Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Autoabi
Miks ma sõidan BMW-ga
 
azzzzzz to tsikk 15. veebruar 2008, kl 19.23
kle a tule minuga välja mul on 83' sierra, see ront peaks vabalt sinna muude pannide alla liigituma!
 
Juss 15. veebruar 2008, kl 21.00
Algul tulid saamid reed,
tagant mõlkis bmw d.
muidu hää kuid bensiini neelab sitaks palju.
 
mõmm 16. veebruar 2008, kl 11.28
Minu bemm ei neela 6 l maanteel pole küll palju automaadi kohta, igati hea auto, ilus ka, naabrimees muudkui imetleb, mina ei ole rullnokk, olen maausku ja töötan hoolega ehitusel, ma ei kraapsuta ega riku liiklust, olen korralik kodanik, maksan makse, politseiga pole pistmist, mind pole isegi kordagi peatatud, kolme aasta jooksul, ma ei näe põhjust, miks ma peaks oma ustava tõlla välja vahetama. Ainult seepärast, et ta bmw on, mina hindan seda autot, rikkeid pole ka eriti olnud, peale jooksvate asjade, nagu bensufilter jne. Mina olen rahul ja mind ei häiri, kui keegi peab seda automarki nõmedaks, igaühel on õigus oma arvamusele, hoidku seda siis enadel või kuulutagu tervele ilmale. Tervitan kõiki õnnelikke bemmi omanikke
 
BMW Austaja 16. veebruar 2008, kl 11.59
kui load olid käes kingiti 1999 aasta bmw, enne olin sõitnud Toyotaga, Seat-ga, WV-ga, Mersuga.
Kogemusi vähe aga võin väita Bmw on sõidurõõm :)

ma ei kujuta ettegi milline fiiling oleks mõnes 7ses lux bemmis :D
 
BMW Austaja 16. veebruar 2008, kl 11.59
kui load olid käes kingiti 1999 aasta bmw, enne olin sõitnud Toyotaga, Seat-ga, WV-ga, Mersuga.
Kogemusi vähe aga võin väita Bmw on sõidurõõm :)

ma ei kujuta ettegi milline fiiling oleks mõnes 7ses lux bemmis :D
 
Neutraalne 16. veebruar 2008, kl 18.41
Ei laida seda BMW d ja miks peaksgi ? Endal pole seda masinat olnud ja ei soeta ka teda mingi hinna eest. Ja ega pole ju automark selles süüdi ,et IDIOODID sinna rooli või omanikeks satuvad. Mingi mõju sellel autol ikka on inimese psüühikale ? Kahju vaid ,et need inimlapsed pole siiani aru saanud ,et BMW pole kaugelt enam kõige võimsam , kõige kiirem ja kõige mugavam masin. Auot ise enesest võib hea olla. Ise sõidan juba üle aasta Cadillaciga ja võin väita ,et see masin pakub kordades rohkem , kui BMW. Ei soeta endale ühtegi eurooplast ega ka jaapanlast.
 
dert 16. veebruar 2008, kl 23.57
Sõidan bmw-ga, sest see auto on supermugav ja pehme liikuma, vinge kiirendusega (mootor 2,8). Lisaks pole tal mitte kui midagi viga, et peaks hakkama välja vahetama - pinkide prahiseks minemise tõttu kah narr uut autot osta ja nii head masinat kellelegi ära anda. Mida suurem auto, seda turvalisem ja mugavam.
Ma naudin tavaliselt linnatänavatel seda, kuidas väiksemahobuselised autod teisest reast möödumiseks kiirendusspurdi hambad risti ette võtavad - ma ei kiusa neid, pigem just lasen mööduda ja naeran, aga see neil justkui elu eesmärk, kuidas bemmist mööda saaks.
 
üx politseinik 17. veebruar 2008, kl 18.01
Olen nõus teemaalgatajaga!
Peale bemmi pole autod!
 
to, üx politseinik 19. veebruar 2008, kl 20.17
Eksid sõbrake. On olemas Autod. Ja on BMW , mida ma siin kohal nimetaks pigem alaväärsuskomplesides vaevlevate isikute liikuriks. Kellel ikka enesehinnang alla nulli on ? See üritab ennast väljapaistvamaks teha BMW ga. Ilma BMW ta pole nad keegi. Karjadena on praegu selliseid noori kes on endale süvendanud mõtet, et mida arvavad temast sõbrad , kui tal pole BMW d.
 
to to, üx politseinik 19. veebruar 2008, kl 23.37
saan aru, et see siin on delfi foorum ja on ajuvaba hakata vaidlema järjekordse delfidebiilikuga kuid siiski, mul on palju aega täna ja kommenteeriks siis vähe su posti.

