Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Horvaatia hotellid
 
Sõitja 10. juuni 2015, kl 10.59
Kõik räägivad foorumites ainult kodumajutustest, hotellidest pea üldse juttu pole. Me aga tahaks just hotellis ööbida, reisida läbi maa ja peatuda mitmes paigas, max 2 ööd ühes linnas.
Kel kogemusi, kuidas on? Kas tärnid näitavad midagi reaalset või igaüks on neid suvaliselt külge pookinud? Kas peaks ette bronnima või on täitsa ok, kui lõunapaiku booking.com lahti teha, ikka leiab normaalse hinnaga? Me eriti pretensioonikad pole, aga päris urkasse ka ei tahaks sattuda.
 
Mari 10. juuni 2015, kl 15.17
Horvaatias polegi vist urkaid,see üks puhtamaid maid mida näinud olen. Kodumajutus on levinud, aga ega see tähenda pererahvaga toa jagamist, ikka eraldi elamistega. Kas tõesti eelistad hotelli sellepärast, et oleks hiigelsuur maja või? Kui kodumajutuses on oma kääginurk, siis hotellis suur köök kamba peale. Süüa saab igat sorti kohvikutes tegelt, ei pea ise vaaritama ju. Maitse asi, aga mina eelistan iga kell väiksemas majas apartmenti kui suures hotellis tuba. Saada on vast ikka, hindu ei tea.
 
Sõitja 10. juuni 2015, kl 16.55
Hotellis pole ju suur köök kamba peale, eeldan ikka, et tavaline restoran, kus pakutakse hommikusööki... Ise ei kavatse midagi vaaritada:)
Küsimus jääb, kes teab, võiks kirjutada.
 
Sõitja teeb 10. juuni 2015, kl 22.17
vist nalja või ei viitsi ise näiteks booking.com-ist või trip.ee-st infi lugeda?
 
Sõitja 11. juuni 2015, kl 08.11
Trip.ee + eri artiklite lugemisest just küsimus tekkiski. Ja kuidas bookingu kommentaarid mind praegu peaks aitama, eriti pikemalt broneerimise osas? On vaja või pole vaja?
Aga, ok, pole vaja vastata.
 
n45 12. juuni 2015, kl 09.15
olime paar suve tagasi pulas. imeilus linnake mis lausa kubiseb arhidektuurilistest väärtustest (a`la heraklese varemed jmt). olime kesklinnas hotellis riviera (tegemist . aknast avanes vaade aadria merele ja amfiteatrile. maja/hotell ise ehitatud vist 19 sajandi alguses aadlike vastuvõtuks. hotell väga puhas. sisustus oli nõukaaegne ja ainus miinus oli, et ventilatsiooni ei olnud ja just sel ajal oli horvaatias kuumalaine, pulast natuke kaugemal olid metsatulekahjud (temp oli ca 40 kraadi). kuna kesklinnas/vanalinnas randa minna ei saanud, sõitsime ühitranspordiga ca 20 minutit randa. pilet oli 2 euri.

http://et.wikipedia.org/wiki/Pula

lisan siia ka hotelli viite: http://www.booking.com/hotel/hr/riviera.et.html?aid=333369;label=riviera-pnzztRQ5ky21fxODNvu04wS15383535328%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=f553604ea672da4e3222e9d54c2cba69;dcid=4;ucfs=1;srfid=e80d7b6aab436c1cc568a2741b9ff52906849d14X1
 
n45 12. juuni 2015, kl 09.19
ahjaa lisaks. hommikust sõime hotellis aga muul ajal ainult linnas. vanalinnas toidud mega odavad. a`la ca 6 euroga mega suur praad. turg pulas super, viigimarja kg hind 2-3 euri. tomatid lausa imelised. oliivõli imehea. oleme puhanud enamjaolt alati augustis ja eelistame ise süüa teha (kui võimalust on) - sest soojal maal imelised võimalused proovida päikeseküpseid puuvilju/aiasaadusi. rivieras oli toas külmkapp. poest ostsime plastmassist nõud+noad/kahvlid ja elu oli super :-)
 
mikk 21. juuni 2015, kl 13.15
Jep, hotelle või majutusasutusi ei maksa ära põlata selle järgi, et nad ei paku hommikusööki (paljud ei paku). Isegi kui pakuvad, siis see on nii kontinentaalne, et pärast söömist oleksid eelistanud miskit muud süüa. Kohvipuru võta ise kaasa koos kopsiku ja keeduspiraaliga. :-) Väljas söömine on üsna odav ja söögikohti on palju. Keset suve reisides on seal palav, nii et vali ööbimine, kus on konditsioneer.
 
