Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
Ehitusmehe päevahind 100 eurot!? Pluss materjalid
 
Vaene 03. veebruar 2017, kl 19.33
Need naised, kes saavad 3-4 eurot tunnis palka ega ole osanud endale sponsorit sebida, ei saagi lasta remonti teha kui just lotoga ei võida. Lage võid ju ise värvida ja uue tapeedi panna, aga logu vannitoaga ei suuda midagi peale hakata:-((( Karjuv ülekohus!
 
muig 03. veebruar 2017, kl 20.10
Mis sa arvad, et tänapäeva "ehitusmehed" oskavad remonti teha? Tänapäeval nimetab iga jorss ennast ehitusmeheks, kiidab ennast taevani, nimetab lausa "firma omanikus" ning oskab ka kallist hinda küsida koos 50% ettemaksuga. Sellistest "ehitusmeestest" võib lausa anekdoote pajatada. Hiljuti kuulsin mitu lugu, kus isegi need, kes on ise ehitusfirmas mingil teisel tööl ja tellinud oma meeste hulgast koju töömehe, siis isegi see on praaki teinud. Liigne usaldus maksis käte, sest jäeti neid koju ilma valveta tegema. Oli ainult pealt ilus, seest oli siiruviiruline.
 
vannituba 03. veebruar 2017, kl 21.19
pole ju palju 100€ päevast, see ju kõigest sinu 3-4 päeva tasu.
 
mida häda 03. veebruar 2017, kl 22.49
No ja nüüd alisedes läks paremaks? Sellised virisejad tegelikuses on kõige rikkamad. Ei tasu võrrelda enda palka, ning keegi ei ole keelanud ise see amet ära õppida ja palju raha teenida. 100 € ei ole sugugi palju.
Kalev Kaev 04. veebruar 2017, kl 18.43
Eterniidikatuse panijad võtsid umbes sama hinna. Hakkajale inimesele pole vannituba probleem. Plaatimist saab isegi youtubest vaadata. Põhimine on suhtlemine, mitte halisemine - mõni mees isegi heegeldab ja naine keevitab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!