Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
duširuumi remont, palun kogemusi/soovitusi
 
otsin tegijat 08. detsember 2016, kl 12.46
kunagi sai vann välja viidud, aga ehitaja vist ei osanud järele jäänud torudega midagi peale hakata ja ehitas nende kohale plaaditud kõrgenduse väikse äärega, et vesi üle ei tuleks. aga vanainimesel on raske 30 cm kõrgusele astuda:-(
tahaksin nüüd uue soliidse remondi lasta teha nii et põrand on ühtlaselt sile, lihtsalt põranda kalle äravoolutrapi poole, ja lae alla paneks kaarja toru, mille küljes on dušikardin. dušikabiini vastu olen kategooriliselt.
wc-poti tahaks ka lasta ümber tõsta(on samas ruumis), kas see on võimalik?
keegi ütles, et duširuumi remont maksab u 3000 eurot, kas ongi nii, kas koos materjalidega (ei pea uhked ja kallid olema)?
ja lõpuks - kes soovitab tegijat, et oleks norm hind ja hea kvaliteet, äkki leiaks nt noore kogenud pensionäri, kes enam firmas ei tööta vaid teeb omal käel, FIE nt? jaanuari algul ehk on ehitajatel aega, oleks huvitatud et asi venima ei jääks.
palun mitte mõnitada, et tahan merevaatega korterit paksu metsa sees jms, ootan asjalikku nõu. ja ka hoiatusi, kes käru keeranud, nii et ma nende otsa ei satuks.
 
nele 08. detsember 2016, kl 13.10
dušikabiini põrand on ainult märg, ennast pestes, aga nurgaga on seda märga laiemalt põrandal. Mitte sügava alusega on normaalne.
 
Kai 08. detsember 2016, kl 15.37
Julgen soovitada "Kivitee". Sai tehtud korteris korralik remont. Hind oli teiste pakkujatega võrreldes keskpärane. Ei läinud libedale teele ja ei võtnud kõige odavamat. Kui huvi rohkem saad uurida ise www.kivitee.ee
 
Teresa 08. detsember 2016, kl 16.53
Ei poolda dušikardinat, sest see kleepub ihu külge pestes. Kardina sees on soojem kui kardina väljaspool, nii liigubki kardin aina sissepoole.
Ehk peaks olema üsna raske materjal, mis ei liiguks või siis väga soe ruum? Ei tea, aga mina seda ei talunud.
Viskimees 08. detsember 2016, kl 18.45
Kui korter, siis torude kõrgus sõltub püstakus oleva äravoolu otsa kõrgusest.Et seda muuta, tuleb juba püstakut muuta.Kui pott teise kohta tõsta, siis peaks saama äravoolu põranda sisse, mis betoonpõranda puhul ei toimi. Duššikardina asemel võiks panna sein-uksed, ehk pesemise ajal tekitad seinad, pärast lükkad duššinurka kokku. Ilusa töö teeb ka Saasu Ehitus (www.saasu.ee), neil aga järjekord paar kuud. Edu.
 
algataja 08. detsember 2016, kl 21.53
üks tuttav tegi mulle täna selgeks, et nende paneelmajade äravõetud vannide asemele ei saagi siledat (trapi poole kaldus)põrandat ehitada vaid ainult kõrgendusega, et kui tahan et dušialus olek põrandaga tasane, tõstetakse kogu vannitoa põrand üles!!!??? et teed ukse lahti ja astud 30 cm kõrgusest trepist üles...
Viskimees 08. detsember 2016, kl 22.23
Päris nii ei ole. Sõltub siiski püstakuga liitumise kõrgusest. Ka see on muudetav, kui naabritega kokku leppida ja püstak ringi muuta. Kõige rohkem sõltub sellest, kui palju on igasugust segu puhta paneeli peal. Palju saab madalamaks võtta. Sealt ka juba põranda paksus jm. Edu.
 
abimees 09. detsember 2016, kl 08.20
Kutsu spetsialist kohale ära vaeva pead. Ja alati uuri tausta, googelda :-D
 
huvitav 09. detsember 2016, kl 11.05
Teresa, millist dušikardinat te kasutate, et kleepub ihu külge pestes. Võib olla 10 aasta tagasi müüdi selliseid. Praegu kaubandusvõrgus, ei ole midagi sellist kohanud. Väga inimesesõbralikud ja ei kleepu nad kuhugi. Nagu riie, ainult vett ei lase läbi.
 
