Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Palun seletage lollile...
 
Mõmmik 28. veebruar 2012, kl 08.48
...mida annab Teile halbade teeolude korral maksimum lubatud kiirusega või sellest üleüldse kiiremini sõitmine?

Adrenaliin? Tillipikendustunne? Soovite enesetappu? Soovite teisi ära tappa? Kaks minutit varem kuhugi punkti X jõudmine? Veel miskit?

Kas see "miski" on seda väärt?
 
Agnes 28. veebruar 2012, kl 11.42
iga loll saab aru, et oleneb autost millega halbades teeoludes (millised teeolud täpselt) maximaalse lubatud kiirusega sõidetakse. iga 4veoline pole veel potensiaalne (enese)tapja. vaata kolmapäeviti top geari, saad targemaks ja nalja saab ka :)

lollid on need, kes maanteel pedereerivad. vabandust! tehke möödasõit maximaalselt turvaliseks ja tõmmake koomale, olge viisakad. kes on poolas sõitnud, see teab millised kirjutamata reeglid seal on. kogu oma räpasuses on see ühest küljest väga viisakas ja arvestav.

see "miski" mõjub küll nii, et paneb adrenaliini möllama ja paganama mõnus on kiiresti sõita :)
 
to Agnes 28. veebruar 2012, kl 13.11
Aga oled sa oma oskustes ja autos ikka nii 100% kindel, et võid väita, et kihutades midagi valesti ei läe. Kas saad maanteel 110 libedal teel kimades pidama, kui kits ette jookseb?
Maaks 28. veebruar 2012, kl 13.51
Kui kits lambist (enamsti nii juhtubki) ette jookseb ei aita ka sellest kui 70-ga sõidad. Selleks juhuks on olemas kindlustus (kasko).
Aga mõmmikule:
Ei teagi mida annab, aga midagi vast ikka annab, sest pikas kolonnis teiste tagatulesid passida ja "tolmu" neelata ei taha ja seetõttu sõidan ka mööda kui seda vajalikuks pean. Ja möödasõidul üldiselt ületan lubatud maksimumi.
No ja kuule, lubatust väiksema kiirusega on ju sama rumal sõita kui et nagu tulumaksu rohkem maksta ju :-D Peab ikka kasvõi paar km rohkemgi sõitma.
 
Agnes toAgnesele :) 28. veebruar 2012, kl 13.54
ei olekindel. keegi ei saa iialgi kindel olla.
ma võin terve elu sõita 50ga ja siis tuleb killer. põmm!

maanteel libedaga 110ga ma ei kihuta i i a l g i. ükskord istusin sellises mõnusas sportautos, mis libedaga kihutas. põmm!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!