Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Euroopa auto.
 
Vilja. 22. jaanuar 2006, kl 19.30
EI KÄI VITTU-sest on talv.
 
auto 22. jaanuar 2006, kl 19.40
Eks auto tehniline seisukord sõltub ju omanikust. Kui sinu auto ei käivitu, siis on vist sinul midagi tegemata jäänud. Minu auto on igal hommikul probleemideta käivitunud.
 
muski 24. jaanuar 2006, kl 10.09
ära üldista...fiat tõesti ei käivitu, aga audi käivitub küll
 
Auu To 16. mai 2022, kl 23.43
Sõidukite top-5
1.Saksa autod.
2.Jaapani autod.
3.USA autod.
4.Ratastel reformpõhjaga raudvoodid.
5. Vene autod.
 
Moskva vits 17. mai 2022, kl 18.05
Näe venelased hakkavad Moskvitse tootma. Tegelt tasuks hakata ka T-34 tootma, kuna 72-d saavad juba otsa IŽi tunneb ära debiilselt madalal paiknevate ukselinkide kaudu sest Lillipuutin tahab ka lingini ulatuda. Suht kõva oli tõesti kui vastu seina panid siis ise said sees surma aga mosse jäi terveks Russi käkerdatud prantsuse tööpingistvõib välja tulla ainult ühekohaline ristleja moscva mis esimesel sõidul upub. Mis järgmisena kas soomusrongide tootmine ei soomusrong on keeruline, hakkavad sõja jaoks tootma soomustatud ahjusi, sellel hea soe ringi sõita. tankide tootmine on liiga kulukas ja nagu näha pole sellel suurt mõttet. Millal hakatakse väljastama autoostulubasid Ostuloa saavad ainult Ukrainat natsionaistidest vabastada üritanud hukkunud ka aga on seatud tingimuseks et pead elama koopas Moskva tehas ei kavatsegi mingit lääne Renualti saasta edadi toota ,vaid hakkab hoopis välja laskma maailmas analooge mitte omavaid Moškvitse ehk siis tagaveoline, karbussiga ja vändaga või tuleb lisadega ka nagu salongist käivitamisega, suunatuledega, elektrilise kojamehega Tegelikult taastavad nendega oma Ukrainas hävitatud tankiarmeed. Ja selleks see küna sobib suurepäraselt. Mis sellega muud ikka pihta hakata kui sihtmärgiks kasutada. Esimestel masinatel mootoreid polnudki aga sellest ei tohtinud rääkida. Käivitusprobleemide ilmnedes hakati autodele ka mootoreid paigaldama kuid ka need ei lahendanud probleemi täielikult. Mootori paneku põhjus oli tegelikult vene hobuste eriliselt kehv tervis. Nälginud hobused lihtsalt ei suutnud seda risu paigalt sikutada Tagasi juurte juurde ehk auto puritaanidele: neli ratast ja rool autotehasest Путь Х уйло Super uudis! Ivan hakkab automaatkasti leiutama või paneb Kalashnikovile neli ratast alla Renault käändub ikka Renaultl mitte Renaultil ja Renaultga mitte Ranaultiga Renault käändub Renuvalt, Renuvaldi. Kuigi Renault ei käändu enam kuhugi, pole vaja vaeva näha selgitamistega. Nüüd käänatakse seal tehastes tõupuhtaid Moskvitšeid! Miks peaks delfi ajakirjanik tegema vahet linnadel Iževsk ja Moskva? See nõuaks ju lisaks teadmisi geograafiast ning antud artikli kontekstis ka sõidukitest. 4 ratast on? ON! toodetud venemaal? Ka see läks täppi. Mida enamat veel eeldada võiks
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!