:) 09. detsember 2016, kl 12.33
Huvitav: see on puhas füüsika. Kui dušinurk on väike, siis tekib tõesti tunne, et kardin kleepub keha külge:) Ka need tänapäevased.
Loe, kui huvitab:
http://forte.delfi.ee/news/varia/fuusika-vannitoas-mis-ikkagi-kisub-dusikardinat-kumbleja-keha-poole?id=73950939
 
Teresa 09. detsember 2016, kl 21.42
Jah, ongi väike duširuum, 3 seina ja neljandas oli nn kardinapuuga seinast seina ilus delfiinidega dušikardin, pesemise ajal nihkus aina sissepoole.
Mina lasin panna lõõtsukse sinna, mul on duši põrand (trapiga) 4-5 cm "aukus", st madalam wc ja esiku põrandast.
 
sellest oli juba juttu 10. detsember 2016, kl 18.01
Kõik õige.Trapi kõrguse määrab äravoolutoru kõrgus,mõnikord tuleb duzialuselegi teha alus,et vesi ikka ära voolaks.Põhimõtteliselt annab tahajooksuga potti igale poole panna,lihtsalt torud jäävad põranda peale.Püstaku ringitegemisel ongi alumisel naabril kõige hullem,kogu praht kukub talle ja vajalik töö tehakse tema ruumides.
Helve Tamm 10. detsember 2016, kl 21.07
Mul ka remontti vaja. Soovitage veel häid firmasi. Kui kaua teil remontti tehti vannitoas ja kuidas lahendasite vetsus käimise?
 
algataja 11. detsember 2016, kl 23.15
ma kah ootan rohkem remondi, mitte dušikardinate teemat:-) kuskilt lugesin et 2 meest teevad vannitoa 10 päevaga, kust sellised mehed leida, ja et kvaliteet kah hea oleks???
 
abimees 11. detsember 2016, kl 23.50
algataja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ma kah ootan rohkem remondi, mitte dušikardinate t
> eemat:-) kuskilt lugesin et 2 meest teevad vannito
> a 10 päevaga, kust sellised mehed leida, ja et kva
> liteet kah hea oleks???


_________________________________________________

Ei ole vaja kahte inimest! Ajaliselt ja sinna kanti.
 
gr 22. detsember 2016, kl 00.13
Huvitav mida nad seal väikeses ruumis kahekesi teevad? Ajaliselt läheb 1,5-2 nädalat. Kiiremini ei saa ja kauem pole mõtet.
Vetsupotiga on nii olnud, et kui inimesed sees elavad, siis õhtul tõstad jälle paika. Ning põranda plaatimisel kasutad nt kiirkivistuvat plaadisegu. Kõik on võimalik, ei midagi keerulist.
Aga paneelmajades unusta sile trapiga põrand ära. Juhul, kui elad esimesel korrusel, siis on võimalik keldri laealt kanalitoru õigesse kohta viia aga muidu mitte.
 
soovitaksin vanni tagasi panna 23. detsember 2016, kl 23.26
sest eakamal on duši all pingil istuda parem (kui silmad kinni läheb pea uimaseks) ja kõige parem ikka vann käsidušiga. Vanni saab 2 astmelise redeliga ja vanni sisse saab tooli panna, lisaks ei pea kartma mahaläinud vee pärast - vanni ikka mahub vesi ära. :)
 
Üks kogemus 01. jaanuar 2017, kl 20.01
KOrra võtsin vannitoa remontija hange.ee keskkonnast. Olin samuti dushinurkade vasti ja tahtsin kaldega põrandat. Tema piisavat kallet ei teinud ja siis tuli dushi osale ette ehitada pisike äär (nii 10 cm kõrge).
Teine kord valisin ühe ehiusfirma (aabex), kes tavalises paneelikas lõhhkus välja selle sisemise kabiini ja tegi mulle kaldega dushiruumi koos wc-ga. Neil oli vannitoale kindel hind, mida ma enam kahjuks ei mäleta, lisaks siis materjalid.

Mõlemas ruumis on dushiosa päris suur, nii 1 x 1 m ja mingit kardina kleepumist pole olnud. Kui kardin kõrvale lükata on mõnus avar, soe ruum.
 
algataja 04. jaanuar 2017, kl 18.15
Jumala abiga leidsin tuttavate kaudu töömehe keda usaldan, enamus materjale ostetud, sh 1 x 1 m dušialus. aga mingit 10-päevast valmimisgarantiid ta mulle ei andnud:-( ütles et lohakalt teha ei oska, läheb kaua läheb. tuleb leppida.
 
gr 07. jaanuar 2017, kl 21.22
eks anna siis pärast teada, kuidas ja kaua läks
Helve Tamm 10. veebruar 2017, kl 08.31
Upitan teemat.
Algataja, kas remont valmis? Otsin ikka tublit vannitoa kap remondi tegiat. Oled rahul ja kas võiksid muljetada.
 
uskumatu 10. veebruar 2017, kl 08.58
Mida veel uut soovid teada, läheb nagunii nii, nagu läheb! Võta ehitajaga ühendust ja hakka otsast pihta. Iseenesest ei juhtu midagi, jäädki ootama.
 
estafon 10. veebruar 2017, kl 12.05
Suvel on teatud toimingud lihtsamad, kuid kõik head ehitusmehed hõivatud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!