Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
remondimehed
 
tellija 09. detsember 2020, kl 17.35
ahnus on nende nimi.
 
Maalehe ajakirjanik on naiivne, 28. detsember 2020, kl 15.28
kui arvab et sularahas suurema summa tasumisel annab ametlikult registreeritud remondifirma vastu ka tseki. See on vaid mõnede väikeremondifirmade manipuleeriv ja osav jutumulin, kus alguses seda tsekki ka suure suuga lubatakse, kuid raha tasumisel lubatud tsekki ka vastu nõutakse , siis sõimatakse nägu robustselt täis nagu mõni poetagune oss ja hea kui klient oma kodus selliselt ossilt veel ka peksa ei saa. Üks sellise käitumisega remondifirma eesotsas ongi Skorpion koos 2 penskarist töötajaga. "Tiim" missugune, kiitusi ka hunnikus üles riputatud, et konksuga "kalu" oma võrku püüda. Said veidi rikkamaks, aga aususe karma jookseb koguaeg sabas...
 
Hullari doktor 30. detsember 2020, kl 23.20
Naljakas, et vingud, valiku tegid ise! Kindlasti otsisid odavamat, et jääks raha suurema telski jaoks ja pehmema diivani tarvis jne.
 
eelmisele 01. jaanuar 2021, kl 13.48
Firmade või töömeeste suhtumine nii oma töösse kui ka klientidesse ei olene nende poolt määratud hinna kallidusest ega ka odavusest. See oleneb nende loomusest ja lastetoast, kus nad üles on kasvanud. Hullari "doktor" peaks seda teadma ja kui ta ei tea, siis on ta omal alal tavaline "kalevipoeg".
 
Maaler 11. jaanuar 2021, kl 09.11
Kas tellija on kibestunud, kes ei saa oma eluga hakkama? Soovid ületavad võimalused, tahaks mersut aga raha vaid jalgratta jaoks. To-eelmisele, enamjaolt reguleerib hindasi turg, mitte lastetuba. Kui on nõudlus, kuiundab ikka nõudlus hinna. Ja kui see ehitus ikka nii lihtne, tolmu ja müravaba, siis ei ole mõtet viriseda, vaid ise teha :-D
 
eelmisele 12. jaanuar 2021, kl 08.42
Vaevalt selliste maalrite peale nõudlust on, kelle mõtlemine ei küünigi pahtlilabidast kaugemale ja segavad kaks erinevat pahtlit ühte ämbrisse kokku. :D Kui oleks nõudlus, ei ripuks nad delfis, kuldses börsis, linnalehes või mujal foorumis ning ei otsiks omale pidevalt tööd. Ei ole just usaldusväärsed võõbad.
 
sapipritsile 12. jaanuar 2021, kl 11.56
eelmisele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vaevalt selliste maalrite peale nõudlust on, kelle
> mõtlemine ei küünigi pahtlilabidast kaugemale ja
> segavad kaks erinevat pahtlit ühte ämbrisse kokku.
> :D Kui oleks nõudlus, ei ripuks nad delfis, kuld
> ses börsis, linnalehes või mujal foorumis ning ei
> otsiks omale pidevalt tööd. Ei ole just usaldusvää
> rsed võõbad.

miks halvustad siin teisi? kas sinu 2tööalane" saavutus piirdub siin sapi pritsimisega?
maalri kirjutis oli asjalik
 
Töömehed 12. jaanuar 2021, kl 19.53
objektidel ei pidavat maalritesse eriti hästi suhtuma, sest nad olevat väga õelad ja kibestunud. Küllap vist kadedusest, et neil on võrreldes teiste töömeestega madalam tunnihind. Ilmselt sellest siis ka (nais)maalrite frustratsioon, mida nad omakorda klientide peale välja valavad.
Aga see on tõsi - ükski asjalik töömees/naine ei otsi delfi naistekast tööd. Kuid samas võib neist ka aru saada, sest koroonapandeemia olukorras peavad nad nüüd püksirihma pingutama ja leppima madalama hinnaga, peaasi et ellu jääks. Firmades makstakse neile vähem, mustalt tehes tehes aga küsivad sama hinna, mis firma küsiks. Nii et klientidel on alati mõttekam tellida töö firma kaudu, mitte delfi kuulutusest.
 
majandussurutises 12. jaanuar 2021, kl 19.56
peavad nad nüüd tundivalt alandlikumad olema. Turg ja elu paneb asjad paika ja ei saa enam ülbitseda.
 
to töömehed 12. jaanuar 2021, kl 20.56
väga rumal ja eluvõõras jutt. kibestunud ja rumal inimene oled.
 
