Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Kõige halvem reisikogemus
 
sirlero 02. juuni 2015, kl 15.19
Milline on olnud teie seni kõige halvim reisikogemus?

Endal senini meeles teiste poolt palavalt armastatud Sharm-el-sheik, Egiptus. Kohutavalt must, pealetükkivad inimesed ja kohutavad toidud.
 
I Love Thailand 02. juuni 2015, kl 17.14
Täpselt sama kogemus, õnneks aastate tagant. Mitte kunagi ei lähe enam Egiptusse. Samad kogemused. Türgis on vastukaaluks kaupmeestele vaated, ajalugu, kultuur ja ikkagi euroopalikkus.
 
õnneseen 02. juuni 2015, kl 18.19
Ma Euroopast pole veel välja saanud ja arvatavasti need õnnetud halvad reisikogemused veel ees...senimaani pole midagi kurta.
 
Lena1 02. juuni 2015, kl 21.18
Gotland, ei ole eriti midagi vaadata, loodus sama mis Eestis, aga see on jälle minu arvamus.
 
tuttavate kogemus 02. juuni 2015, kl 23.22
india, egiptus on kindlasti kohad, kust eemale hoian
 
kevin 03. juuni 2015, kl 02.06
ei külasta lõuna koread , tsehhit , poolat aga kõige jubedama kogemuse sain soomest kus tapetud loomade luukered põhja soomes ajasid iiveldama ja tekitasid kõhedust,, samuti põhja norra oma põhjapõdra supiga ajab siiamaani iiveldama ...
samas india on paradiis ,, palju taimetoidu restorane, poodides taimetoitlastel väga suur valik ja tooted on spetsiaalselt sildistatud taimetoilastele.... inimesed ka ilusad ja heatahtlikd.... ( ei mõtle india all GOAD kus eurooplased on india traditsioonid lämmatanuud )
 
india 03. juuni 2015, kl 02.21
Indiasse peab kummikutega minema, kuna lehmad igal pool. Ka rannaliival.
Indiasse küll ei tahaks minna. Äärmisel juhul võiks elada kuurordis, kus loodud euroopalikud tingimused.
 
J.A. Kiir 03. juuni 2015, kl 12.29
Ise arvan, et enne mingi reisi valimist tuleb endale selgeks teha, MIDA sellelt reisilt oodatakse ja kuidas pakutav sellele vastab.

Gotland sobib neile, kellele meeldib vaikne tiksumine saarel, keskaegne linnake oma ajaloolise võluga jne. Mingit padushoppamist ja tormilist ööelu sealt ilmselt oodata ei tasugi. Loodus on seal tõesti nagu meie saartel.

Sellise hinnataseme juures nagi Sharmi jt taolised pakkumised on, ei saagi ju eeldada erilist luksust. Ei tohiks ju üllatusena tulla, et lõunamaades ongi mustust, haisu ja prahti oluliselt rohkem. Oli siin veel kedagi, kes ei teadnud, et Indias on lehmad pühad loomad ja käivad kus tahavad ja s*tuvad kus tahavad?

Et selliseid kogemusi ja teemaalgatusi ära hoida, siis ikka soovitan eeltööd teha ja mitte eeldada ka, et odava raha eest saab 5* teenuse.
 
kevin 03. juuni 2015, kl 12.34
indias on veised, koerad, pärdikud kõik vabalt liikvel ,keegi neid ära ei tapa ega minema ei aja aga india all ärge mõelge islamiusuliste,sikkide ,kristlaste vähemusi ......
goa ei ole india .. seal isegi liiga palju kristlasi ja lihasööjaid ja turism eurooplastele orienteeritud ,, mõned põhja india osariigid on aga moslemite ülekaaluga ja paljudes suur moslemi vähemus
 
vingujatele 04. juuni 2015, kl 01.24
Kui ei raatsita korraliku hotelli eest maksta, siis võib Sharm el Sheik jube tunduda jah, kui voodikoht kuskil urkas ja ülejäänud aja peab lihtsalt ringi jõlkuma. Samas on seal korralikke 5 tärni hotelle, kus puhata, snorkeldada, ujuda ja päevitada, kui meil siin vastikud ilmad on.
 
