Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Wiru auto Rakveres
 
katriin 23. juuni 2006, kl 13.56
Kas kellelgi on veel olnud seal tehtud töö suhtes kurtmisi? Meie auto on igatahes nüüd täiesti tuksis sest vennad keerasid ikka korraliku s!ta kokku. Mina igatahes ei soovita küll sinna oma autot viia, midagi head te sealt ei saa!!! Ainult meeletud summad kulutate ära, et siis kohe jälle uut raha remondiks maksma hakata.
 
hmh 23. juuni 2006, kl 23.01
vii topautosse (hyundai keskus narva tn-l), seal korralikud vennad (värske kogemus)
 
kitu 25. juuni 2006, kl 23.26
Rakveres on üldse imelikud teenendused, mei oli toyota arvel 20 pudelit määrdeainet. See oli siis 20x7.-, justkui kast õlut. Väga imelik ja üldse nad ei osanud suurt midagi teha. Tead, aga Tapal on korralik autoremonditöökoda ja hind mõistlik, oleme 2 korda erinevate automarkidega seal käinud ja igati rahu, mees ise pakub alternatiive välja, ei kipu kohe omakasu peale. Võin uurida nime, kui huvitab.Arvan, et teeb su auto jälle normaalseks.
 
katriin 26. juuni 2006, kl 22.18
Aitäh pakkumast, esialgu saime Hat autost abi, eks näis kui asjalikud nemad on... seni vähemalt ei saa kurta, eks näis mis edasi sama hakkab, järgmisel nädalal tuleb üks suurem remondipäev, kui peale seda auto korras pole siis on küll jama. Aga ega enne ju ei teagi mis firma on, kui pole ära proovind. Krt kuidas tahaks nendele Wiru autos peale käratada, et mida kuradit nad õige endast mõtlevad, et sellist käkki kokku keeravad ja pärast ei tunnista oma süüd ka veel. Öeldi umbes nii, et ei see ei lähe garantii alla, et seal pidi vahepeal midagi juhtuma jne ahh mina ei teagi mida nad seal sokkisid igatahes ära nad oma viga ei parandand, aga üks teadja-mees ütles et sinna oli mingi vuffel asi pandud korraliku asemel. Nii nüüd ongi... auto õgib õli, podiseb ja pläriseb, sõita ei julge, pärast jookseb veel mootor kokku vmt. Eks esmaspäeval läheb elu edasi, sinnani peab autota hakkama saama:S
Seega olge teadlikud, wiru autosse ei soovita küll minna! (kui te just oma raha peale väga tigedad ei ole ja juhul kui olete, võtke kontakti, ma raiskan selle raha parem oma auto remondiks :D )
 
killu 29. juuni 2006, kl 11.01
mul emal oli sama viru autoga. läks niisama rutiinsesse kontrolli, enne oli kõik korras. siis tehti seal sada imet ära, maksis päris hullult, kui koju jõudis siis auto kolises ja mürises nagu lennuk või traktor. sõitis siis tagasi ütles et ta pole rahul siis tehti veel 3 tundi midagi seal. lõpuks sai korda aga rohkem pole ema sinna läinud ja ei lähe ka.
 
chick 01. juuli 2006, kl 20.25
hea kogemus topautost, nad võtavad vahel sekka ka muid marke vastu
 
Potsataja 27. detsember 2019, kl 07.10
Tere, 2006 postitused ??? Ma meesterahvas, Kuid ma postitaks ka, kuid ma ka Wiru auto klient ei tahaks ära sõnada, kuid mul siiani tõsiseid pretentsioone ei ole, nii, kaua juba, kui wiru auto Rakveres olnud, üle 17 aasta. ehk. Ja töö on olnud viisakas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!