Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
elektri põrandaküte ei tööta
 
zärts 24. mai 2017, kl 09.07
Kui sisse lülitada, siis sõltuvalt kütte astmest näitab kas rohelist või punast tulad, aga põrand soojaks ei lähe. Mis võiks olla juhtunud? mingi kaitse on läbi?
Maaks 24. mai 2017, kl 11.15
Küttekaabel katki/lahti. Kutsu elektrik vaatama.
 
rms 24. mai 2017, kl 23.15
Kas varem töötas? Mul juhus kus lambast elektrik ühendas valesti - panin ise õieti otsad ja korras.
 
zärts 25. mai 2017, kl 10.26
Varem töötas tõrgeteta. Üks hetk lihtsalt enam mitte. võiksin proovida ka ise midagi lihtsamat vahetada või sõbra abiga, aga ei saa aru, kuidas elektrisüsteemi karp või kate seina pealt lahti tuleb. kui kõvasti tõmmata, võib ehk midagi ära lõhkuda või murda. välja näeb nii:
http://imgur.com/a/9PX5z
 
keerd 25. mai 2017, kl 19.05
Ära mängi elektriga. Elektrik on koolitatud ja parandab. Elektrilöök võib olla surmav. Kaitse on läbi. Kaitse maksab vast 35 €, tööraha ei tea.
Kalev Kaev 27. mai 2017, kl 18.41
Kui kaitse on läbi siis ei põle ükski tulukene. Sul on üsna vana Dewireg põrandakütte regulaator ( pakun umbes 8-10 aastat) . Selle regulaatori kaane saad lahti, kui eemaldad õrnalt ümmarguse ketta. Selle all on väike kruvi mille välja keerad ja siis. tuleb kaan pealt ära. Oletan, et pead uue Dewireg regulaatori ostma (hind miski 40 €). Arvan, et ise Sa seda ära ei vaheta - hoolega peab jälgima juhtmete järjekorda, et voolutoide ja koormus (põrandaküte) ühendatakse õigetele otstele.
Kindlasti veendu enne tegutsemist, et vool on välja lülitatud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!