Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Fossiilkütustevaba tulevik
 
elektritsaabtasuta.blogspot.com 06. september 2019, kl 00.06
Lennunduse fossiilkütustevaba tulevik https://blog.solarship.com/
https://blog.solarship.com/

Tutvuge päikeselaeva Nabila uusima lennukiga. Nimekaimu abil, mis tähendab „sündinud aadlile”, on see laev esmasündinu meie uue põlvkonna lennukites ja esimene meie Wolverine lennukite skaleeritavas reas. Fossiilkütusteta kaubalennukite tarnimine kaugemate piirkondade teenindamiseks on järjekordne samm meie missioonis. Kui Nabila on kompaktauto suurus, siis pärast seda modelleeritud Wolverines veab abivajajatele mitu tonni varusid.



Nabila tiiva uus kuju on enne selle tootmist hoolikalt arvutimudelitega viimistletud - tänu sellele on paranenud stabiilsus, vähenenud tuule tundlikkus ja suurem juhtimisvõime. Selle eesmärk on saavutada ka suurem tõstejõu suhe, mis on aerodünaamilise efektiivsuse mõõt. Pole vaja öelda, et Nabila töötab täielikult elektrienergiaga.

Nabila programm on Solar Laeva jaoks viis oma teadus- ja arendustegevuse kiirendamiseks ohutult, kuid samas kiires tempos. Seal, kus enamus seni ehitatud Päikeselaevade lennukeid on mehitatud, juhitakse Nabilat maapinnast kaugemal, võimaldades meil oma uusi konstruktsioone ehitada, muuta ja lennata väiksema ulatusega, kiirema pöörde ja väiksemate kuludega. Põhjalik telemeetria võimaldab meil kontrollida oma lennuandmeid meie tehniliste mudelite suhtes, aidates meil rohkem teada saada ja parendusi teha kiiremini kui kunagi varem.

See lähenemisviis on võimaldanud meie meeskonnal paralleelselt ehitada ja katsetada mitut lennukit ning aitab meil joonistuslaudadelt ja katsestendidelt maha võtta kümneid ideid ja täiustusi ning panna need hindamiseks tõelistele lendavatele õhusõidukitele. Erinevad konfiguratsioonid ja omadused konkureerivad otseselt üksteisega, parimad elemendid saavad teele järgmise lennuki.

Juba Nabila lennuetendus on pälvinud kiituse mitmelt endiselt õhuväe pilootilt, kes kahtlemata ootavad ahmilt, et nad saaksid ise lennata. Vahepeal jätkab Nabila oma tööd mitmete konfiguratsioonidega, konkureerides päikselaeva tehnoloogia järgmise põlvkonna parimate ideede tõestamiseks, kuulutades lennunduse fossiilkütustevaba tulevikku
isemaag 02. november 2019, kl 02.45
Inimeste jaoks! Ilma solarita ja muu udupeene arvutitehnoloogiata aku iselaadija põhiskeem: https://www.upload.ee/image/10726275/osnova... Inimesed saavad aru ilma mingi seletuseta ja ise teevad valmis. Veidi tuleb täiendada.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati isemaag 23.11.2019 01.06.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!