Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
kaamera autosse
 
Volli 27. september 2011, kl 15.24
Mul sai villand ettejooksvatest jalakäiatest ja ettesõitvatest ratastest. Keeravad ette ja siis tõesta, et pole süüdi. Kes on paigaldanud endale sellise kaamera autosse? Millist soovitate ja millist firmat paigaldajaks?
 
hmh 28. september 2011, kl 21.20
see teenus on kirvehinnaga, ca 3000 eurot
 
Volli 28. september 2011, kl 21.52
paigaldamine 3000 eurot???
kaamera saaks(Autokaamera OÜ-st) 150...200 euroga ja paigaldus 46.000krooni?(kui vanas rahas mõelda)...ei tahaks nagu uskuda
 
3000 29. september 2011, kl 23.59
Et kohtus su kaamera salvestist asitõendina saaks kasutada peab see olema daadeldud. See viimane just maksabki niipalju.
 
taadeldaja otsija 30. september 2011, kl 19.18
no kui SA nii tark oled, ehk valgustad ka,kus seda tehakse?
 
kodanik 30. september 2011, kl 23.05
autokaamera.ee müüb sellise kirjeldusega asja ja ma küll ei näe, et peaks asi olema taadeldud(siis peaks kõik videokaamerad ka olema taadeldud, et kohtu kasutada...jura)
"XDriven DRS-1100 on 1,3-megapiksliline (salvestamise nurk 140°) autokaamera, mis salvestab sõitu reaalajas ning seda nii päevasel kui ka öisel ajal. Sisseehitatud GPS-moodul salvestab sõiduki koordinaadid, kellaaja, kuupäeva ja sõiduki kiiruse"
Maaks 03. oktoober 2011, kl 09.59
See videopilt ei ole nii või teisiti (eestis) kohtus asitõendiks! Olgu ta siis taadeldud või mitte :-) Kuijuta nüüd endale seda "taadeldud" videopilti ette ja kuidas ta erineb "taatlemata" videopildist?
Pigem on kaamerast kasu selles mõttes, et kui salvestis läbi vaadatakse, siis asi kohtusse ei jõuagi ja otsus tehakse juba politseikomissari juures.
 
teemaalgataja 03. oktoober 2011, kl 22.20
Viimasele:
Su jutus vasträäkivus.Politseikomissar võib teha mistahes otsuse, mul siiski võimalus ALATI pöörduda kohtusse. Ja sellepärast ma küsiungi sin, et kas kellelgi on REAALSEID kogemusi autokaameraga ja m´il moel ta kohtus tõendina on.
Aga ok, parem kulutada natuke raha herr Sirk(kelle advokaadibüroo selliste asjadega tegeleb) peale, kui otsida siit miskit.
 
heino 03. oktoober 2011, kl 22.56
öeldakse taatlemine, mitte daatlemine...
 
filo 03. oktoober 2011, kl 23.26
sa, Heino, mine pekki oma targutamisega
 
chinimpex 18. jaanuar 2012, kl 23.00
Tere kõigile.Teema algataja oli vist keegi Volli. Kui sa soovid salvestada pilti sõiduki sees(näiteks takso,buss) või kasvõi ees,taga nagu mina seda teinud olen,siis võin pakkuda sellist süsteemi,kuid lisan kohe,et odav see lõbu pole. Tellisin endale sellise komplekti ja olen kasutanud nüüdseks üle aasta ja on toiminud täitsa korralikult.Kasutan 4 kaameraga süsteemi veoautol. Väga suure kuumuse juures on pilt vahest hakkima hakanud aga eks see on vist rohkem paigalduse viga,et õhk liiguks vms. Korraga saab salvestada kuni 4 kaamera pilti samaaegselt ka neid vaadata monitorist,kerida jne kui vajadus tekib. Ka on seal igasugused lisafunktsioonid(kiirus,suunatuled,auto nr videol) jne. Salvestus toimub kas kõvakettale(mis aga teatavasti põrutuste suhtes tundlik),või SD kaardile nagu see minul toimub. Kui nüüd kellelgi suurem huvi tekkis asja vastu,siis mingisuguse tühise info leiab ka minu kodukalt(www.chinimpex.ee) see küll alles algstaadiumis või siis kui ikka reaalne huvi osta juba on,võtke ühendust maili kaudu ja siis saan juba pikemalt ja täpsemalt seletada kuidas asi toimib ja mis maksab jne. e-mail:mail@chinimpex.ee
 
