Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
käisin Nikal Traveliga Türgis 09.12 16.12
 
g 02. jaanuar 2016, kl 05.57
Minu muljed Hotell Katamaraan Kemeris.,kuhu meid viidi,oli täielik pommiauk.Kõiki neid suviseid müügiputkasid parajasti lammutati,sest hooaeg sai läbi.Ja kõik see 3 päeva lammutatiHotelli kõik basseinid on kinni,nii et täielik vaikus, mitte midagi pole teha.Ekskursioon mägedesse oli ilus,ainult jube kiire on igal pool.Antalias meremaailmas anti 47 min aega,pilet maksis 20 euri, mõttetu raharaiskamine minu meelest.Pamukkale mulle meeldis. ilm oli ilus ja seal ei pea jooksma giidi üsabas.Vaiba ja nahaärist saab ära joosta,sest see on meie jaoks ikka väga agressiivne müügitehnika.Beleki hotellis on sama lugu, kõik on ilus aga kõik on kinni, Meie sõitsme bussigam Manavgatti ,veetsime seal imeilusa päeva,Aga õhtusöögiga ongi nii et polegi kuskilt süüa osta,nii et kui giidi pealesunnitud paketti ei osta, siis oletegi nälgas.Muidu jäid mulle selle maa inimestest imeilusad muljed.
 
oskar 02. jaanuar 2016, kl 09.13
kas said mõne murjami käest keppi ka?
 
g 02. jaanuar 2016, kl 10.28
Kallis Oskar, kui oleksin tahtnud oleksin saanud, aga sina ime m...edasi!
 
Oskarile 02. jaanuar 2016, kl 11.43
Lugeda ei mõista vä? Türgis ei ela neegrid, seal elavad toslemid!
 
mõte 02. jaanuar 2016, kl 11.59
Sa läksid Türki siis kui pole kõrghooaeg, pole imestada, et kõik suletud ja remonditakse. Reisipakett oli ju odavam seetõttu. Valik oli Sul ju siiski enda teha... :)
 
oskar 03. jaanuar 2016, kl 06.19
a mitu km riista imesid et puhkust lubada???
did_235934 03. jaanuar 2016, kl 16.31
Oskaril mingi probleem vä? Äkki otsid professionaalset abi.
 
Türgis ära käinud 04. jaanuar 2016, kl 06.24
Aga nii ongi. Mina käisin Cherry`st ostetud Türgi reisil, mida korraldas Saksa firma Wow Travel. Ajavahemik siis 27.dets. kuni 3.jaanuar. Ilmad olid esimesed 2-3 päeva normaalsed, st.18-19 kraadi, mil sai ära käidud Manavgati linna paadireisil ja Pamukkal. Hiljem ainult kuni + 10 kraadi. No minul oli koguag külm, vedas et oli talveriietus kaasas:) Hotllides jah kõrghooaeg läbi, suveatraktsioonid kõik kinni. Võid sulistada sisebasseinides. Lõunasöögid olid ekskursioonide sees. Kõik hinnas söögipaketti ei tasu osta, muidu oledki selle söögi ori seal:)Söögid muidu head, mitmekesised. Valikut igaühele. Jah nendesse vaiba-, naha-, kulla- ja tekstiilipoodidesse viidi meidki.Noh minul oli ühest uksest sisse teisest välja käik:) Pealesurujad on nad küll, käivad kannul ja ahistavad:) Poodidesse ei tasu minnagi kui kindlat soovi pole, ei saa pärast "tarakanist" lahti:)Aega meil oli, kiiret ei olnud kusagile. Kurb ainult see, et aastavahetus möödus ilma pauguta. Seda ma ei teadnudki, et neil ei lasta rakette. See valmistas lastele tõelise pettumuse...
Ja veel- Cherry`s oli reisipaketiinfo ikka väga mööda. Näiteks Gaalaõhtusöök, mis toimus vana aasta õhtul ei olnud üldse kohustuslik ja lastele oli pool hinda mitte täis. Muidu jäin minagi rahule, aga enam sellisel aastaajal ei läheks.
 
viimasele 04. jaanuar 2016, kl 22.10
Neil lastakse ilutulestikke küll ja enam, suvel kallimates hotellides suisa iganädalastel gaalaõhtusöökidel ja hotelli aastapäevadel jms. aga see on ikka hooajal, kui hotellid puhkajaid täis ja elu käib.
See praegu oli Wow Traveli säästureis madalhooajal, hind ka vastav.
 
naine 31. jaanuar 2016, kl 12.39
Ise ei tuleks selle peale, et detsembrist kuni aprillini Türki reisida, no sellel ajal pole seal veel piisavalt soe ja milleks minna võõrsile, kui meil siin Eestiski kehva ilma piisavalt.
 
:) 02. veebruar 2016, kl 07.48
Käisin detsembris. Ilmast oli suva, tahtsin lihtsalt maad näha, mitte suvitada. Täiesti plaaniväline reis oli, sest pakkumine oli nii odav. Kui 200.- eest kohale lennutatakse, 7 ööd majutatakse, hommikuti toidetakse ja mööda maad ringi sõidutatakse (lisaks ka giid), siis miks mitte - mul oli küll huvitav. Rannasvedeleja ma nagunii ei ole.
Boonusena oli ilm ilus ja hotellid sattusid korralikud (v.a mägedes üks öö, mis oli tõeline pioneerilaager. Aga ka seal oli supertoit).
Maa on väga kaunis ja ajalugu põnev.
 
g 05. veebruar 2016, kl 15.38
olen viimase postitajaga täelikult nõus.Spetsiaalselt läksin dets.sest ma ei talu kuuma kliimat.Ilmad olid imeilusad,16~22 kraadi.Ja see maa ja inimesed hakkasid mulle nii meeldima et nüüd lähen aprillis Istanbuli(nüüd läheme omal käel,saime väga hea pakkumise).PS see ei ole mina,kes Oskarile vastas.Ma ei vaevu haigete inimestega vaidlema.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!