Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Itaalia põhjaosa
 
Plaan 18. juuni 2016, kl 11.36
Kavatseme teha tiiru alustades Veneetsiast, läbi Bologna Pisani, siis põhjapoole tagasi - Torini, Milano, Verona.
Millisesse linna tasuks sisse keerata, millest mööda sõita? Kuulsad nimed kõik. Kes käinud, mis muljed jäänud?
 
' 20. juuni 2016, kl 11.26
Kas keegi lubas sul reisile minna?
Mis põhjusel sa oma elu ei ela?
 
?? 21. juuni 2016, kl 20.27
Keegi pole käinud?
 
EMK 22. juuni 2016, kl 20.15
See jääb veidi marsruudist eemale (kuigi mitte väga palju), kuid soovitan Como linna + sõitu laevaga Como järvel (nt Bellagio külla). Samas oled siis juba pmst Šveitsis ka nii, et miks mitte sinna sisse põigata? Kuigi selleks vist vaja "vinjetti" vmt, et seal autoga sõita ...

http://jpmets.wordpress.com/
 
R 24. juuni 2016, kl 23.40
Kindlasti Comol laevasõit ja Garda järve-äärsed väikesed linnakesed.Võiks ju jätta Pisa teiseks korraks,et aega võtta ja näiteks Veneetsiast sõita Burano ja Murano saartele. Verona armas linn,Milano suur ja rahvast täis.
 
naine 30. juuni 2016, kl 08.42
Tere.
Kaua teil selline reis kestab?
Nimetatud kohad on kõik juba niivõrd eraldiseisvad ja niivõrd vaatamisväärsed + sõiduaeg (Veneetsiast, Bologna, Pisani, Torino, Milano, Verona).
Võib olla võtaks kätte mõne raamatu ja loeks Itaalia kohta läbi? Näiteks tavaline Itaalia reisijuht või "Aja jälg kivis. Itaalia". Teie valitud kohad on juba niivõrd erinevates piirkondades. Üks osa neist Veneto piirkond, Milano. Samas Pisa juba Toskaana... Ja Torino kisub Lääne-Liguuria poole. Kui te Itaalias just kuu aega ei ole, siis ehk on mõttekas piiruda ühe piirkonnaga vähemalt? Et kas ainult Veneto-Milano, ainult Toskaana või ainult Lääne-Liguuria. Muidugi kui reisi eesmärk on lihtsalt paduturistikad kohad läbi käia ja pildid teha "olen olnud siin", siis jah...

Kui jääda ainult üles Veneto-Milano, siis kindlasti Veneetsia, kindlasti Verona, kindlasti Milano, kui on soovi linnapuhkus veeta. Kui randa ka soov minna, siis paduturistikas Como või teine variant Garda järv. Garda ääres saab ujuda, päevitada, matkata jne.

Kui Toskaana, siis nojah Pisa (kõik ju käivad seal), Lucca, San Gimiliano, Firenze. Meri samuti lähedal, saab ka randa. Cinque Terre sealsamas.

Kui Lääne-Liguuria, siis Torinost mere poole on terve kuulus Itaalia Riviera Genovast Nizzani. Ise lähen sinna varsti :) Kõik ülevalnimetatud kohad on läbi käidud.
 
naine 30. juuni 2016, kl 08.47
Keegi eespool soovitas Murano ja Burano saari. Ma soovitaks sama, kui juba Veneetsias olla ehk siis Veneetsias mina oleksin min.5 päeva. Iseasi, kas suvel on väga mõtet üleüldse sinna minna, tohutu rahvamass.

Ja tõesti, selleks, et osata kõike seda ajalugu, arhitektuuri, ilu hinnata ja mõista, lugege paar raamatut enne reisi läbi :) Veronas on tohutult ilus ja see ilu saab palju mitmekesisema tähenduse, kui saad aru sellest.
did_235934 30. juuni 2016, kl 23.39
Veneto piirkonnast ehk Veneetsiast kõige eelpool mainitud heaga soovitaks kindlasti ka Veronat, see pole sealt nii jube kaugel. Loe enne veel meeldetuletuseks Romeo ja Julia ka läbi :) Ja muidugi Garda järv!
 
Plaan 01. juuli 2016, kl 19.26
Aitäh kirjutamast.
Vastaja Naine arvab, et peaks vaid ühe piirkonnaga piirduma - miks? Mis sest, et erinevad piirkonnad, kui Veneetsiast me plaanitud marssruudil Veronani tuleb ilus ümmargune ring, lõunasse, läände, põhja ja idapoole tagasi, kust kodutee algaks. Ca 1000+ km, aega on meil selleks 20-23 päeva. Peaks piisama kenasti. Uurin kindlasti kõigi Naise nimetatud paikade kohta, tänan.
Veneetsias mõtleme teha vaid ühe paaritunnise jalutuskäigu, oleme seal korduvalt olnud ja linna üsna risti-põiki läbi käinud, giididega ja ilma. Veneetsia oleks ainult alguspunkt kaardil, kuna peame sinna nagunii minema.
Ei plaani ainult linnapuhkust, lihtsalt nende linnade järgi oli kõige lihtsam oma arvatavat teekonda kirjeldada. Kus võimalik, teeksime alustuseks giidiga linnatuuri, siis vaataksime ise edasi. Erilised rannaturistid me kah pole, aga veidi sooja merd ei tee kunagi paha. Tahaks nii üht kui teist.
Ja Pisas peab saama käidud (üks väga vana kihlvedu tuleb lõpuks võita - kui me sealkandis juba seikleme).
Läheme septembri algul. Minu kogemused ütlevad, et rahvahordid on sel ajal pisut kahanenud kõigis Euroopa turismipiirkondades, aga vahelduseks pole mul masside vastu midagi:)
 
naine 04. juuli 2016, kl 09.45
Väga hea, et teil on aega 20-23 päeva ja veel parem, et planeeritud aeg sept algus. Siis laske käia :) Üks koht jäi nimetamata. Verona lähedal Soave, googelda, vaata.
 
muzi 29. juuli 2016, kl 11.27
Selline linn veel nagu Soave Verona lähedal, kui peate lugu veinist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!