Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
vana palk sein naeltest puhtaks
 
kuidas saab 29. oktoober 2010, kl 11.30
Küsimus siis selline kuidas saada talumaja vana palk sein sinna aastatega taotud naeltest korralikult puhtaks nii et palke ära ei rikku.Plaan jätta palk sein niinimetatud naturaalseks võib olla lihvida veel üle!! Ühesõnaga kõik nõuanded teretulnud, Kuidas keegi endal tegi või on kuulnud,mida peaks silmas pidama jne.jne.???
 
Toomas76 29. oktoober 2010, kl 14.57
Kui need on väiksed naelad siis nad kaovad koos lihvimisega ja kui sinna juurde lüüa mõned vanad nelikant naelad siis sa ei panegi tähele ,et seal kunagi mingi väike nael oleks esinenud!
 
rk 29. oktoober 2010, kl 19.38
endal see töö tehtud...:(

ehk siis-kannatust, aega, aega ,aega, aega ( ja niikaua kuni puhtaks saab) , naelatangid, väike sõrgkang, haamer.

aga seina saab puhtaks:
1. relaka ja puidulihvkettaga
2.keemia---kasuta mingit pesuvalgendit ,milles kloor sees. enne soovitan muidugi proovida kuskil nurgataguses, kas tulemus meeldib.
 
kuidas saab 30. oktoober 2010, kl 09.25
need on sellised pappi naelad ja päris sees, kui naelatangidega teha siis ei tule kõik välja aga peitliga lõhub hirmsasti ära see hilisem lihvimine vist küll enam seda auku kinni ei pane(kui siis täita millegagi aga millega??). Ja lihvijal lõhub liivapaberi esimene nael kohe ära.Palgid on korralikud,terved sellised tumedad 120 aastat seinas olnud, aga hilisem nõuka aeg on neile igasugu aksessuaare :) lisanud
 
MM 31. oktoober 2010, kl 01.49
naelte poolt jäetud auke saate täita kui segate lihvimistolmu pisukese koguse PVA liiminga tehes nii pasta, millega need augud saab täita täpselt sama värvi "pahtliga", millist värvi on teie palksein.
 
MM 31. oktoober 2010, kl 01.51
kõiki naelu te ilmselt seinast tõepoolest kätte ei saa. Vanad, nelikant peaga naelad jätaks mina dekoratiivelemendina seina aga nn. väljatõmbamatud nõukaaegsed pärandid - need saab palki ära peita - võtke 1 nael, pange see seinas oleva naela pea peale ja lööge haamriga palgis olev nael palki sisse. Tekkinud süvend "pahteldage" isetehtud seguga (vt. eelmist postitust. Segu peaks olema enam vähem sama paks kui on hambapasta. )
 
kuidas saab 01. november 2010, kl 10.55
Suur tänu kõigile vastajatele hüva nõu eest.Muuseas mul on 7 naela ühes augus praegu rekord,mitte ei saa aru miks neid sinna nii palju vaja oli :)
 
energeetik 02. november 2010, kl 01.03
tugeva elektromagnetiga
 
kuidas saab 18. november 2010, kl 12.27
Tõstan teemat ja küsiks nüüd kuidas palkide vahed korda saab.Seal praegu on vahel sammal ja siis takk.Võtsin taku ära aga mõned vahed kole suured paneks sinna midagi aga mida ???
 
nii 18. november 2010, kl 15.58
linaluuvildiga
 
kuidas saab 19. november 2010, kl 13.01
aga kus seda saab, pole kuulnudki kunagi sellisest asjast
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!