Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Elektritööd
Ringo Riives 03. mai 2016, kl 23.07
Teen kõike elektritöid,k.a kodumasinate remont.
Tel.55944160 Ringo
 
niih 04. mai 2016, kl 09.21
Ja milline elektrikuks õppimise kool on su selja taga?
Maaks 04. mai 2016, kl 10.36
Kool ei ole oluline, pädevus(tunnistus) peab olema!
 
Kõiki elektritöid? 04. mai 2016, kl 10.42
Kõiki elektritöid? Elektritöid tellitakse ikka spetsiaalsest elektrifirmast, mitte delfist. Kuid isegi firmade valikul võib ämbrisse astuda. Mõni väikefirma reklaamib ennast oma koduleheküljel kui pädev superhüper tegija, kes teeb "kõiki elektritöid", lausa elektrikilpidest kuni tänavavalgustiteni välja. Kuid tegelikult on ise alles kutsekoolist välja astunud, ning kelle "tarkus" seisneb selles, et ega rikkevoolukaitset polegi vaja, sest see "hüppab välja" ja tema käib objektidel neid raha eest ära korjamas. Ning ega pistikute ja lülitite jaoks tehtud aukudele pole ka kummirõngaid vaja, las maaler topib suure augu mörti täis! Kaableid võib ka seina panna igasuguseid, pole tähtis, kas nad sobivad või mitte, peaasi et kaabel on! Ning materjalide väljaostuks tuleb arve kirjutada mitte tellija nimele, vaid oma lehma lellepoja nimele! Tellija vaid las maksab välja. Tema on pädev!
Tublisid spetsialiste koolitatakse meil välja ja selliste "spetsialistide" firmasid tuleb nagu vändrast saelaudu, sest kõik tahavad ju tänapäeval olla ärimiizud ja oma tunnitasu kõrgtasemel hoida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!