täitsa lõpp 04. juuni 2015, kl 10.58
Ja mina omalt poolt veel lisaksin, et üldse ei vasta nii Egiptus kui Tai jne. reisid lubatule.
Reisikorraldajate saitidel pole sõnagi sellest, et pean ujuma meres koos kaladega, rand on täis peenikest liiva ja UV faktor ei vasta eurostandarditele
 
Helenavanje 04. juuni 2015, kl 14.18
Cherry voucheritega Türki. Kohutav teenindus wow traveli poolt ja sunniviisilised bussisõidud ja 3 korda hotellivahetusi. Enam iial ei läheks, enne maksan 200€ rohkem ja lähen läbi reisibüroo.
 
J.A. Kiir 04. juuni 2015, kl 17.42
Tais on elu-oli paljude muude populaarsete puhkusekohtadega võrreldes ikka suht odav, seega võiks panustada veidi kallimale hotellile, siis saate oma puhkust nautida; teha väljasõite, shopata, nautida ööelu jne... Üldkasutatavad rannad on reeglina räpased, seega oma ujumisvajadus rahulda ikka hotelli basseinis, mere ääres jaluta, tee paadisõite, imetle loodust.
 
Nneka 10. juuni 2015, kl 21.50
Ei olegi halba reisi ette tulnud, samas olen alati reisid ise korraldanud, läbi reisiagendi vaid üks kord lennureis ja majutus, kuna tuli soodsam, kui ise tehes.

Egiptuses pole käinud, ei tõmba...
 
* 17. juuni 2015, kl 07.44
Loen ja imestan. Teema on, et kõige halvem reisikogemus ja siis loetakse üles riigid ja kohad mis pole meeldinud. Ja põhjendusteks see, mis peaks kõigil niigi teada olema nende kohtade kohta (nt, et India on räpane). Kui sellised asjad nii kohutavalt häirivad, siis ei peaks ju sellistesse kohtadesse reisima.

Ma ei ole küll väga palju reisinud, aga minu jaoks oleks halb reisikogemus näiteks see, kui pagas läheks kaduma ja reisisihtkohta see mulle järgi ei jõuakski. Või kui lend lükkuks nt 10h edasi (mina aga olen juba lennujaamas), või bussiekskursioonil läheks buss katki ja seetõttu peaks mitu päeva uut bussi ootama ..

Aga need, kes kurdavad viletrsate hotellide üle - neil on eeltöö tegemata olnud.

Ja muideks ei ole päris nii paketireisidega, et kui vähe maksad, siis ka vähe saad. Kui passida viimase hetke reise, siis saad nt 300 euroga reisi, mille eest varasemad ostjad on maksnud tunduvalt rohkem. Sihtkoht, giid ja hotell on aga ikka täpselt sama ..
 
no 19. juuni 2015, kl 16.50
Egiptuses on inimesed ikka parajad tüütused, mine millise paketiga tahad :D
 
uskmatu 21. juuni 2015, kl 13.08
J.A. Kiirega ja *-ga sama meelt, ka täitsa lõpul on hea kommentaar.
Uskumatud inimesed, mida te Indiast, Egiptusest või Gotlandist siis ootasite? Kõige kurvem on, et te ei ole aru saanud sihtkohamaa inimeste mõtteviisist või looduslikest eripärasedst. Kui selle kohta natuke uurida, siis taipate ka, miks need inimesed nii elavad. Kui tahate sama, mis Eestis on, minge kohalikku spaa-hotelli ja olge nädala jagu seal.
 
rändur 26. juuni 2015, kl 19.56
Kui inimene leiab, et Egiptus, India või Gotland on mõttetud kohad, kus pole midagi teha ega vaadata, siis heitku pilk kõigepealt peeglisse! Sealt paistab harimatu, kultuuritu ja laisk jobu, kellel kodutöö enne reisi tegemata... Niisama lihtne see ongi.
ex-riigiametnik 02. juuli 2015, kl 09.47
Sellises rubriigis tuleks kõigepealt meelde tuletada seda vene aega, kus välismaale küll ei saanud, aga venemaal ja lõunavabariikides oli võimalik üsna laialt liikuda ja palju näha.

