Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
milline dušikabiin
Helve Tamm 22. aprill 2017, kl 08.52
Tulemas väikese vannitoa kapitaalremont ja ei suuda otsustada milline kabiin oleks vanadele inimestele puhastamise mõttes parim. On läbipaistvad, jääklaasist, toonitatud, matid mustriga.
Mul rõduklaasid peale pesemist puhtad esimese vihmani ja siis kõik piisad näha. Ei jõua varsti kogu aeg neid klaase nühkida. Andke nõu, palun!
Ja missuguse firma toode ka vastu peab, et lekkima ei hakka?
Agne Tamm 22. aprill 2017, kl 09.55
Läbipaistvad ikka!
 
minni 22. aprill 2017, kl 10.08
ikka sellised, kus on võimalikut vähe raame jms, kuhu vahele koguneb mustus ja on väga kehv puhastada, erti kabiibi sisemise poole raamid, mis osad on seest õõnsad ja neid on eriti võimatu puhastada
 
lisaks 22. aprill 2017, kl 10.10
klaasid on hea üle teha nanokaitsega, siis voolab vesi ja mustus sealt ilusti maha ja on oluliselt lihtsam puhastada
Helve Tamm 22. aprill 2017, kl 17.23
Uurisin seda nano kaitset, peab proovima.
Aga on kellelgi matt või veepiskadega dušinurk, mis mulje jätab vannitoas?
See nii suur kobakas, et terve ruum seda täis, siis tahaks , et ilus oleks ka!
 
mhhhh 22. aprill 2017, kl 23.00
kabiinid on juba ajastjaarust. mingi kobaka kabiini raha eest saaksid juba kenasti plaaditud vannitoa kus on pesemise nurk sees, eraldatuna siis spets klaasiga.
 
:) 23. aprill 2017, kl 07.00
Mul oli dušikabiin 3 aastat. Muudkui nühi ja nühi. Omaarust puhastasin teda ikka väga korralikult, aga kui hakkasime välja vedama ja lahti võtsime, selgus, et iga viimane kui vahe on rõvedalt must. Ja neid vahesid on palju! Mitte ühtki puhastada ei saa. Ja mis seal all ja seina taga veel oli... ei hakka parem kirjeldamagi.
Plaatisime seinad ja põranda, tegime dušinurga. Ei pannud isegi vaheseina, sest olin kabiini pesemisest nii tüdinud. Dušikardin käib ette, kui määrdub, viskan pesumasinasse ja valmis. Plaate on ikka oluliselt lihtsam puhastada kui ükskõik millist klaasi korralikult puhtana hoida. Ja ei mingeid vahesid, kuhu hallitus saaks tekkida. Ruumi ka rohkem.
Rääkimata sellest, et kabiini ukse seestpoolt pesemiseks pidi sinna sisse pugema ja ukse kinni panema, ruumi liigutamiseks nii vähe, ühtki veidigi lõhnavat vedelikku kasutada ei saa, kooled aurude kätte enne ära, kui puhastatud saad... Kui loputama hakkad, oled ise ka läbimärg. Ei iial enam.
Helve Tamm 23. aprill 2017, kl 07.37
Ma teeks ka nii, teemegi kõik uued plaadid ja vann läheb välja. Aga mees ütleb, et sellisel moel, ilma aluseta dušinurka, saab teha ainult esimesel korrusel või eramajas. Pidi naabrid uputama. To viimane, mitmes korrus teil on? Kas on keegi veel, kellel on tehtud see pesemisala ainult põranda peale?
 
:) 23. aprill 2017, kl 22.34
Jah tõesti, meil on oma maja ja duširuum esimesel korrusel.
Aga tean kortermaju, kuhu dušš samamoodi sisse ehitatud, ainult põrandale. On ehitatud nurgale lihtsalt kõrgem piire ette, dušikardin käib sissepoole, vesi välja eriti ei satu. Ilmselt põranda kalle ka õige.
Meil oli korteris elades vannitoas kõige all mingi kummine materjal üle terve põranda ja ca 20 cm kõrguselt seinte peale üles, lisaks ka veel mingi kummise plögaga üle käidud (tõesti ei tea, mis need olid, ainult nägin, kui maha pandi), siis alles plaadid. Ei uputanud naabreid ka siis, kui meil endil kõik ujus.
Helve Tamm 24. aprill 2017, kl 07.59
Aitäh vastajatele! Kui siit juba arvamust küsid, siis ikka ootad, et keegi jagab kogemusi. Enamus käib ainult lugemas.
Otsustasin, et kabiini tõesti ei pane, terve vannituba kobakat täis. Uurisin, et on täitsa võimalik kõrgem pesemisala teha ja kardin ette.
 
Äpe 24. aprill 2017, kl 18.48
Vanadel inimestel on ka lihtsam üle madala ääre astuda!
 
nog 03. mai 2017, kl 20.47
minul on teisel korrusel. mittemidagi ei ole siiani juhtunud.
 
??? 04. mai 2017, kl 09.01
Asja paneb paika äravoolu kõrgus. Eelkõige veneaegsetel paneelmajadel see põranda peal. Selleks, et ilma astmeta dusinurk põrandale teha peaks äravool olema ca 10-15 cm põrandapinnast allpool.
Selle saavutamine aga eeldab koostööd alumise naabri ja kü-ga.
Probleemide vältimiseks nõutav väga korralik töö, hüdroisolatsiooni kasutamine jne.
 
Ilma kabiinita 10. mai 2017, kl 15.04
Milleks dušhikabiin üldse. Lihtsalt dušinurk ja kõik. Kergem hooldada ja puha. Ei saa aru, miks inimesed seda kabiini tahavad, et päevastpäeva nühkida ja seda korras hoida?
Helve Tamm 11. mai 2017, kl 10.26
Pöördun veelkord teie poole abi saamiseks.
Mai lõpus pidigi remont hakkama, aga nendel palju tööd ja lükkasid asja oktoobrisse.
Teil paljudel kindlasti ilus vannituba, soovitage tegijaid, firmasid, kelle tööga rahule jäite.
Hea, kui liiga kaua ei tee, hea plaatia ja kes oskab ehitada kividest dušialust. Olen ka palju guugeldanud ja muidugi kõik kiidavad end. Seepärast küsingi abi teilt, kes te tõesti jäite rahule.
 
meil 12. mai 2017, kl 13.21
käis mõned kuud tagasi plaatija linnavara ehitus oü-st. jäime rahule. tehti uus dushinurga põrand + plaadid. kuna tegemist oli kindlustusjuhutmiga, siis kindlustusfirma kaudu see firma meile tuligi.
 
Oleg 18. detsember 2017, kl 18.25
Ilusad dušikabiinid ehk dušinurgad võite leida siit: https://klaasistuudio.ee/est/dusinurgad-uksed-seinad/dusinurgad/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!