Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Eesti kingib Venemaale igal aastal 10 miljardit eurot
 
elektritsaabtasuta.blogspot.com 05. september 2019, kl 18.43
1) Kui riik toodaks elektriautosid ja jagaks neid kodanikele omahinnaga siis Eesti igal aastal saaks rikkamaks 10 miljardi euro võrra.
2)Kui riik toodaks vesiniku autosid ja jagaks neid kodanikele omahinnaga siis Eesti igal aastal saaks rikkamaks 10 miljardi euro võrra. Vesiniku autod erinevad elektriautodest vaid akude poolest. Vesiniku autodel on akude asemel vesiniku element mida korra kuus laetakse s.o. ainsa laadimisega soidetakse kuu aega.
3)Sisepõlemis mootoritele tuleb paigaldada
HHO generaatorid mis eraldavad veest vesiniku ja juhivad selle mootorisse siis tanklaid pole enam vaja.

2009 aastal Jarmo Tuisk kirjutas sedasi :"
Eestis kulub igal aastal autokütusele umbes 10 miljardit krooni, mis teeb 7500 krooni iga inimese kohta (rinnalapsest raugani). „See raha läheb naftašeikide taskusse. Milleks me neile seda kümnist maksame, kui nutika planeerimise abil saaksime kõik oma sõidud tehtud kodumaal toodetud energiaga?” püstitab Tuisk küsimuse."

Kui arvestada inflatsiooni ja seda,et rahakurssi pandi lambist,ning hinnad pandi laest siis selle aja 10 miljardit krooni on praegused 10 miljardit eurot.
Lisaks kulutused vene maagaasile.
Eesti tanklates on peamiselt vene bensiin ja diisel... Kui mitmeks tunniks jagub Eestis kütust hetkest mil toda enam maale ei tooda ? 24 tunniks ? 48 tunniks ? Kui transport ei toimi siis toidupoed ostetakse tühjaks 24 tunni jooksul. Meile pole tarvis lahingumasinaid aga on tarvis paigaldada masinate mootoritele hho aparaadid ja olla energiasõltumatud. Mootorile paigalda hho aparaat mis pooleldi eraldab veest vesiniku ,tekitab pruungaasi,mitte paukgaasi ja juhib selle mootorisse. Seega,bensiini ja diisli asemel valad paaki vett.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!