Senine tõeliselt halb kogemus: käisime 80-ndatel Gagras (Abhaasia). Grupp viidi lõunat sööma tavalisse sööklasse, nagu turismibüroo poolt ette nähtud. Tavaline igapäevane vene söökla toit: makaronid ja hakklihakaste, magustoiduks kompott kuivatatud puuviljadest. Makaronid, need tavalised vene vabriku jämedad pikad torukesed, olid kergelt purustatud.
Viimasel päeval (olime seal peaaegu nädala) olin sellest toidust juba rohkem kui tüdinud ja hakkasin kahvliga hoolikamalt neid makarone lahkama. Ja leidsin ühe seest ussikese. Ja teise seest ka. Ja ütlesin oma laua rahvale ka. Ja kuna mõni ei uskunud, siis näitasin. Ja siis leidsid kõik oma makaronidest samad jahu-ussid - vähemalt need, kes polnud oma portsu veel ära söönud.
Jätsime pooleli, läksime vaikselt välja, sest vene ajal polnud selles ju midagi erilist. Pärast tuli teise laua rahvas ka välja, rääkisime neile ka. Nemad polnud midagi märganud - nad ei süvenenud. Aga üks daam läks ikkagi nurga taha oksendama.
Karl Kindermacher 02. juuli 2015, kl 19.14
 
g 02. juuli 2015, kl 19.59
Veel pole õnneks sellist reisi ette tulnud, loodetavasti ei tule ka. Kõik ongi nagunii suhteline: plussid ja miinused. Vähemalt vaheldus ja saab kogemusi.
 
mul 03. juuli 2015, kl 20.39
Tuneesia. Reisi ainuke kasulik külg oli see, et õppisin ära mittemidaginägeva pilgu, millega saan nüüd kaubanduskeskustes LHV, Starmani jms harjuskitest mööda tuhiseda.
Ja ma tõesti teadsin, et araablased on tüütud ja pealetükkivad, aga kogetu ületas ootused-kartused. Ainus normaalne inimene oli hotelli restorani üks kelner :) Vbl oli ta haruldane introvert?
 
mina 09. juuli 2015, kl 19.56
mul ei ole olnud ühtegi halba reisikogemust, kuigi reisinud olen suht palju.
nooruses grimmis, suhhuumis, batuumis - vinge loodus ja väga vahetud külalislahked inimesed.
kui viru reiside bussireisiga prahasse läksime, olid väikesed eelarvamused. aga asjata, reis oli vahva ja oma hinda väärt.
tuneesia ja maroko olid samuti toredad, eriti kõrbematk ja mägede tuur.
egiptuses ei ole käinud, aga niiluse kruiisi kaalun.
no need olid sellised riskireisid.
kreeka saari jumaldan, hispaanias nautisin gaudi arhitektuuri, madeira levadad olid fantastilised, assooride loodusest unistan siiamaani.
itaalia loodus ja söögid jätsid kustumatu mulje, suur lemmik on veneetsia, koos murano ja buranoga.
londoni, pariisi, barcelona, berliini linnatuurid olid ka vahvad.
brasiilia fauna ja paradiisisaared, rääkimata iguassu joast võtsid põlved vaimustusest nõrgaks :)
 
