Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Autod remontida lastes tekitatakse tahtlikult või tahtmatult autole uusi rikkeid
 
ancia 24. august 2013, kl 16.36
Kes on tunnetanud seda või oma silmaga näinud ,et autod remontides töökojat tekivavad kuskil mujal autole väikesi häireid mille tagajärjel tuleb auto varem või hiljem uuesti mingi uue probleemi pärast teenindusse viia.
Olen seda mitmeid kordi läbi elanud .Vahel olen välisel vaatlusel avastanud ,et on rikutud mõni detail kuskil mujal aja vahel on vigastused väga varjatud. Raske on aru saada sellest,et kas need uued probleemid on tekitadud tahtlikult ,et klient jälle varsti autoteenindust külastaks ja raha sisse tooks või on need põhjustad lohakusest,hoolimatusest. Peale suurt remonti tuleb sageli valimustuda selleks et tulevad uued probleemid ,mis on remontimise tagajärjel tekitatud .
Ainult väga usaldusväärsed auto parandajad väldiksid selliste asjade tekkimist.
 
omanik 24. august 2013, kl 17.29
Tuleb jätta kaamera autos tööle. siis kohe must-valgel näha, mida remontijad tegid.
 
Ei 24. august 2013, kl 17.31
 
ann 24. august 2013, kl 17.49
See vastab tõele. Olen seda ise mitu korda kogenud. Ükskord rikuti paneel eest ära võttes ja tagasi pannes. Parandati midagi elektroonikas.
 
bob 24. august 2013, kl 20.23
see juhtub sellepärast, et puudub koolitus vastava mudeli parandamisks ja spetsiaalsed tööristad. sossepad teevad n.ö. oma loogikale ja kogemustele (kui neid on) tuginedes.
 
spetsialist 25. august 2013, kl 08.09
mingi vana sara lagunebki igapäevaselt. siin teenindust küll süüdistada ei saa.
 
lammas wää 25. august 2013, kl 16.45
seisa juures ja vaata pealt:)
ei lubata?
saada piiksu ja mine teise kohta

---------------------------------------
HOIATUS:
"Antud kasutaja ei oma IT alast haridust"
---------------------------------------
Tunne oma riistvara:
http://filehippo.com/download_speccy/
 
ancia 25. august 2013, kl 21.31
to spetsialist
kuidas ei saa teenindust süüdistada , kui näiteks enne parandusse minekut olid tihendid korras,kruvid korralikult kinnitatud ja pärast teenindusest auto kätte saamist olid tihendid mingis hoopis teises kohas puruks tehtud,kruvisid polnud ja teatud asjad logisesid poollahti auto all , summuti kinnitused enne korras pärast remonti teeninduses need poolenisti katki tehtud, generaator jne teistele seadmetele igasuguseid häireid tehtud.
need kes autod ise ei hoolda ja ei kontrolli ei tea seda aga need kes enne hooldusesse ,parandusse minekut vaatavad auto üle teevad pildid näevad selgelt mida on seal ära rikutud.
 
teadja 31. august 2013, kl 23.46
Paljudes teenindustes on tööle võetud üks spetsiaalne mees, kes neid vigu tekitab, et klient pärast tagasi tuleks. Kuna ta on osav, siis tavaliselt naisklient ei saa midagi aru ja läheb tagasi ning maksab kogu remondi kinni.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!