Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
rehvid
 
kaja 21. oktoober 2011, kl 22.15
Kurat miks võetakse koguaeg teemasid maha mida vaja oleks ka edaspidi inimesel.Keegi alles hiljuti küsis soodsat rehvimüügi kohta aga juba on maha võetud teema,kurat miks kohe maha kraabitakse.
Maaks 27. oktoober 2011, kl 09.15
Ei usu, et keegi neid teemasid eraldi maha hakkab võtma. Ilmselt tulevad uued postitused peale ja teemad nihkuvad allapoole.
Soodsad taastatud rehvid: http://www.master.ee/
Uued: http://www.rehvid24.ee/
Praegu (27.november) on K-rauas kah mingi soodukas rehvidele (taastatud).
 
kaja 27. oktoober 2011, kl 20.35
Maaks,tänan sind.Ostan vist uued sest taastatuid kardan,et lähevad katki küljelt äkki.Ma sõidan vähe aga ilma sõiduta ka ei saa hakkama.K rautas on ainult sellised mõõdud mis ei sobi mulle.Vaja 185 65 15. tänan veelkord,homme otsima.
Maaks 28. oktoober 2011, kl 11.10
Miks peaks taastatud rehv küljelt katki minema??? Taastatud rehvi ehitus on täpselt samasugune kui uutel rehvidel muide.
Ma olen üldse ainult ühte rehvi näinud, mis läks küljelt katki, aga seegi oli uuena ostetud ja põhjuseks terav kivi millest karjääris üle sõitsin :-)
Kui sa mõtled aga neid võimalikke mikropragusid rehvi välispinnal siis tea, et nende tekkimiseks pead sa oma rehve ikka mitmeid aastaid päikesekäes praadima.
Rehvi külgede välispind ei ole muud kui et dekoratiivne kate, töö teeb ära sügaval sees olev nailon ja õhku peab see materjal mis on seespool nailonit. Ja minuarvates hõlmab taastamisprotsess ka rehvi külgede uuesti katmist (kuidas muidu sinna uue tootja kirjad peale saavad).
Aga otsuse tegemine jääb jah ikka sulle :-)
 
vanaema hädas 18. november 2011, kl 03.20
Tahaks uusi naastrehve soodsama hinnaga ja saadaval siis on firma Nankang(vist) omad, aga kas need tsinkplekpangid ka meie talve sobivad või kolisevad kõvasti ja ei haaku, äkki keegi oskab nõu anda?
 
seda et 18. november 2011, kl 03.24
Mis rehvid need Kuhmo KC on - suht soodsama hinnaga 130€, et kas soomlased või, et kas tasub osta?
 
küsija 18. november 2011, kl 03.26
Aga Nokia Nordman, mis see veel on, et kas on hea firma?
 
jorss 18. november 2011, kl 20.09
Kumho KC on kaubiku rehv. Nordman kõlbab küll, Nankang talveks kindlasti ei kõlba. K-Rauast ja muidu supermarketitest ei osta talverehve, need hiinlased ei kõlba. Mõistliku hinnaga saab korralikud asajad rehvid24.ee-st. Ma ei viitsi pikalt otsida, aga võtsin ehituspoe ja supermarketi suvalise protikäraka

http://pood.bauhof.ee/p/protekteeritud_naastrehv_19565_r15/526969

ja võtsin uue rehvi

http://www.rehvid24.ee/products/details/1405
http://www.rehvid24.ee/products/details/1672

Good Year´i viimane mudel praktiliselt sama hinnaga, mis see protikärakas. Good Year`i vana Ultra Grip 400, mis nüüd tuleb tütarfirmast ja kannab Kelly nime ning on igas asendis protirehvist kordades parem, on tunduvalt odavam sellest protikärakast. Ma ei saa aru, kust leitakse inimesi, kes on nõus marketitest sellise hinnaga ostma protirehve, mis ei oma mingit pidamist. Kui raha vähe on ja protirehvi vaatate, siis meie oma Master või Vallai, need vähemalt peavad.
 
vanaema hädas 18. november 2011, kl 22.44
OK, ole sa Jorss tänatud, aga nagu elus ikka -aitasid vanaema sauna, aita lavale kah;))) mul on uusi naastrehve vaja mõõdus 215/70R16 ja ma leidsingi need nankangid sealt auto 24st, aga nüüd vähemalt tean, et need ei lähe mitte, aga aita nüüd edasi;)
 
kassisaba 18. november 2011, kl 23.17
seda mõõtu mõistlikku protti pole.

http://www.2gbc.ee/maasturid/michelin%20talv
http://www.hinkus.ee/?p=4&gr=06&n1=16&n2=215/70R
http://www.kummimees.ee/rehvide-otsing?s1=06&s2=16

Kui suutsid nn neliveolise muretseda, siis palun suuda teda ka üleval pidada.
 