Vanem daam 13. juuli 2015, kl 01.12
Minu jaoks on esmatähtis olnud, milline giid satub. Itaalias ja Pariisis käisin supergiididega, Norra reisil oli kahjuks giiditeenus alla igasugu arvestust. Erinevad reisibürood. Oleks raha rohkem, sõidaksin Germaloga. Egiptusesse läksin võhivõõrastega ja toakaaslaseks sattus ennast täis kiidukukk, mis oli väga koormav. Teised olid normaalsemad. Ehtne araabia turg Hurgadas oli väga põnev, kõrbesafari samuti. Ma lihtsalt vajasin tol ajal keskkonnavahetust, päikest ja sooja merd, ning nüüdseks on halvad asjad meelest läinud:-)
 
Vikerkaar 14. juuli 2015, kl 01.35
mul Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Tuneesia. Reisi ainuke kasulik külg oli see, et õppisin ära mittemidaginägeva pilgu, millega saan nüüd kaubanduskeskustes LHV, Starmani jms harjuskitest mööda tuhiseda.

:D Jah, see on ainus hea asi, mida sellistest pealetykkiva myygitaktikaga tururiikidest kaasa vötta.
 
MA 15. juuli 2015, kl 15.20
ühinen: Tuneesiasse ei läheks enam iial!
 
kapten 20. juuli 2015, kl 11.13
kevin Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> > india on paradiis ,, palju taimetoidu restorane,
> poodides taimetoitlastel väga suur valik ja tooted
> on spetsiaalselt sildistatud taimetoilastele....
> inimesed ka ilusad ja heatahtlikd.... ( ei mõtle
> india all GOAD kus eurooplased on india traditsio
> onid lämmatanuud )

ilu on vaataja silmades, mulle need tagumikunäoga inimesed ei meeldi üldse, haisevad ka teised.
 
R 25. juuli 2015, kl 22.25
Ka Tuneesiasse enam ei läheks.Lisaks kõigele vedas giid meid oma tuttavate äridesse ja kallitesse antiikpoodidesse-a'la oi tere-tere ja kalli, tõin teile palju ostjaid jne.Kairouani ilusat vanalinna ei näinudki, istusime ja vaatasime kalleid vaipu pikka aega ja siis söit linnast minema.Kingituseks sai giid vaibakese.Küsida ka midagi ei julgenud-äkki küsid midagi rumalasti ja saad üleoleva vastuse.Vat selline kogemus sellest reisist.Ei anna võrreldagi nt.La Srada jne.giididega.
 
ilu on vaataja silmades 26. juuli 2015, kl 10.52
...huvitav, et India räpasusest räägitakse legende, ma läksin sinna ka nii, et igaks juhuks olid vanad kingad ligi, kui juba liiga palju virtsa peaks olema :) aga Mumbai tänavatel, ehkki sai seal muidugi palju prahti nähtud, oli võimalik täiesti turvaliselt liikuda ja kui enam ei viitsinud kerjustega jageleda, võis taksosse istuda ja peaaegu sümboolse raha eest täiusliku linnaekskursiooni teha ( vihjeks- kaheksa tunnine linnatuur läks neljainimeselisele seltskonnale kokku maksma 20 eurot) Liiklus muidugi on esialgu natuke šokeeriv, aga eks see oli ette teada, et niimoodi on. Ja mis pani imestama. et sealses kuumuses ja rahvamurrus mingit inimhigi haisu üldse polnud tunda. Kohalikud tänavatel aina pesevad ja pesevad, küll ennast, küll riideid ja naised aina pühivad luudadega prahti (oma platsikese pealt rentslisse või nurga taha :)
Olime kolm nädalat peamiselt Keralas, see on imeilus kant, aga mis kurvaks tegi, oli jah see, et kui rämps omalt territooriumilt minema peab saama, siis see, et ta loodusesse vedelema jääb, ei huvita kedagi. Ja samas mõtlesin, et ega meie prahimajandus parem oleks, kui siin sama tihedasti inimesi elaks, kui seal, näiteid pole vaja kaugelt otsida, oma aleviku bussijaama taga põõsad paksult paberprahti täis, tühjad õllepurgid, krõpsupakid- see on kõige halvem kogemus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!