Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Küsimus tarkadele automeestele
 
mina 30. oktoober 2011, kl 17.15
Tegu Audiga,aastast 1993,automaatkäigukast.Sellel aastal hakkas kütet lausa neelama.Mulle iitsatati,et midagi hakkab läbi minema.Nimelt küsimus,targad teile,kes midagi aimavad:mis asi see läbi hakkab minema?Kusjuures,kõik filtrid vahetasime sellel aastal ära,kuna arvasime,et kütusefilter on umbes.Aga ei olnud sellest.Muidugi,on tegu vana autoga juba,aga pole seda krbisevat,et uut osta,kuigi juba tahaks.Seega,peab leidma selle vea,mis nii aplalt kütust sööb.
 
mersumees 30. oktoober 2011, kl 17.35
Soovitan oma murega pöörduda www.auto24.ee auto foorumile.Siin käivad suht võhikud selles küsimuses.Sinu autol võib mitu viga olla,et kütet kulub palju aga arvan,et see pole suur probleem.Edu!
 
lammas wää - offline 30. oktoober 2011, kl 23.41
see 4 käigune automaat on päris janune
meeletu kütusekulu on tingitud ikka mootori häälestusest
mootorist mitte sõnakestki:)
2,3L bensiinikas?

diagnost ütleb vea
netiteel saab nõu anda http://foorum.audiclub.ee/
Maaks 31. oktoober 2011, kl 10.39
Mine mõnda ülevaatuspunkti diagnostikasse, las mõõdavad heitgaasid ära. Hea oleks mootori kohta kah rohkem teada, audil on vahel kombeks ehitada 5-silindrilisi ja seal võhik ei teegi kindlaks kui 1 viiest ei tööta :-)
 
mina 01. november 2011, kl 14.17
Käisin siis auto24 foorumis.Targemaks eriti ei saanud,kuna mõni hakkas mulle selgeks tegema,et kütusekulu on suurenenud seoses minu kaalu järsu tõusuga(tõesti ei tea,millest seda järeldati).Tõsine tarakdeklubi seal koos:psühhiaatrid ja eratreenerid.Automehed,kes olid,need arvasid,et üks juhuslik loll sinna sattunud,kes niisama seal ja pingutasid oma jutuga liiga üle(tahtsid vist ülitargad välja paista).Ühtegi adekvaatset ja konkreetset vastust küsimuslele ei saanud.Eks peabki siis kuhukile kas diagnostikasse minema,või siis äärmisel juhul,asjaoluga leppima,et tegu on vana autoga,ning võimlusel see välja vahetada. :D Vot nii :)
 
lammas wää - offline 01. november 2011, kl 18.34
ütle mis mootor[kw,L ja pilt täpselt sarnasest) ja ütlen tüüpvead
need saad muidugi kah http://foorum.audiclub.ee/ küsida

tavaliselt väljalaskes enne lambda andurit väike auk mis ajab küttesegu rikkaks:)
plärinat ei kostu auto alt?
 
WGASAI 06. november 2011, kl 14.13
Aga mida siis sina lootsid? Vähemalt siis, kui esitasid küsumuse auto24 foorumis samuti kui siin, siis olid vastused ju täiesti ootuspärases.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!