vanaema hädas 19. november 2011, kl 02.09
Eiei ma ei tahagi mingit protti, seda sa said küll täitsa valesti aru, vaid ikka tavalisi uusi naastrehve. Auto sai muretsetud ja mitte uus - näed rehvid vanad ja nüüd vaja uusi, sest ei saanud enam lumega metsast talvel kodust välja ja talv jälle täiesti ootamatult uksetaga;) Ma lihtsalt ei taha neid kõige kallimaid rehve, vaid mingeid normaalseid odavamaid, sest ma täitsa oskan raha lugeda ja nagu sa ilmselt ka tead, pole raha kunagi üleliia ja niisama ilusate sulgede eest ei taha ka maksta, aga näed see jama on küll, et rehve ei tunne;)
 
seda et 20. november 2011, kl 01.01
tänud igatahes ja need Hinkuse pakkumised olid parimad ja küss on nüüd vaid, millised neist kolmest võtta, hinnavahet suurt ei ole 110-140€, aga ilmselt siis kõige kallimad on kõige paremad, sest seal on suur soodus antud, et siis 200€ asemel 140 ja need on Michelinid.
 
kassisaba 20. november 2011, kl 19.32
aru ma ei saa, eestis o üle 100 koduleheküljega rehvimüüja:
http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/ARI/Autod_ja_Mootorrattad/Rehvid/

Lisaks veel kõik margiesindused ja nurgatagused töökojad - kas tõesti ei suuda nende hulgas korraldada pakkumist? oleks saatnud varem mõne meili laiali, saanud pakkumised, veidi veel kaubelnud ja 4 autopaput olekski olemas. täna on seis selline, kus hinnas keegi alla ei anna - see palju keegi hinnakirjas allahindlust pakub - see on jama, turuhind on kõigil ühte auku.seenimetatud Michelini tegelik hind jääb kuhugi 90-110 EUR kanti, aga täna Sa seda hinda ei saa.

veidi lugemist:
http://www.autoleht.ee/foorum/1178/1966
http://www.tehnikamaailm.ee/pictures/Rehvitest.pdf

Lisan juurde, et igal tipptootjal on ka odavamaid kaubamärke. Näiteks Continentalil on Barum, mis saavad vana sissetöötatud kauba tootjateks, kui tippudel mudeliuuendus peale tuleb. veidi kodutööd ja ongi mõistliku hinnaga paari aasta tagune tippmudel kasutada. EDU!
 
seesama toosama 21. november 2011, kl 01.53
Ole sa sabaline tänatud - uurisin neid teemasi põhjalikult, aga see kõige esimene (cgi-bin) oli kusagile jalga lasknud. See kõik on minu jaoks kui hiina keel, sest pole elus enne rehvidega tegelenud ja sellest sajast firmast ja värgist pole mul kah aimugi, sest see autovärk oli mehe töö, aga tema aeg sai selles ilmas täis, aga küllap saatiski nüüd ühe sabalise mulle appi;) Need Tehnikamaailma tabelid andsid asjast mingi pildi ja homme hakkan asjaga peale.
No tuleks sa sabaline selle peale, et naistekast autokumme uurida, aga näed mina tulin...ja kõva häälega inimese üle ei sobi irvitada, paremal juhul poole suuga, aga nagu näed, võib ka luuavarrest pauk tulla ja naistekast kummide ostuks abi saada...ja veelkord tänud!
Maaks 21. november 2011, kl 16.47
Mina igastahes ostsin teadlikult need SW-5d (80€/tk). Rehvid on kulumaterjal ja minuarvates on overkill pea-aegu samade asjade eest 2...3x rohkem maksta.
Vaadates kasvõi sedasama TM testi millele kassisaba viitab on vahe "Testivõitjaga" kõigest 12% ja tegemist praktiliselt samahea toote kui Nimega lamellikäkk!
Igasugused "ohutusjutu ajajad" lähevad nüüd õue ja käivad tiiru ümber enda auto, vaatavad mis aasta "testivõitjad" nende autol all on ja seejärel võivad kukele käia ja niipalju kui tahavad tatti pritsida :-)
 
kassisaba 22. november 2011, kl 11.24
viimasele:

Nii ongi - tegelikult igaüks ise otsustab, mida ostab, palju maksab. Lollidelt tuleb raha ära võtta!
20 aastat tagasi polnud enamus kuulnudki talverehvist
 
äkj 23. november 2011, kl 10.33
Nankang????
Kas keegi konkreetselt sõitnud ka on?
on olemas ka selliseid mudeleid millega võin vabalt testsõitu teha
 
lammas wää 23. november 2011, kl 13.35
ühel minu pannil on all lamell NANKANG
väga viis masinale mis iga päev ei liigu
pidurdamiseks kasutan enese aju sest ABS ei ole
-30 katsusin ja lego rattaks ei olnud muutunud
uuest peast ostetud ja muster nagu uus
ei ütleks et kehv on

igapäevaselt sõidan naastudega:)
ei meeldi lamell

---------------------------------------
HOIATUS:
"Antud kasutaja ei oma IT alast haridust"
---------------------------------------
Tunne oma riistvara:
http://filehippo.com/download_speccy/



Toimetatud 1 kord(a). Viimati lammas wää 23.11.2011 13.44.
 
vanaema hädas 24. november 2011, kl 01.27
Saigi siis targalt raha kooritud (iseennast nüüd küll keegi lolliks ei tituleeri) ja see veel täitsa rahul kah - sai 20% hinnast mahakaubeldud ja sain Nokiad 127€ tükk ja täitsa rahul, aga vb suveks äkki ostangi need Nankangid, sest suverehvide testis olid nad heal kohal ja sõidan tegelt vähe, aga kassisabale tänud igatahes.
 
Kassisaba 25. november 2011, kl 15.50
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!