Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Professionaal
 
Nokitseja 27. mai 2016, kl 08.39
Pole elukutseline ehitaja kuid kodus tuleb ikka aeg-ajalt ette nokitsemast...Tänapäeval ilma trellita läbi saada on paganama raske.
Minu esimene akutrell Makita pidas vastu teatud aeg, enne kui õhtale läks, ostsin siis Boch professionaal akutrelli- see oleks saanud tänavu juunis 5.aastaseks kuid tema ,tervis' ütles pisut varem üles ja nimelt...
Ühel kasutusel just eelmisel nädalal ühel hetkel enam ei reageerinud lülitile, vait kui sukk. Mul jäi selletõttu töö ka lõpetamata. Päev hiljem seadsin sammud K-Rauta poole kust ta 2011.a juunis ostsin ning lasin saata Boch Tallinna esindusse remonti. Esmalt mõtlesin, et ehk lüliti juures midagi purunes, et ei anna ühendust mootorile edasi. Mõned päevad hiljem helistati töökojast ning anti teada, et trelli mootor on vaja vahetada, hind 75 euri kandis. Võtsin pisut mõtlemisaega, kas lasen ära vahetada või ostan hoopis uue akutrelli, mine vana tea...Aga siit siis mõte, et pole see sõna tööriistal ,Professionaal' nii midagi määrav, ma pole proff. ehitaja,trelli kasutasin aeg-ajalt vastavalt vajadusele mitte iga-päevaselt,aga ometi ta lihtsalt andis otsad... Mis oleks olnud siis kui kasutanuks trelli igapäevaselt?
Kas on kellegi ka samalaadseid kogemusi ning mida arvate, kas laseksite trelli ära remontida või ostaksite hoopis uue ja siis millise margi? Kas ikka märkega , Professionaal'?
 
siis olnuks 27. mai 2016, kl 09.51
profid ostavad ka sedasama makitat, enamasti töötab ning on normaalne, kannatab ka paljude käes trööpamist. ehk on olnud lihtsalt nö halb õnn.
did_246936 27. mai 2016, kl 22.38
Kui juba mootor otsad andis siis pidid ikka jõhkralt valu andma - mootori mähised kuumenesid üle. Olen ise igapäevane akutrelli kasutaja ja siiani mootorist jagu pole saanud - pigem kipuvad lülitid ja akud lõpuks ära minema ja seda sõltumata margist. No samas sai meil üks tööline nädala jooksul kahest mootorist jagu - lihtsalt puuris kuni suits väljas. Ehk siis mõistust peab ka olema - ei piisa vaid kirjast "proffesional" Ise kasutan Makitat, aga nagu öeldud erilist vahet pole - kui kasutada ei oska siis lõhud nimetu hiinaka sama kiiresti kui profiriista.
 
Nokitseja 30. mai 2016, kl 10.24
did.....
Vot selles küsimus ongi, et pole ma midagi selline puurija, et andsin mootorile jõhkrat valu nii et mähised kärssasid...Oman ikka ,üleval korrusel' ka mingit ajuraasu. Kui minu meili lugesid siis arvasin ka mina esmalt, et 5.a kasutuse järel näit. võib ehk viga olla lülitis, aga mootoris nagu helistati tagasi-see tundus ka minule kummaline ning tundub praegugi.
 
seesama did... 31. mai 2016, kl 23.48
Võivad ju ka proovida " mütsi pähe tõmmata". Variant oleks ka kuhugi mujale ekspertiisi see trell viia. Minu sõnumi mõte oligi selles,et mootor naljalt otsi ei anna.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!