Seadus nõuab silti 22. jaanuar 2012, kl 21.40
Autol peab vist olema silt ka peal, et videosalvestamine?
 
viimasele 22. jaanuar 2012, kl 22.58
tugeva kiiksuga oled?
 
V6 mootor ja kaklemisoskus 30. jaanuar 2012, kl 04.57
Sinusugused v**djad, kes rattureid ja jalakäijaid ei talu, peaksid ravil viibima, mitte autosse kaameraid paigaldama. Ma sõidan ka autoga, aga olen samuti jalakäija ja kui vaja siis ka rattur. Kui "närvid läbi" olukord on tingitud aastaajast, siis ütleks niimoodi - mitte kuskil ei ole kirjas, mitme külmakraadiga rattaga veel väljas sõita tohib. Kui sa tunned ennast ebakindlalt auto roolis ja igast ratturist või jalakäijast möödasõitmine (ei räägi antud hetk enam ratturi poolsest ettekeeramisest, vaid mööda maantee serva rattaga sõitmisest) sulle tõsiseid probleeme valmistab, siis soovitan sul parem auto maha müüa! Ma kavatsen jääda ka edaspidi maantee servas rattaga sõitjaks ning minu näol ei ole tegemist külajoodiku, vaid sportlasega. See, et sinusugused kõiki ühe pulgaga võtavad ja igale ratturile klaasipuhastusvedelikku näkku lasevad või banaanikoore tee peale viskavad või ette sõidavad, ei ole kaugeltki normaalne. Olen varasemalt juhtunud peale ühele juhtumile (olles ise autoroolis), kus mingi debiil bemmiga üritas lahe olla ning teeservas sõitvaid maanteerattureid ehmatada püüdis - sõitsin raisale järgi ja blokeerisin ta teeserva - sai natuke õiendatud ning ähvardades politseiga otsustas ta rahumeelselt lahkuda! Olgu see sulle hoiatuseks!
 
Vitjok 02. veebruar 2012, kl 19.18
kõik ratturid on oinad ja ei jaga matsu rsk!õppige eeskirjad selgeks ja saage aru,et te olete nõrgemad liikluses ja kaotajaks jääte ikkagi teie rotid rsk.ärge ülbitsege sest saate otsa oma uhkusega kes varem,kes hiljem na huiij!
 
alu 02. veebruar 2012, kl 23.27
likkluses kõik liiguvad, jalgratturid, autod, jalakäijad. kaamera on hea asi yritamaks ära tõestada, et kes on rohkem tropp ega suuda arvestada teise liikumissuunaga.
 
vip 02. veebruar 2012, kl 23.36
tore oleks ku ikõik liiguksid seal kus on nende koht liikumiseks
 
V6 mootor ja kaklemisoskus 03. veebruar 2012, kl 04.18
Kallis kodanik kes sa teisi liiklejaid oinaks sõimad - ära muretse, ma võin samamoodi oma rattale kaamera külge installeerida ning sinusuguste debiilide teod jäävad seal ikka näha!
 
eelmisele 03. veebruar 2012, kl 11.29
netihero mine söö küpsist ja siis õppima!tahad maailma parandada siis alusta ise endast põmmpea!debiilik oled sina,oli sinu ema ja on kõik sinu sugulased rott!!
 
V6 mootor ja kaklemisoskus 03. veebruar 2012, kl 11.50
Palun vabandust!Küpsiseid kahjuks ei ole aga õppimata küll.Lähen nüüd teie lahkel loal ja enne tagasi ei tule kui olen saavutanud oma nutikuse piiri milleks on 10 prossa võimalikust maksimumist.Kaklemist olen tegelikult tänu TVle osanud ammu(proovinud pole)
 
V6 mootor ja kaklemisoskus 03. veebruar 2012, kl 13.33
Kuule eelmine kes sul mu nime lubas kasutada muidu? Ja üleüldse kerige v**tu!
 
v**tt 03. veebruar 2012, kl 13.56
sul nimi patendeeritud rott?keri ise tussi tropp!
 
