Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Remont
vedel tapeet
 
kaidi 30. oktoober 2008, kl 14.40
Kas keegi siinsetest lugeagtest on pannud vedelat tapeeti? Mind huvitab reaalne kogemus mitte reklaamjutt- kas tuba sai märgatavalt soojem ja kuidas on ikkagi puhastamisega- näiteks seinale ladestuva tolmuga.
 
Perenaine 30. oktoober 2008, kl 16.00
Olen rahul. Pool aastat tagasi alles tegin. Temperatuuri on 1-2 kraadi rohkem kui kõrvaltoas aga tolmu on tunduvalt vähem.Varem pidin igapäev tolmu pühkima - nüüd vaid paar korda nädalas. Seinalt võtan tolmu kergelt niiske lapiga - et pind ei saaks märjaks. Ja ilus sai - pole pabertapeetide paanide liitekohti, seinad on ühtlased.Helikindluse kohta ei oska küll midagi öelda.Tundub,et kostab läbi nagu varemalt.
 
jeekim 30. oktoober 2008, kl 18.54
Perenaise jutt on pehmelt öeldes naljakas. Tapeet seinas küll tuppa tolmu ei tekita.
Toa soojenemist kahe kraadi võrra on ka raske uskuda. Ja korralikult pandud pabertapeedil ei paista ka liitekohad välja.
 
nunuu 30. oktoober 2008, kl 22.30
jeekim ära kisa kui teemat ei tea tunne:) Vedela tapeediga saab tõesti soojema toa ja hubasema ka kusjuures. Soovitan!
 
just 30. oktoober 2008, kl 23.44
kui tapeedimise ajal seda va vedelat võtta läheb tõesti paar kraadi soojemaks
 
ka huvitatud... 31. oktoober 2008, kl 09.51
.. sellest tootest. Kui siledad seinad peavad olema, teab keegi kel kogemusi? Palju kulu on ruutmeetrile, reaalselt?
 
Kribu 31. oktoober 2008, kl 09.59
Mul jäi see tolmuasi arusaamatuks. Ise arvasin just, et vedeltapeet kogub rohkem tolmu kui tavaline ja kuna meil on allergik majas, siis ei ole seda julgenud panna, kuigi jubedalt meeldib.
 
kessu 31. oktoober 2008, kl 12.54
vedeltapeet on krobelise pinnaga ja seetõttu kogub ta palju tolmu. pigem eelistaks tolmu põrandalt võtta kui lapiga lae all ukerdada.
 
misjutt 31. oktoober 2008, kl 22.22
ei ole ta midagi krobeline ...tuleb õieti panna.Ja tolmujutt on puha jama. Allergiku tuppa sobib see tapeet isegi väga hästi,sest on naturaalne.Kallis on ta küll .Kulub seda rohkem,mida ebatasesem on aluspind.
 
Krobeline 31. oktoober 2008, kl 23.05
On küll krobeline - see selle tapeedi seinas huvitavaks teebki. On küll ka mitte krobelist ja lausa siidjat. Allergikutele sobib eriti hästi ja see tapeet on ka tolmukindel.

Allpool väljavõte Devori kodulehelt:

UM Wall isoleerib ekstreemselt hästi soojust ja akustikat, loob märkimisväärse tulemuse Teie mugavuses. Suurepärane soojusisolatsioon 0,062 Kcal/mh˚C on sertifitseeritud tunnustatud laborites, mistõttu kuulub toode soojust mittejuhtivate klassi. Ta on valmistatud looduslikust puuvillast, mis on heli suurepärane korrektor ning mille tõttu on kasutajate seas tunnustust leidnud kui efektiivne akustika parandaja. Toote tulemiks ongi kõrgtasemeline helineelavus – αs keskmine 0,20 kuni 5000 Hz αs 0,30.

UM Wall kattekiht on hingav, mis tähendab et toote alumine pind hingab, vabastades sealjuures ülemäärase niiskuse, mille tagajärjel loob tervislikuma elukeskkonna.
Puuvillane kiudaine, mida sisaldab UM Wall, tõukab eemale atmosfääritolmu ja pulbri tänu oma elektrostaatilisele laengule mis tekkib PVC siluriga seinale kandmise ajal. Eelnev iseloomuomadus väldib ka katte kolletumise ja tagab värvi stabiilsuse.
 
teele 01. november 2008, kl 15.46
No kes selle küll tõlkis? ekstreemselt hästi... tapeedi iseloomuomadus... Aga toode tundub küll väga hea!
 
kaidi 01. november 2008, kl 16.48
Aitäh Perenaine. Palun täpsusta, milline oli Sinul aluspind- kas kivi või kipssein? Kas ja millega kruntisid enne tapeedi panekut?
 
Perenaine 01. november 2008, kl 19.06
to kaidi
Tööd oli omajagu: vana tapeet maha; seina pesin tolmust puhtaks; parandasin augud,suuremad lõhed; katsin välisseina seina 1x niiskuse tõkkega; pahteldasin - et ei oleks tumedamaid laike seinal; katsin spets.krundiga ja seejärel kandsin peale tapeedisegu. NB naelad-kruvid eemaldada eelnevalt seinast, kuna tapeet kuivab 3-4 päeva võivad neist tekkisid rooste plekid (pidin üle tegema) Tulemus oli seda kõike väärt.

Krohvsein oli.

Soovitan minna Devori kodulehele - seal olemas täielik õpetus ja saab ka töökäiku jälgida www.devor.ee
 
Vaarikas 03. november 2008, kl 07.03
Tundub reklaampostitusena ja haipjutuna.
Majanduslangus?
 
õps 04. november 2008, kl 14.05
miks müügimehed eesti keelt ei viitsi õppida?teie juttu on kohutav kuulata ja lugeda.
 
Tõnis Kask 03. veebruar 2009, kl 12.14
http://www.devor.ee/File/test/untitled.JPG

Nüüd poolmuidu!!!
 
Evelin 13. oktoober 2018, kl 16.57
Mina kantsin seina natuke paksema kui 2 mm kihi, tuba on ikka oma 5 kraadi kindlasti soojem.
Üks pluss on tal veel, selle tapeedi peale ei saa lapsed joonistada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!