Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Tallinnast Varnasse
 
J. 01. august 2015, kl 11.19
Kas keegi teab, kas saab osta lennupiletid Tallinnast Varnasse reisibüroo kaudu kuid ilma et peaks broneerima nende kaudu hotelli?
Vaatasin, et kui osta lennupileteid ise (broneerida netist), siis hind tuleb üsna kopsakas. Äkki reisifirma kaudu saab natuke soodsamalt? :)

P.S. Hotell on mul juba valitud aga millegipärast reisifirmad ei paku seda, sellepärast sooviks broneerida hotelli ise.
 
pooletoobisele 01. august 2015, kl 11.46
Aga sa proovi häkkida reisibüroo serverisse ja endale sealt piletid varastada. Tean, et saad hakkama, oled kaua praktiseerinud!
 
galita 01. august 2015, kl 16.52
Miks sa reisibüroo kaudu tahad reisida kui sul on majutuskoht olemas? Osta lennupilet netist lennufirma kodulehelt. Võid ka bussipiletite hindasid vaadata, kõik on netis olemas.
 
!!! 01. august 2015, kl 18.09
Galita, mis viga? Ta ju räägib, et LOODAB, reisibüroo kaudu ehk saab odavamalt!!! :D
 
galita 01. august 2015, kl 18.16
Ei saa reisibüroo kaudu odavamalt, sest reisibüroo kaudu ostes on üks vahendaja juures. Kõige odavam viis reimiseks on jälgida lennu-, bussifirmade sooduspakkumisi firmade kodulehtedel. Hinnaerinevus on mitme kordne ja seda reisija kasuks. Olen aastaid mööda maailma rännanud ja tean kui suur hinnavahe võib olla.
 
täpp 03. august 2015, kl 16.50
http://www.teztour.ee/?controller=news&view=20&l=1
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!