Ehitusmees 19. jaanuar 2021, kl 10.09
Harva, kuid siiski satub mõni teenuste tellija, kes ei ole inimesena väärikas. Kui saab hinnapakkumise mis käib üle jõu siis peab kohe räuskama ja solvama hakkama. Saan aru, et on tehtud mitu hinnapakkumist ja kõik üle mõistuse kõrged, teema algatajale. :-D Ära on tuntav ka ühte jura ajav inimene, kes ei ole tasuta teenust saanud :-D samas ise ei oska ja ei taha teha tööd, et siis, kas rohkem teenida, või ise remont valmis teha. Hea on vinguda!
Kuid kindlasti tasub ka Delfi foorumist töömeestel- naistel kliente otsida, hoolimatta mõnest torisejast. Minul on palju häid kliente siit leitud.
 
einojah 27. jaanuar 2021, kl 08.47
Soome on piiri kinni pannud ja nüüd kogunevad ehitusmehed keset tööpäeva alandlikult delfisse. Varasemalt sai kelkida, et tööd jätkub terveks aastaks, kuid nüüd tuleb otsida terakesi. :D
 
to 20.56 27. jaanuar 2021, kl 09.17
See võõba jutt on ehitusfoorumist võetud, kus vahest mõned kõrgema tasemega töömehed nimetavad naismaalreid võõbadeks. Mis aga puutub lepingusse, siis pooled töömehed ei näita enam nägugi, kui lepingust juttu teha. Nii et jutt ei käi hinnast, vaid lepingust, mida kardetakse nagu tuld. Tööhinnad on põhiliselt kõigil samad, vahe vaid selles, et sama tööhinna, mida te maksate ametliku lepinguga, tahavad mustalt tegijad saada ilma lepinguta. Sinna see nende töömeeste väärikus toppama jääbki..
 
2021 aasta 01. veebruar 2021, kl 06.17
pole veel käima õieti läinudki, kuid mõni firma reklaamib ennast juba positiivne reputatsiooniga. :D:D. Selliseid "sertifikaate" võib igaüks 100 euro eest osta ja üles riputada. Kogu "positiivsus" aga seisneb selles, et salakavala, mesimagusa ja manipuleeriva jutuga püütakse klient õnge, meelitatakse kusagilt saadava "odavama materjaliga", kuid kohapeal minnakse hoopis kliendi materjali kallale ja tehakse gemüüset. Võrreldes teiste pakkumisteega lüüakse hind lakke ja kopsaka sularaha summa saamisel lubatakse vastu anda tsekk. Kuid loomulikult seda ei anta. Kliendi nõudmisel teha ära parandustööd, sõimatakse tal nägu hoopis robustselt täis. Firmajuht ise aga maksab oma töötajatele keskmiselt 500 eurot kuus netos (teatmiks.ee).
Olge ettevaatlikud sellise enda upitamise reklaami juures. Kõik ei ole kuld, mis hiilgab.
Isegi kalevipojad kahvatuvad sellise käitumise juures ja on tagasihoidlikumad, kui mõni "positiivse käitumisega" firmajuht..:D
 
Tulnuk 08. veebruar 2021, kl 22.02
No ikka väga raske leida normaalset töömeest,kel töö kvaliteet ja hind
paigas.Enamjaolt pole neil kellelgi korralikku väljaõpet ega ka mitte koge-
musi,aga hinda küsivad niiet kuku või pikali.?/:-)
 
hoiatuseks 11. veebruar 2021, kl 14.17
Kui 39 aastane (kiitustega üle pärjatud?) firmajuht koos 70 aastase kibestunud maalritädi ja 65 aastase "olen-hobielektrik-oskan-kõike-ja-pläran-terve- tööpäev" oma tiimiga on võtnud ühiseks eesmärgiks klientidel müts silmini pähe tõmmata, kasutades ära nende usalduslikkust, siis ongi hea, kui järgmised kliendid oleksid nendega juba tunduvalt ettevaatlikumad ja ilmselt peavad nad kogu aeg neil malakaga kõrval seisma, et mitte lasta omale "säästuprogrammi" teha.

Ei olnud ilus selline suhtumine, seda enam teistest pakkujatest tunduvalt kõrgema hinna juures ja kliendiga, kes tegi omalt poolt kõik, et neil oleks söök-jook olemas, ei kiirustanud neid tagant ja püüdis mõistlikult suhtuda nende töösse, tehes veel kingitusegi.
Hiljem aga leidis ühe üllatuse teise järgi...
Kathrina 13. jaanuar 2022, kl 02.18
Aga pinglaed? Kas tead, mida on kõige parem eksperte usaldada? Muide, M-tectum saab Sind selles osas aidata https://mtectum.ee/ Kindlasti on tegemist oma ala professionaalidega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!