Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
tulikivi ahi
 
zzz 20. aprill 2012, kl 10.13
Plaan koju ahi panna. Kuid ei tea, kas võtta tulikivi ahi või lasta pottsepal laduda. Tulikivi on märksa kallim, kuid reklaami järgi hoiab paremini soojust. Peab see paika ning kas tasub tulikivi ahju investeerida?

Teine variant ka õhksoojuspump panna, kuid talvel külmaga pole see mõistlik ning pump kasutab nii ehk naa elektrit. Elektrihind kallineb pidevalt, seega ei usu selle otstarbekusse. (puude jaoks endal mets olemas).
Hetkel täielik elektriküte radiaatoritega.
 
kõhkleja 20. aprill 2012, kl 10.21
Olen sama probleemi ees: kas Tulikivi või lasta pottsepal laduda. Tulikivi on kallim ja "atraktiivsem", pottsepa laotud robustsem ja odavam. Kuigi ka pottsepad võivad teha "vanaaegse ahju".... Ei suuda samuti otsustada...
www.ahjumeister.ee
 
p 20. aprill 2012, kl 10.24
kirjuta ehitusfoorumisse
potseppa tehtud ahi on parem
 
Cybaramoor 20. aprill 2012, kl 10.34
Tulikivi ahi on kallis, aga väga hea. Suur pluss veel see, et saab kiiresti, vist paari päevaga, püsti ja ei ole vaja muretseda, et kas ikka töötab korralikult. Eks ka pottsepp saab teha sama hea ahju (ja odavamalt), aga aega kulub rohkem ning suurem risk, et midagi läheb viltu (ahi ei soojene ühtlaselt jne).
 
:) 21. aprill 2012, kl 08.55
No peale Tulikivi on ju teisi firmasid ka, kes moodulahjusid toodavad, väga ilusaid tehakse! Meie oleme küll rahul. Peaasi, et valid õige mudeli vastavalt toa suurusele, pannakse 2 päevaga püsti, viimistletakse ära ja voilaa!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!