GMC 04. veebruar 2012, kl 22.26
No enam vähem lappasin need kommid siin läbi ja ei oska rohkemat kosta kui: Üks ullikesem kui teine ja ei midagi rohkemat. Ainult loll või siis loll ja pururikas ostab oma masinale kaamera 3000 euri eest.
Need kaamerad mida kastatakse venemaal massiliselt ei maksa rohkem kui max 100 eur i. Nende installimiseks ei pea otsima mingit firmat ammugi mitte. Salvestavad need kaamerad kuni 32MB mälukaardile ja formaadis , mis ühildub Windowsiga. Olen endale neid ostnud kaks tükki. Ühe juba suvel ja teise alles hiljuti . Mingit totakat taatlemisjuttu ei tasu ajama hakata. Ja pole olemas seadust , mis käsib autole kleepsu lisada ,et lindistan. Eel kõige on see kaamera minu autos puhtalt selleks ,et kui peaks mingi jama juhtuma ? Siis on ka tõestusmaterjal olemas ja ei saa keegi oma sõnu sööma hakata.

Kle . sina V6 mootor !? Minu masina starteriks on V6 mootor. Nüüd aga rahune maha ja valmistu esmaspäevaseks koolipäevaks.
 
muffsik 04. veebruar 2012, kl 22.36
nu aga palun siin vali välja http://naviseade.ee/ee/product/portable-dvr-with-25-tft-lcd-screen/
 
to V6 mootor ja kaklemisoskus 05. veebruar 2012, kl 17.26
Kahju, et su ema abordi kasuks ei otsustanud, aga eks see ole sinu näol ka arusaadav, miks...
 
teemaalgataja 05. veebruar 2012, kl 18.00
einoh...ma küsin kenasti infot ja siis saabub keegi V6 ja hakkab karjuma musta kassi peale pimedas toas...eriti veel, kui seda kassi seal pole:)
GMC andis lootust, et ikkagi saab, eks ma siis otsi edasi
aga V6-le mõni näide, miks ma seda vajan:
1)sõidan linnas ja pika sirge lõpus vaja teha 90 kraadine pööre teise tänavasse(mis on kahesuunaline ja kust tavaliselt tuleb ka mõni auto vastu), panen suuna aegsalt sisse, võtan hoo aegsalt maha,seda kõike selleks, et poleks ootamatu taganttulijale ja ikkagi...ENAMUS ei võta mu taga hoogu maha, ja kui tekib olukord, kus ma pean jalakäijat üle tee laskma või tänavast, kuhu tahan pöörata, tuleb vastu auto ja ruumi vähe...ja tulemuseks on see, et mulle sõidetakse tagant sisse...kes tõestab, et ma ei teinud mingit lolli manöövrit või mida iganes?

2) või tuiskab PIMEDAST ja ratturile PUNASE tulega mulle risti ette rattur ja väidab, et temale põles roheline? tunnistajaid pole, aitab ainult kaamera, sest halvemal juhul võid sa minna trellide taha.
selline lugu.

ei kumanud mu jutust küll kuskilt, et ma mingi tänavahull oleks, seega..relax, V6:)
 
autuga 12. veebruar 2012, kl 02.22
Oleks ainult raha selle kaamera jaoks.
Mul kahel autol parklas üks null ära tehtud- ehk siis keegi sõitis otsa ja põgenes. Ühel sain ise kinni maksta, teisel aitas kasko, aga masendav kui palju on meie seas haigeid inimesi :)
 
Pavel 22. veebruar 2012, kl 14.20
Tere,

naviseade.ee -st saate soodsa ja kvaliteetse videosalvesti. Olemas ka GPS navigatsiooniseadmed koos sisseehitatud selvestiga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!