jep 23. juuni 2015, kl 22.34
Kuidas sept-s temp. seal on? Kas Horvaatiasse Tallinast otselendu ka on?
 
Horvaatis kordi käinud 24. juuni 2015, kl 19.56
Septembris pole käinud, enamasti kõrghooajal, juuli-august ja siis sattusime ühel suvel kuumalaine kätte, 40+. Apartmendi perenaine rääkis tookord, et tulge septembris, siis ideaalne, +25 õhk ja +25 vesi ja ka öösel soe, 20+. Niiet pole probleemi, kusjuures olime veel põhja pool Horvaatias, mitte Dubrovniku-Spliti kandis, seal ilmselt soojem veel.
 
n45 25. juuni 2015, kl 12.11
meie lendasime ryanairiga tallinnast düsseldorfi, olime veidi seal ja sealt siis pulasse. pula lennujaam linnast 20 km kaugusel ja transpordiühendus hea. tagasi tulime küll läbi oslo, olime ka oslos ca nädala. oslos augustis hotellid mega odavad, kuna hooaega ei ole.
 
kogemustega 13. juuli 2015, kl 10.36
meie oleme korduvalt seal käinud - see sihtkoht on täiesti lemmikuks muutunud, igal hetkel läheks veel :). tavaliselt broneerime ette ja kunagi ei ole mingeid probleeme tekkinud. peatume peaaegu alati Valamar Hotels'i keti hotellides, aga seal on ka teisi toredaid kohti. kodumajutust ei ole kasutanud. üldiselt on Horvaatias puhtus ja kord, mereäärsed väikelinnad oma rahulikkuse ja rohelusega on vaatamisväärsus omaette, nii rand kui kesklinn on tavaliselt jalutuskäigu kaugusel. valikut on seal päris palju ja kindlasti leidub midagi igale maitsele. korduvalt oleme septembris käinud, siis ei ole enam nii kuum (25-30 kraadi) ja vesi on väga soe.
 
hmm 15. juuli 2015, kl 22.31
Hetkel Horvaatias :) Ilm kuum, meri soe. Eelmisest aastast oluliselt kuumem. Eelmine kord hotellis Splitis ja saartel. Sel korral saartel kodumajutuses. On tegelikult huvitavam, sest näeb ka kuidas elatakse ning saab olla nö vanalinnas. Soovitan saari väga. Kui meeldib melu ja pidutsemine, siis Hvar on hetkel parim valik kuigi Ultra Europe lõppes eile siin. Aga muidu koht on siin küllaga. Kui rahulikuma eluolu soov, siis Supertar Bracil või Vis või Stari Grad võ Milna Hvaril. Hvar on minu lemmiksaar. Linn on nagu linn ikka. Dubrovnikus tuleks ka ära käija, aga seal elamine kallim. Reegel on, et parim toit on väikestes kohtades, mis pole nii turismine suunatud. Nt Stari Gradis on mereannitoidud rikkalikult külluslikud ning odavad, siis Hvaris on 3x kallim ja 10x vähem mereande. See on nii iga toiduga siin. Kui auto ja võimalust sõita, siis pärleid leiab keskustest eemalt. Saared üldiselt on kallimad, nagu ka meil.
Põnevat avastamist! Mul teine kord ja järgmine aasta tagasi :)
 
Feisspuukentsefaliit 24. juuli 2015, kl 17.46
airbnb.com ja valik on igale maitsele ja rahakotile. Pakkujad ei ole anonüümsed ning hinnangud on tõesed.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!