Mul 4 toaline elektriküttel ja kasulikum igatahes kui samas majas olev teine 4 ne mis on üldküttel. Eelmisel kuul radikad keskmiselt 4 peal ( temperatuur 20 kraadi, mis on minu jaoks normaalne), lisaks veel boiler, telekas jm elekter - maksin 700 ringis. Ei arva, et kallis, sest teine maksis lihtsalt sooja eest paar sada rohkem. Soovitan jätta ahjud ja muretseda ka puud aga panna elekter ka. Oled näiteks nädalavahetuse ära, väljas ca 15 kraadi külma - koju tulles istud pool päeva kasukas enne kui normaalseks läheb. Oled haige ei jõua kätte ega jalga liigutada, hädavaevu jõuad lastele süüa anda, no kes kuuri puude järgi läheb? Puude muretsemine on ka omaette raske - tuuakse kalli raha eest täielik praht, korralik puu aga jube kallis, kas oskad silma järgi mõõta kas said ikka sellise koguse mille eest maksid- mina ei oska!
Veel- kui vanad ahjud on? Kas siibrid peavad, korsten puhas, soojaks lähevad jne jne - kutsu teadja vaatama. Vaata üle pööningul korstna ümbrus, korsten ise tervikuna, mitte ainult jupp mis katuselt paistab- sa ei taha ju maja maha põletada ega end ja teisi peavarjuta jätta. Nii et spetsialisti abi vaja - soovitan elukogenud ehitajat pottseppa kuula maad äkki mõni pensionärist kuldsete kätega naabrimees olemas.
Nii ja elekter! Kui uus või vana on majas ja korteris elektrisüsteem - jälle tulekahjuoht!
Jõudu ja jäksu - ehitamine on tõeline tedus!
NB. kirjutasin vaid enda kogemustest.