Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
AHI
 
Ozeki Begemot 14. oktoober 2010, kl 22.32
Pole miski remondimees. Küsiksin nõu. Algab ahju lammutus ja uue ehitus. Kõike pole võimalik toast välja viia. Millega katta? Riie? Paber? Kile? Veel miski? Kust osta, muretseda? Aitäh!
 
Toomas76 15. oktoober 2010, kl 10.30
Katmiseks maalrite kattekile, see tõmbab ennast staatilislt ennast kinni aga see ei päästa ka, see tahm ronib igale poole niiet valmistu suurpuhastuseks ja seda veel mitu nädalat!
 
OzBeg 15. oktoober 2010, kl 11.12
Kas seda müüakse sihukese nime all?
 
gas 15. oktoober 2010, kl 14.53
Meil kinnitati koormakate lakke ringikujuliselt ümber ahju, liikumisruumi varuga. Pärast parandas lae ilusti ära, midagi pole näha. Ja tuba oli puhas katte taga, tõesti minimaalne tolm.
 
rk 15. oktoober 2010, kl 19.46
kinni katta tuleb igal juhul kuid!!! jälgi, et mehed võtaksid korralikult lahti (pisitasa) ahju lae ja seejärel valaksid pisitasa! ahjukividele ämber või kaks vett.
savi liguneb kenasti lahti, tolmu praktiliselt ei teki ja saadud kivid müü maha ca 25 kr/tk--sellised vanad kivid on väga moes!

jõudu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!