Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Honda JAZZ
 
mäger 29. november 2011, kl 12.57
Palun kommentaare selle tegelase kohta - nii positiivseid kui ka negatiivseid.

Ma ei pea silmas tuttuusi autosid, vaid järelturu variante, mõttes, et uued on ikka ökonoomsemad, paremad jne....
 
Naiska 30. november 2011, kl 19.53
Mina ostsin omal ajal 2 a vana auto,nüüdseks siis juba 6a vana. Ausalt öelda,ega suurt puudust ei oskagi välja tuua. Põhiliselt sõidan linnas,palju inimesi pole vaja vedada. Automaat on. Maanteel võtab kütust nii ca 6/100-le. Mahutab piisavalt,sees olles nii pisike ei tundugi kui väljast vaadates.
 
Opaal 01. detsember 2011, kl 14.07
Otsisin sel suvel väikest automaatkastiga autot. Sai Jazziga ka proovisõit tehtud. Jube, kui raske rool sellel oli! Nagu poleks roolivõimu olnudki. Ja muidu jättis ka kehvema mulje, kui teised, mida proovisime. Auto oli 5 aastat vana.
Maaks 01. detsember 2011, kl 15.51
Opaal võis siis mainida mida ta veel proovis ja mille lõpuks välja valis, muidu tundub lihtsalt lahmimisena.
 
Opaal 01. detsember 2011, kl 15.58
Maaks, kui sulle vorst ei maitse ja seda ütled, siis ka lahmid?
Aga proovitud sai väga erinevaid autosid. Alates Getzist kuni 3 erineva A-klassi Mercedeseni. Kuna soov oli väike automaatkastiga auto, siis erilist valikut polnudki. Ja nii erinevad autod olid sellepärast, et erinevaid autosid proovides "kasvas isu".
No ja selle sain lolli blondina selgeks, et automüüjad ei taha naistega rääkida, kui need koos mehega kohale lähevad:) Ja et kõik Saksast toodud masinad on sõitnud max. 150 000 km, ei grammigi rohkem.
 
kassisaba 01. detsember 2011, kl 17.51
http://www.autoleht.ee/testid/kasutatud?id=2072

huvitav, kas siis Tädi Opaal ostiski sellise "Äsja Saksast" ja sõitnud -150K.
Kommentaarist jääb mulje, et sõideti kokku 4 autoga ja 4, see va A-klassi Mersu, ostetigi ära.

Top Gear tegi kunagi statistikat, et 80% Briti pensionäridest sõidavad Hondaga - piisavalt kallis, mittemidagiütlev auto ja laguneb vähe.
 
Naiska 01. detsember 2011, kl 22.05
Autol on roolivõimendi,rool nagu raske pole. Eks vingumiseks leiab ikka põhjuse kui tahta. Pole lagunenud ja pole rooste ka läinud. Keeruline on ainult ise esitule pirni vahetada,mul läks sellega 2 tundi ja enam ma ise seda asja ette ei võta.:))
 
Opaal 02. detsember 2011, kl 11.46
"Tädi Opaal" kasutas sõna KUNI. Kassisaba selle sõna tähendust ilmselt ei tea, samuti ei ole ma Kassisaba tädi. Minu proovitud Jazzil oli loomulikult ka roolivõim, aga mulle siiski ei sobinud. Ostsin Euroopa auto (ei ole mersu), mis algselt ostetud Eestist ja kontrollitava ajalooga, olen väga rahul. Ka Autoleht arvab minu valikust hästi.
Aga milles probleem, küsiti arvamust ja kui vastasin, olen nagu milleski süüdi?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!