"Eksid sõbrake. On olemas Autod. Ja on BMW" <<< kelle fraas see on või mida see üldse tähendama peaks?


" mida ma siin kohal nimetaks pigem alaväärsuskomplesides vaevlevate isikute liikuriks. Kellel ikka enesehinnang alla nulli on ? See üritab ennast väljapaistvamaks teha BMW ga." <<< inimene kellel niigi on madal enesehinnang võtab sinumeelest riski omale osta auto (mis on ilmselt küll hea), kuid kindlasti äärmiselt ebakindel valik ja pigem enesehinnangut ja mainet rõhuv auto kui vastupidi (sest teadupärast on sinumoodi mõtlemisega rahvast ju kurgumulguni, kes ka päriselus säärast teemat arendavad nagu sina siin ja üritavad millegipärast enda komplekse teisteomadeks tembeldada)


Ilma BMW ta pole nad keegi. <<< Kui üks inimene on KEEGI, siis on ta seda ka üldse ilma autota, kui inimene on MITTEKEEGI, siis on ta mittekeegi edasi ka ükskõik kui kallist või mainekat autot omades, kas pole nii? (minimeelest reetsid sa siinkohal just selle, kuidas KONKREETSELT SINA hindad inimesi nende autode järgi - äärmiselt rumal käitumine muide.)


Karjadena on praegu selliseid noori kes on endale süvendanud mõtet, et mida arvavad temast sõbrad , kui tal pole BMW d. <<< Kus sa neid karju uurimas käisid? viisid tänaval küsitluse läbi või? :D
 
kkk 26. veebruar 2008, kl 13.37
see pole mingi auto, statistika puhul igapäev kuuled et jälle BMW sõitis kraavi, mõtle kas on autojuht jobu vs auto parsa:P
upsssssssssss
 
BMW 26. veebruar 2008, kl 22.32
Huvitav kas siis Eestis on tõesti niipalju jobusi või siis debiilikuid, kuna vaadates tänavapilti on BMW üks levinuimaid autosid liikluses! Ning arvatavasti ka sellepärast neist vahest mõni lõpetab kraavis, et lihtsalt mingi sõidueksituse tõttu on keegi juhitavuse kaotanud.
Ise oman kah BMW e39 ning see sai soetatud ainult tänu tema omadustele mis on tõesti head hinna/omaduste võrdluses.
 
fedja 26. veebruar 2008, kl 23.59
kas sa idioot aru ka saad ,et auto ise ei sõida , juht sõidab.
 
Bayerlane 27. veebruar 2008, kl 05.06
Teid ullikesi on ikka hea lugeda ja naerda. See rullnoika teema on juba igand. Lihtsalt ei eksisteeri enam. Inimesed nostalgitsevad selle ümber. Sama nagu räägitakse "nõuka ajast" veel. Vaadake parem liiklusstatistikat milliste automarkide omanikud sooritavad kõige rohkem avariisid....vaadake-vaadake. Ise sõidan ka 7-ga Ja ostsin ja pean teda ennekõige turvalisuse pärast. Tahaks ikka ellu jääda kui tõesti keegi sisse peaks lajatama. teine aspekt milleks selline auto osta on loomulikult sõidumõnu ja mugavus, rikkalik lisavarustus jne. See on elustiil-mõnele ka positiivne fanatism mis iganes. Tundke huvi EBK (Eesti BMW Klubi)tegemistest ja mõttemaailmast siis saate teada,et rullnoklusest on asi juba väga ammu ja väga kaugel. See on korralike liiklejate klubi!!!
 
rev 27. veebruar 2008, kl 16.15
Ma ei saa teist kadetsejates aru üldse? Ise sõidan aastaid Bmw-ga (e38) ja võin öelda et kvaliteedi ja hinna suhe on paigas. Bmw ostsin selle prst et tegemist on kvaliteetse autoga mis ei ole kokku pandud mingist odavast nigisevast japsi plastikust!!! Sõbra Type-r nigiseb ja nagiseb mis sest et tegemist on 2006a autoga. E38 Salong on suur ja mugav ja 4,0 V8 liigutab seda autot ka piisavalt edasi.!!

