Autokool 24 ja Mg Autokool, need sellepärast, et asukoht mulle sobiv ja e-kooli võimalus. Kas kellelgi kogemusi? Millist soovitate? Ise kolin alles kuu pärast Tallinna, seega igasugune info puudub :)
Tänud ette!
 
revalcafe 06. august 2011, kl 18.43
Parim autokool on hea sõber, aga soovitaks Atlantat

Samas...




Toimetatud 3 kord(a). Viimati revalcafe 07.08.2011 00.35.
 
jou 06. august 2011, kl 20.49
Ma ka autokooli otsingul....ma võin seda öelda, et ühest teisest foorumist uurisin MG autokooli kohta. Sealt öeldi, et ei tasu midagi head loota, sest juba veebilehekülg olevat kirjavigu täis ning see on pääris uus autokool. Soovitati otsida autokool pikema kogemusega. Hind on küll odav, kuid olen suht kindel, et seal koolis olles tulevad ootamatuid lisakulusid. Ma võin ka eksida...... igatahes mina arvestan autokooli otsingul kvaliteeti ja pikaajalist kogemust, samas ka mõistlikku hinda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!