Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Kas keegi teist on käinud Kariibimere kruiisil???
 
n46 26. august 2014, kl 12.59
järele mõeldes, raisata 2000 euri nädala eest, rahvast tihedalt täistuubitud laevalogul- ega tõesti pole seda hinda väärt. said vist isegi aru.
eriti kui sama raha eest saaksid kuskil paar kuud mõnel vapustaval Kariibi saarel omapead ringi chillida. sellist kogemust soovitaks igaühele ja piisab ka paarist nädalast palmide all soojas erksinises mullivannitaolises meres kalaparvede vahel ligunemisest, et kariibi elustiiliga sulanduda ja mõneks ajaks eesti hallust täielikult unustada;)

teemaalgataja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nii, otsustasin et võtan 3 sõbrannat kaasa , ( nad
> maksavad enda eest ) aga kas see reis on ikka hin
> da väärt???
 
seikleja 10. september 2014, kl 02.09
Vastaks teemaalgatajale veidi tõsisemalt
Et saada sellist kruiisi, nagu soovid, tuleks veidi internetis eeltööd teha, samuti teha endale selgeks, mida sa sellelt reisilt ootad. Kas tahad hullumaja või meeldivat puhkust. Esimese saab ilmselt suure laeva ja ameeriklastest seltskonnaga, teise kohe kindlasti ( oma kogemustele toetudes) veidi väiksema laeva ja inglastest seltskonnaga.
Firmasid, kes Kariibi merele reise korraldavad, on rohkem kui üks ja need reisid võivad olla väga erineva pikkusega - 7, 10, 11, 12 või 14 päeva, aga on veel nii lühemaid kui tunduvalt pikemaid.
Võid osta reisi otse laevafirmalt ja lennukipiletid ise juurde või vali näiteks mõni Inglise reisifirma.
Praktiliselt kõikidel laevadel on sisekajutid, aknaga kajutid ja rõduga kajutid. Sõltuvalt laevast ja firmast võib hinnavahe olla suur või peaaegu olematu.
See, milliseid sadamaid laev külastab ja kaua ta seal on, sõltub nii reisist kui mingil määral ka firmast ja mingit ühtset reeglit ei ole. Seepärast tuleks konkreetse reisi sadamad ja nendes oleku aeg eelnevalt üle vaadata, et pärast ei tuleks üllatusena, et mõnes sadamas ollakse liiga lühikest aega.
Külasta näiteks P&O kodulehte ja vaata nende reise, või Princess Cruises, või kui kallimaid ja luksust tahad , siis Azamara , Silversea või Voyages of Discovery.
Mis hinda puutub,kui õigest kohast osta, siis 8000 € eest võib 100 päevaga maakerale tiiru peale teha.Tegelikult veel odavamalt.
 
n46 10. september 2014, kl 10.38
see 8000 oli nelja reisija kohta kui õigesti aru sain. seega 2000 nägu, mille sisse arvestatud nii lennukipiletid, toit, muud kulud pluss kruiisitamine. selle rahaga vast maakerale tiiru peale ei tee, aga mõne ilusa elamuse saaks kindlasti. jah, kui viitsida netis eeltööd teha.
 
teemaalgataja 25. september 2014, kl 20.21
Ootan jäädavalt arvamusi. Kui viitsite.
 
:))) 26. september 2014, kl 09.19
Jäädavalt?
 
n46 26. september 2014, kl 12.14
kariibi merel muutusteta- kruiisilaevad sakivad jäädavalt:p
 
eru 03. oktoober 2014, kl 15.57
Inimesed on ikka nii öelad ja kadedad ning ei tea reisimisest mitte tuhkagi- ainult näevad negatiivset!
 
n46 06. oktoober 2014, kl 10.36
kas objektiivsus võrdub negatiivsusega? olles mitu kuud Kariibi mere ümbruses ja saartel rännanud, tean ilmselt veidi rohkem kui nädalased kruiisitajad ning pole kade muljeid jagama:)
 
Milleks 06. oktoober 2014, kl 11.50
Sigitada lapsi ja meest, kui soovid neist puhata

Googelda otsi ise omale reis, inimesed arvamused on erinevad, reisid endale, siis otsi iseendale
 
pukk a lind 12. oktoober 2014, kl 12.16
Mine käi seal ära ja mis sa näed seal: Kodus lastega on palju lõbusam. Ütlen omast kogemusest.
 
hobuhobu28 12. oktoober 2014, kl 12.20
Olen üsna palju reisinud. Tean omast käest et just lastega ja perega reisimine on mõnus vaheldus. Ka sõbrannad ei teeks paha. Reis on puhkus ja puhata tahvad ka sinu mees ja lapsed. Vean kihla et nad on pärast reisi hulga rõõmsamad.
 
teemaalgataja 12. oktoober 2014, kl 12.23
Tänud kõigile vastajatele. Kas oleks võimalik teil veel huvitavaid reisi kogemusi jagada ja vahvaid kommentaare positada?? Oleksin väga tänulik .
 
ei saa aru 12. oktoober 2014, kl 12.27
Miks lastega reisida?? Nad ju lälisevad ja rikuvad tuju. Ma ei kujuta lennu reisi lastega ettegi. Õnneks mul lapsi pole ka kellega reisima peaks.
 
