Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
google maps- kas nii saab?
 
mann 17. august 2011, kl 13.42
Tahan minna punktist A punkti B. Aga vahepeal tahan käia ka punktides C,D ja E. Kas ma saan lisada läbitavaid punkte? Ma ei tea kus need asuvad (aadressi tean) ja millises järjekorras oleks mõistlik neid läbida. Tegemist ühe suurlinna piires.
 
noh 17. august 2011, kl 17.02
seal on Add destination - võid lisada aadresse nii palju, kui kulub.
 
mann 25. veebruar 2012, kl 20.19
küsimus uuesti päevakorras.noh´i pakutud variandist ei ole mingit abi, see lisab punkti teekonna lõppu mitte vahepeatusena. kes aitaks?
 
4 26. veebruar 2012, kl 22.11
logi googli kontosse sisse ja tee endale enda kaart
 
Cybaramoor 28. veebruar 2012, kl 13.43
Aga liiguta siis lõpp-punkti (praegu B) aadress viimasesse lahtrisse E ning toksi B, C, D lahtritesse oma vahepunktide aadressid. Hiljem peaks saama ka hiirega kuidagi lohistada seda marsruuti endale meelepärases suunas, aga selles osas ma pole eriti vilunud ega püüa seda siin kuidagi selgitama hakata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!