Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
jagage kogemusi moodulmajadega
 
marina 03. veebruar 2017, kl 10.38
eestis on väga palju moodulmajade pakkujaid. nagu ma olen nende kodulehtedelt aru saanud, peab olema krunt, vajalikud kommunikatsiooniühendused ning vundament, sellisel juhul ehitatakse maja mõne kuuga sinna peale. on võimalik tellida pakette nii karp püsti kui võtmed kätte. kas keegi oskab ka kommenteerida, kui majakarbi saab kätte hinnanguliselt 40 tuhandega see on siis mingi 55 ruudune majake, kui palju läheb maksma kõik see eelnev, arvestusega et krunt on juba olemas, kommunikatsioonid krundi piiril ... ja mis summaga peab arvestama et saada karbist valmis maja, kui ehitajad ise on peres kõik olemas, teistele on palju maju ehitatud, aga endale veel mitte. ja miks moodulmaja, kuna on väga väga kiire, et saaks mõne kuuga asjad tehtud. ei pea olema tuhande euro täpsusega ... aga no nii suures plaanis . kas karbile lisaks läheb teine 40 või 2 korda 40 või hoopis vähem??
 
marina 03. veebruar 2017, kl 10.41
ja veel. kas nende kodulehtede peal kirjutatu on tõesti nii õige, et praktiliselt ei pea ise mitte midagi juurde maksma, kui karbi sisse on arvestatud kõik materjalide kohalevedu ja paikapanek objektil, projekt ja kasutusluba, välisvooder, soojustus, maakütte pumbad ja tehnika, uksed-aknad, katused jne. või on seal ikkagi mingi koht sees, et ilmneb et peab maksma veel seda ja teist ja kolmandat, enne kui see paljulubatud majake karbina püsti saab.http://www.majad.ee/est/moodulmajad-elementmajad/obj/-V%C3%A4ga-%C3%B6konoomne-ja-energias%C3%A4%C3%A4stlik,-4-toa-ja-saunaga-maja./44 siin küll lausa saja ruudune maja, kuid olekski huvitatud ainult majakarbist kui sellisest. aja nappuse tõttu
Kalev Kaev 04. veebruar 2017, kl 18.48
Kommunikatsioon - veevärk (vetsud kraanikausid jne), elekter, korsten, ventilatsioon jne
 
tean 07. veebruar 2017, kl 17.10
sellise ruuduga võidki saada selle summaga karbi kätte. elektri liitumine on kallis ja paigaldus,projekt. vundament, mingi 10 ooo.- ikka. küttesüsteem kas on hinnas, maakütte pumbad jne aga majasiseselt. tuttaval läks kas oli mingi 80 ruudune maja, kusagil 75 kanti, seal sees muidugi juba siseviimistlus ka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!