Unistada ju võib ... 12. oktoober 2014, kl 15.59
See ”teemaalgataja” on mingi liba tüüp või muidu sooda! Näha ju kohe, et pole aimugi neist Kariibi kruiisidest ja vist reisimisest üldse. Ilmselt pole suuri rahapabereid ka näinud, sest raha väärtusest arusaam puudub.

Esimene postitus on: ” Niisiis, plaan minna Kariibimerele kruiisitama nii nädalaks et lastest ja mehest korralikult välja puhata. Kas ma saan selle reisi 8 tuhande euroga ära teha või olete teie rohkem raha kaasa võtnud?”

Edasi: ” Nii, otsustasin et võtan 3 sõbrannat kaasa , ( nad maksavad enda eest ) aga kas see reis on ikka hinda väärt??? Meil tuleb ju lennukipiletid ka osta ning tekkib kahtlus et 8000 on liiga vähe nelja peale kui veel kuskil süüa ka tahame enne ja peale laevareisi. No ja lisaks veel hotellid ja me ikka tahame midagi osta ka!!!!.”

GOOGLE on ka võõras – esimene kohe guugeldades:

http://kruiisikeskus.ee/kariibi_mere_sooduskruiisid
 
... 12. oktoober 2014, kl 16.09
teemaalgataja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nagu näha pole lootustki ühelegi küsimusele vastus
> t leida kuna kõik kes seda teemat avada viitsivad,
> ajavad mõtetut möla. Edaspidi ärge kirjutage kui
> te ei oska midagi teemakohasemat öelda!

Sellisele lollile pole ju mõtet vastata, kes arvab, et Kariibi merel mingi ÜKS SUPER KRUIIS on. Kruiisid on ju eri laevadega, eri kohtades, erineva hinnaga.
Hinna kohta küsi ise http://kruiisikeskus.ee/kontakt

See, kui palju sa taskuraha võtad, on su isiklik asi - laeval söödetakse kõht täis.
 
Celebrity 12. oktoober 2014, kl 16.38
Hoolimata negatiivsest vastukajast soovitaks mina siiski minna.
Kui inimene juba kirjutab ausalt, et soovib lastest- mehest puhata, siis pigem peaks ta seda endale lubama ka. Tulebi tagasi õnnelikumana ja puhanuna. Milleks ilkuda põjuste üle MIKS või mil viisil inimene reidida soovib?
Minu meelest see kruiisitamine nädal- paar merel ongi sobiv rohkem paaridele ja sõpradega reisijatele. Ei jujuta ette, et läheksin sinna alaealiste lastega.
Ma ei tea kes Eestis neid kruiise müüb, aga minu tuttav Rootsi vanaproua käis, kui mu mälu ei peta, sellise firmaga nagu Celebrity Cruises.
 
xxx 16. juuni 2018, kl 16.43
Ma huvi pärast küsin, et kas oled ära käinud? Millise firma valisid ja kas jäid rahule? Ise käisin aasta tagasi Royal Caribbeaniga, kruiis väljus Fort Lauderdalelt ja reis kestis 7 päeva. Selle 7 päeva jooksul külastasime 3 saart, Haiti, Jamaica ja Mexico. Oli väga vinge reis ja jutt, et kruiisivad vaid penskarid on küll väga loll jutt, rahvast oli absoluutselt igas vanuses ja laevas jätkus tegevust igaks päevaks. Söök oli ka väga maitsev ja põhimõtteliselt sai süüa laeval 24 h. Alati oli mingi koht lahti.
Kui veinitada või õlletada või midagi muud napsutada meeldib, siis soovitan osta juurde lisaks alko pakett, see on küll suht kallis, aga ega sealt ükshaaval ka odav pole osta. Ma olen ise 36 aastane mees ja mul oli kaasas 11 aastane vennapoeg ja me mõlemad jäime väga rahule ega tundnud kordagi igavust ega koduigatsust.
Laevas soovitan osta kõige odavam kajut, ilma aknata, sest vähemalt meie käisime kajutis ainult pesemas, riideid vahetamas ja magamas, mul oli ostetud rõduga, vaade merele kajut, mis on kordi ja kordi kallim tavalisest, ilma aknata kajutist ja enam ma seda viga ei tee, mõttetu raha tuulde viskamine :)
Laevas oli tõepoolest palju rahvast, aga meeletuid järjekordi või üksteisele ettejäämist polnud küll kordagi, vaevalt, et neid laevu ikka nii üle rahvastatakse, kõigile oli ruumi ja vajadusel ka privaatsust.
Negatiivselt vist kirjutavad siin küll need, kes ise pole kunagi kruiisinud, aga samas inimesed ongi erinevad, ega kõigile võibolla ei meeldikski, meie jäime igatahaes väga rahule ja kogume raha juba oma teiseks ja veel pikemaks kruiisiks :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!