Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Nüvi 3590LMT
 
C. 01. oktoober 2012, kl 22.45
Kellel on olemas, jagage kogemusi. Ostsin selle endale 28.09 ja kogemus pole kuigi hea, paneb puusse oma juhatusega. Näiteks täna tegi kaks apsakat, panin kodu juures sihtkoha paika, terve esimese kilomeetri suunas mind tagasi ( väga suure ringiga jõuaksin siis sihtkohta, kui läheksin sealt kuhu tema mind suunata tahtis ), keerasin sinna kuhu ta tegelikult mind suunama peaks, siis kuni lõpuni juhatas õigesti, tulin tagasi, enne viimast pööret paremale ütles: keera paremale, keera vasakule, keera paremale, no sry eks :D okei kodu juures tean ise kuhu siis õige oleks keerata, aga kui olen näiteks kuskil välismaal, mis siis saab, pean ma siis vasakule, või paremale keerama, või hoopis tagasipöörde tegema, nagu alguses mind suunas. Esimesel päeval, kui proovisin, siis suunas mind pikema ringiga sihtkohani ( seatud on otseim tee )mõlemalt poolt sõites on kõvakattega tee. Kaks korda, kui olen sisse lülitanud, siis tuleb ette valge ekraan, ära enne ei kao, kui lülitan välja ja uuesti sisse, ja kui gps´i keeran, siis läheb ikka aega, enne, kui pildi õigesti keerab. Nii et, vist ei ole õige värk sellega, või mis?
Karl Kindermacher 02. oktoober 2012, kl 06.23
Kontrolli üle milliseid vältimisi oled peale pannud. Võibolla oled kõik otseteed ära keelanud :)
 
C 03. oktoober 2012, kl 08.36
Ei ole otseteid ära keelanud, igatahes hetkel on asi seal, et ei saa sissegi lülitada, nii et saadan tagasi.
 
kle 04. oktoober 2012, kl 11.08
Mis loom on nüvi???
 
gps 04. oktoober 2012, kl 12.40
sith navigaator!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!