Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Tehnoülevaatus
 
Naisterahvas 04. märts 2016, kl 18.16
Tere!
Mida teha? Käisin enne tehnoülevaatust autotga teeninduses, et olla kindel, et kõik on korras. Seal vaadati kõik üle, ühte asja parandati ja ja läksin julge südamega ülevaatuspunkti, mis asub Kadaka tee 3a http://tehnokonsult.ee/ulevaatuspunktid/tehnoulevaatus-tallinnas/kadaka-tee-3a/
Ja seal pandi kirja, et tuled on suunamata ja see olla ohtlik viga. Kuna olen juba korra tulede suunamise eest maksnud, siis ei teagi, mida teha. Remondikohas ei anna vaielda, sest need ütlevad, et nemad suunasid ära ja on korras ja ülevaatuspunkt ainult norib ja tahab raha saada. Aga ülevaatuspunkt ei lase läbi, sest tuled on suunamata. Suht abitu tunne on.
 
Mis möla sa ajad siin? 04. märts 2016, kl 18.29
Tuled reguleeritakse ülevaatuses ära juu! Aga noh, kui sa ei lase seda teha, siis ära klähvi siin.
 
Naisterahvas 04. märts 2016, kl 18.31
Minul küll ei reguleeritud, oleksin tahtnud, et nad oleksid seda teinud. Aga saadeti ära ja kästi remonti minna.
 
Hmm 04. märts 2016, kl 18.38
Kas sulle meeldiks, kui sulle öeldaks, et ära klähvi?
 
bõk 04. märts 2016, kl 19.02
Kui kordusülevaatus määrati, siis selle paberiga minegi sellesse remondikohta. Ütle, et olgu korda tehtud ja kordusülevaatuse raha maksate ka kinni ning + 25 % käitlemiskuludeks.

Kui lihtsalt minema saadeti, siis ära teist korda sellesse ülevaatuspunkti mine. Isegi kordusülevaatust ei pea samas kohas tegema. Kui ülevaataja nägu ei meeldi, siis head aega. Linn on ülevaatuspunkte täis.
 
paljudel selliselt nt.Siller Auto 04. märts 2016, kl 20.02
Tulede reguleerimistöid teostatakse ülevaatuspunktis, sõiduki ülevaatusele tulijatele on teenus tasuta.
 
teine naine 04. märts 2016, kl 20.06
no ma ei tea, nad on mul küll tuled ära reguleerinud kui vaja...
äkki oleksid lihtsalt pidanud paluma neil tuled ära reguleerida? Võimalik, et see ka mingi kopika maksis, ei mäleta enam.

See tennindusega vaidlemine on nii ja naa - no kuidas sa tõestad, et sa ise vahepeal neid tulesid valeks ei ajanud? Sõitsid näiteks järelkäruga või olid sul autos 3x 100 kg kaaluvad reisijad.
 
kogemus 04. märts 2016, kl 20.27
Selles ülevaatuspunktis on kaks täiesti erineva suhtumisega töötajat. Üks neist tekitab alati probleemi. Vahest on tal ka vist pohmakas. Olen seal mitu korda käinud ja nüüd enne vaatan, kes tööl on ja siis otsustan, kas teha ülevaatus või mitte.
Nõustun bõki jutuga. Võta ja mine sellesse remondikohta tagasi ja las vaatavad üle ja teevad korda + kulude kandmine.
 
Aаdu 04. märts 2016, kl 21.10
Mul reguleerivad ülevaatuspunktis iga kord tulesid, aga see on Paides. Eraldi selle eest maksta pole tarvis olnud.
 
Naisterahvas 07. märts 2016, kl 12.55
Minu auto vaatas üle Tiit Liiv. Kuna ta mainis, et ka tulekustuti on kontrollimata, käisin sellega täna Tamrexis ja seal selgus, et selle kontrollimisega oleks võinud maikuuni oodata, et praegu täiesti kehtis.
 
to naisterahvas 07. märts 2016, kl 22.46
see Liivaonu ei tahtunud lihtsalt läbi lasta, halb päev :)
 
Naisterahvas 08. märts 2016, kl 08.23
Aga äkki mina ei taha talle kordusülevaatuse eest maksta. Halb kuu (tegelikult ongi).
 
naine 08. märts 2016, kl 16.40
mul polegi tulekustutit. keegi ei küsinud ka midagi. alles käisin tegemas, koht oli ka teine.
 
Naisterahvas 11. märts 2016, kl 15.24
Palun soovitage Tallinnas või selle lähiümbruses mõnda normaalse ja sõbraliku suhtumisega tehnoülevaatuspunkt. Teaks, kuhu on mõtet edaspidi minna. Väga kallisse kohta ei jaksaks minna. Aga psühhotraumat saada ka ei tahaks.
 
ka naine 18. märts 2016, kl 10.49
Aastaid käin Pikaliiva Grupp Rannamõisa tee 7B autot näitamas.Kakumäe Selveri vastas,
 
Ülev Vaatlus 18. detsember 2019, kl 14.02
Aga mul on pika bersse ja kurbade silmadega Diesel. Noh aastaid tagasi krooni ajal sai ülevaatusel käidud aga mootor sunnik ei tahtnud enam läbi minna. Panin siis toiduõliga nii karterisse kui paaki. Sai läbi küll ülevaataja veel mainis et sihuke autu paneb kohe suu vett jooksma. Ma siis et rariteet nagu või ülevaataja et seda ka jah. Aga praegu viskan ülevaatuse ajaks teise mootori aiste vahele ja kõik ülevaatajad moosivad et müü doonorautoks
 
Ülev Vaatlus 25. märts 2021, kl 20.07
https://etv.err.ee/1608139594/pealtnagija

Nojah ma hakkasin arvestama 80 eur kui tegemata. Ülevaatus 30 remont enne kokku 130. Praegu mustalt 200. Kui aastas üks kord vahele jään olen majanduslikult plussis. Kui arvestada et automaksu meil ka pole. Ja seda võib veel rahaliselt maksta aga ma tean ühte kes ostab autolammutusest kerenumbrid lõikab välja ja sõidab kui miska. Raha ei maksa istub arestimajas
 
Ülev Vaatlus 02. august 2022, kl 19.21
Kuskilt kuulsin et kui puhas piiritus sise panna ja karterisse toiduõli siis läheb läbi. Mis ei tea täpselt võibolla mootor aga koogilõhna tuleb sumpsist küll Jaa ma tean seda lugu ka aint sel vennal jäid asendusvedelikud natuke kauemaks sisse ja sõidu pealt viskas küünlad läbi kapote minema ning kepsu küljelt välja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!