Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
mõlkisin teise inimese autot
 
naine.õnnetu 02. mai 2013, kl 16.51
Hommikul parklast välja tagurdades sõitsin otsa tagant möödunud autole. Lihtsalt, no ei näinud teda, kuigi vaatasin peeglisse. Käisime kindlustuses, see kompesnseerib tema uksemõlgi (ei olnud väga suur) minu arvates vägagi heldelt-730.euro eest - auto on 98 aasta Sharan. Probleemid hakkasid pärastlõunal, kui inimene palub hüvitada tema väidetavalt luhtunud tööpäeva ning soovib saada kompensatsiooni sularahas. Pöördusin uuesti oma kindlustusse, sealt öeldi, et mitte maksta. Samas on need pidevad kõned väga häirivad ja ehk on oma närvide säästmiseks mõistlik see summa ära maksta. Jagage palun kogemusi, kui keegi on olnud samas olukorras (ilkumisi ei soovi, päev on isegi vastik olnud).
 
muidu 02. mai 2013, kl 17.04
palju tahab?
 
d 02. mai 2013, kl 17.06
ära võta siis kõnesid vastu, või blokeeritema number või las vastab keegi sinu asemel kes on konkreetsem!!! ta manipuleerib sinuga, pöördugu siis kohtusse kui kompensatsiooni tahab!!!
 
aga 02. mai 2013, kl 17.09
ütle talle et kindlustus maksab,ja mis päeva raiskamine,selle oleks saanud korda ajada poole tunniga
 
ei 02. mai 2013, kl 17.26
Ei kompenseerita mingit ajakulu, unusta selline asi ära, seda ei ole olemas.
 
muidugi 02. mai 2013, kl 17.28
loomulikult ära maksa ja ära võta ka kõnesid vastu. olen kindel, et see ahv nägi, et sa tagurdad, aga tal oli ikka vaja oma võimu näidata ja mööda kimada. ise olen nii tihti seda parklates näinud, et nüüdsest pargin autot ainult nii, et väljuda saab nina ees. ja kui ise näen kedagi tagurdamas, siis alati lasen tal manöövri rahulikult lõpetada.
 
hm 02. mai 2013, kl 17.49
puhas väljapressimine, seega saada puu taha. kui minul sama jama oli - siis kindlustusega ajasin asjad korda telefoni teel, auto viisin parandusse ja tõin sealt tagasi ka. enda asi kui mööda odavfirmasid jooksis, et auto korda saaks. Sularahas küsimine on puhas pettus.
 
gruusiast olen 02. mai 2013, kl 18.46
sa muti maksa ära ja saad edaspidi rahulikult olla!
 
kle 03. mai 2013, kl 08.45
Sellist nõuet ei tohi täita.Kui kannataja tahab mingit kompensatsiooni saada siis peab ta sinu vastu kohtusse hagi esitama ja kohtu kaudu seda nõudma.Tema peab ära tõestama kohtule millised kahjud tekkisid ja kui suured tänu sellele avariile.Hetkel on see puhas väljapressimine ja kui see ei lõpe kannataja poolt siis ütle et annad ta kohtusse väljapressimise ja ähvardamise eest ja ta saab nii et tolmab.
 
ära 03. mai 2013, kl 18.28
maksa, jah-oota, kuni kannatanu kohtusse pöördub, siis saad süüdlasena ka kohtukulud maksta. hoopis lõbusam.
 
siisi 03. mai 2013, kl 18.36
kui veel helistab, tee politseisse avaldus, siis on näha, et sa kõrvale ei hoia, vaid kardad väljapressimist.
 
Erik Päär Eriksson 13. mai 2013, kl 00.37
Okei - no nüüd on küll kangelased kohale lennanud. Aga mõlkijale teadmiseks: kui sina olid õnnetuses süüdi, võib sinu käest nii mõndagi nõuda. Tingimuseks on see, et kulud olid tegelikud (kahju oli tegelik, mitte hüpoteetiline) ning kindlustus või keegi kolmas seda kahju ei hüvita. Kohtusse ei pea küll kohe jooksma. Seda tehakse siis, kui omavahel kokkuleppele ei jõuta (kohtuväline menetlus). Mida siis kohe nõuda ei saa? No igal juhul lähevad laua pealt ära saamata jäänud tulu nõudmised stiilis "vot ma oleks see päev äri teinud ja 3 milli € kokku ajanud". Selliseid nõudeid ei rahulda ka kohus. Aga millised nõuded siis saab välja nõuda? Konkreetne palk, kui inimene tõendab, et ta selleks ajaks palgalt maha võeti. Telefoni kulud, mis läksid erinevate asjaajamiste, sh ka sinuga nõude asjus suhtlemise peale. Ja ka rendi auto kulud, kui inimene tõestab ära, et auto on talle töö-alaselt või eluliselt hädavajalik ning sinu korraldatud asja tõttu pidi ta rendiauto leidma. Tegelikult peaks need nõuded koos summadega ilusasti paberi peale saama ning sinuni jõudma. Kui asi läheb kohtusse, siis võivad siia lisanduda veel hagi algatamise tasu, õigusabi tasu (nii sinu kui tema) ja viivis. Seega vaata hoolega, mida sinult tegelikult nõutakse ning käitu vastavalt sellele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!