Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Kas pean leppima sellise autoremondiga?
 
mõtlik autoomanik 30. august 2011, kl 17.44
Auto käis remondis, tööks oli kojamehe hoova vahetus. Vahetati ära küll, kuid nüüd on kojamehed erineva välimusega. Mõtlesin algul, et see selleks, peaasi et oma tööd teeb. Kuid täna vihmase ilmaga selgus, et teeb ka mingit vastikut, peeretuse moodi häält. Need kaks asja kokku viivad ikka tuju nulli. Auto välimus on ikkagi rikutud ja heli käib närvidele. Tegemist polnud mingi suva garaazhiga, vaid esindusega. Ainuke, mis esinduslik oli, oli muidugi hind... Mida teie teeksite?
 
re 30. august 2011, kl 17.50
Loomulikult pead tagasi minema, esindus ei saa panna erinevaid jubinaid autole...ära ole loll
 
auts 30. august 2011, kl 19.06
tagasi ikka, kas arve või tšeki said ikka?
 
mõtlik autoomanik 30. august 2011, kl 19.12
Jah, arve sain loomulikult.
Maaks 31. august 2011, kl 08.52
See peeretuse moodi hääl ei tule kojamehe hoovast vaid kojamehe kummi ja klaasi vahelisest hõõrdumisest.
 
garantii 31. august 2011, kl 08.56
ka varuosadele peaks mingi garantii kehtima
 
Kontra2 31. august 2011, kl 10.52
...KOHE TAGASI ESINDUSSE , kui korda ei tehta siis kisa - karju, tao rusikaga vastu rinda, räägi tarbijakaitsest jne. luba fotod teha ja ajakirjandusse minna - seda nad sunnikud esinduses kardavad
 
teema autor 31. august 2011, kl 14.29
Jah ma tean et see heli tuleb kummi ja klaasi vahelt, aga mis see teadmine mind aitab?
Võtsin esindusega ühendust, telefonis nad ütlesid küll, et ei saa üleüldse aru, mis probleemiks on - huvitav, et siin foorumis saavad küll kõik aru :) - ja nõudsid autot näha. Eks viin neile näidata, vaatab siis, mis edasi saab...
 
h 31. august 2011, kl 23.44
Nad pigem ei taha aru saada.
Mis firma kojamees see nii hullu häält teeb siis?
 
WGASAI 06. september 2011, kl 22.19
Mina olen ka siis selline, kes hetkel aru ei saa. Point 1. Kas erinevad on hoovad või klaasipuhastajad ise? Kui hoovad, siis muidugi jama. Kui klaasipuhastajad ehk harjad siis...
Point 2. Uus kulumata kumm krudiseb ikka mööda kululunud klaasi. Peaks peatselt üle minema kui on sisse töötanud.
 
Krissu 07. september 2011, kl 00.24
Olen samuti saanud autoremondis ebameeldiva kogemuse. Viisin auto remonti, kuna miskit kolises. Kui auto kätte sain, oli kolisemine nagu kadunud, öeldi, et katkised osad vahetati välja. Paari päeva möödudes, kui sõitsin teel, mis ei olnud kõige paremas korras, oli jällegi kolisemist kulda. Viisin auto esindusse tagasi, kus lubati asi üle vaadata. Kahjuks pidin ka kolmas kord sinna tagasi minema, kuna asi ei olnud korras.
Siis soovitas üks tuttav mulle üht teist autoremondi töökoda - Royal Garage, mis asub Tallinnas Hagudi 9. Et vähendada enda närvikulu ja hoida aega kokku, läksin autot sinna näitama. Minu murega hakati koheselt tegelema. Lõpuks tuli välja selline asi, et välja ei olnud mul vahetatud ühtegi katkist osa, vaid üritatud seda lihtsalt parandada. Kiiresti tehti mu auto korda ja hindki oli parem kui esinduses. Nüüd pöördun alati Royal Garagesse.
Eks paljudes autoremondi töökodades suhtutaksegi naistesse kui lollidesse.
Maaks 07. september 2011, kl 09.32
Naistesse kui kõndivatesse rahpuudesse suhtutakse lisaks autoremondi töökodadele ka kõikides kinga ja kosmeetikapoodides :-)
Ometi ei kurda siin keegi, et "noorendava ja kortse siluva pahtli" asemel sain "mingit suvalist savi" või et "lendavate ja läikivate sussikeste" asemel sain "suvalised kaunad".
 
asd 07. september 2011, kl 20.13
Autodel ongi tihtilugu erinevad kojamehed (juhipoolne jämedam kumm, kõrvalistuja oma peenem, raamiga). Häält teevad kui kojamees pühib mitte piisavalt märga klaasi näiteks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!