Põhjus miks ma endale mingit japsi või muud korea sitta ei ostnud on sellest et teie ostate auto kui tarbeeseme mis viib teid koju tööle ja mingit sõidumõnu ta ei paku. Bmw on aga kõik paigas mõnus, vaikne, soliidne,mugav,turvaline! täielik SÕIDURÕÕM!! Ameerklaste kohta ka pole mul ühtegi halba sõna!

eks iga @!#$ kiidab oma tihket P**si nii siis paadunud muude autode omanikud jätkake samas vaimus olge õnnelikud oma käkkide üle ja nael kummi! kes sõidab mugavalt ja kes sõidab kuidas iganes!


edu teile kõigile...
 
ossist rullnokk 27. veebruar 2008, kl 18.27
BMW (e36) on minu esimene auto. Ta on mind siiani (natuke alla aasta) väga hästi teeninud. Ei näe põhjust (teiste arvamus EI OLE piisav põhjus), miks ka järgmine auto ei võiks BMW (e34, e39) olla. See enesehinnangu jutt, mida siin enne aeti kehtib pigem nende kohta, kes siin väidavad, et elusees ei osta, sest halb maine jne... No keda huvitab, mida sinu kõrval, taga või ees sõitev vend sinust arvab?! Mind küll mitte ja MINUL on madal enesehinnang?!
 
mr.h 27. veebruar 2008, kl 20.08
Ma sõidan ka BMW-ga(e32),kuna see auto on tõesti väga hea.Ise olen olnud üle 10 aasta automehaanik ja mul on olnud palju autosi.Enamus on olnud sakslased ja bmw on nendest kõige parem nii juhitavuse,mugavuse jne pärast.Need kes siin kiidavad,et mersu on soliidse inimese auto,siis teatke et te eksite kuna mersu kvaliteet on nüüd juba hullem kui prantslastel.Lagunevad nii mis hirmus,mersu kvaliteet lõppes w124 mudeliga ja nüüd ei jäägi muud üle inimestele soovitada soliidseks autoks BMW-d ja lexust kuna need masinad peavad kõige paremini vastu :)
 
Autoinimene 15. aprill 2017, kl 23.51
Olen omanud ja kasutanud erinevaid autosid, Opelid, Mazdad, Mitsud, Volkarid, Audid, Jeepid jne. Muidugi olen ka elupõline autoinimene. Kõige rohkem on olnud nii peres kui suguvõsas BMWsid kuna see lihtsalt on mugav, ilus, kvaliteetne ja üllatavalt taskukohane üleval pidada. Eks igal auto mudelil ole omad miinused aga parimaks pean siiski seda halva mainega marki. Peres on olnud vähemalt seitse erinevat BMW mudelit ja jätkuvalt on 4. Ei saa öelda, et oleks halb auto, lihtsalt halb maine ja halvad omanikud.
 
to Autoinimene 21. aprill 2017, kl 18.00
Ei maksa nüüd nii erutunud ka olla,et südaööl peab pea 10 a. vana teema üles otsima.Teemaalgatajatel on juba ehk uued väljakutsed aga Sina ei saa enda omadest ikka veel üle.Rahune maha.PEACE.
 
sass 23. aprill 2017, kl 22.34
Ka mina sõidan bemmis , mul nokkmüts viltu peas. Ta ajan vahest kurjaks , siis suits käib üle pea .Olen püüdnud olla kaine , ei karda politseid ja kõrvalistmel ikka mul on kaunis eesti neid .
 
kriitic 27. aprill 2017, kl 23.44
no ootame siis sassi vägitegusid, kui järjekordselt oma rondikäruga kuskile laibaks kihutad. teame siis taas kiruda kõiki bemmiosse, kui ajukääbikuid, kel peale bemmi muud elu polegi.
Anna talda, kihuta, drifti ja riku räigelt eeskirju oma unistuste saraga, saab õhu veidike taas puhtamaks.
 
sassile 27. aprill 2017, kl 23.48
Seda neidu, keda enda pruudiks pead, on pool kyla juba trukkinud ja usu mind trukin minagi, kui peaks kohtama. siis istub ta su päevinäinud bemmi ja kiidab taevani, kui cool pill sul on, endal mööda reit voolamas veel eelmise mehe sperma.
 
Sellepärast 24. oktoober 2020, kl 17.34
et see on katusepakkujate lahingumasin
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!