Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Kui palju raha Venemaale?
 
tumba 27. juuli 2011, kl 19.21
Lähen 3 päevaks Peterburi. Muidu minek reisibürooga, aga muuseumide jms piletid vist pole hinna sees. Metrooga tuleb ka sõita. Kes on käinud, kui palju te raha kaasa vahetasite ja kas sellest jätkus/ tuli puudu/ jäi üle? Pudipadinodi osta plaanis pole, väljas söömise kohta pole aimu - võib ette tulla küll, tõenäoliselt ikka mitte mingis kõige kallimas restoranis.
 
annamaa 27. juuli 2011, kl 20.31
Reisibürood soovitavad vahetada vähemalt 1000 rubla päeva kohta. Peterburis saad paljudes kohtades ka kaardiga maksta.
 
* 28. juuli 2011, kl 09.21
Oskan sulle ainult ühe näite tuua: Iisaku katedraali torni pääseb 300 rubla eest. Kui tahad katedraali sisse ka, siis oli pilet 350.-
Peeter 1. monumendi juures pargis ostsime ka jäätise, maksis 25.- rubla (see pidi aga kallis olema kuna tegemist sellise asukohaga..)

Ma ei tea kui palju muuseume sul plaanis on, aga see 1000 rubla päeva kohta tundub päris mõistlik olevat.
 
MA 29. juuli 2011, kl 10.52
kaardiga maksmine on kahtlane värk, kaks aastat tagasi tahtsin suures toidupoes (Karusell vist oli nimi) kaardiga maksta ja tädi ütles, et kust te olete ja mis pank teil on. kui kuulis vastust ütles, et mitte mingil juhul - teil ei ole ju kaardipeal rubla arvet!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!