Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
Tallinna ühepäeva pilet
 
Maakas 29. november 2016, kl 10.27
Maakas peab pealinna minema ja ei tea, kas saan R-kioskist osta ühiskaardi peale kohe päevapileti ka või on lihtsam bussist osta pileteid?
 
maniila 29. november 2016, kl 11.01
saad osta kohe ühepäevapileti, guugeldasin.
 
harjumaakas 29. november 2016, kl 11.51
Osta bussist, 2 eurot iga sõit. Segadust ja jama vähem.
 
kats 29. november 2016, kl 12.17
Kui Sul on olemas roheline kaart, siis saad Pilet.ee lehel laadida sinna peale raha- Tallinna ühistransa päevapilet maksab 3 eurot. Iga kord kui oled ühissõidukis, teed valitaatorile piiks oma rohelise kaardiga. Üks sõit maksab 1,10( sõidukijuhilt ostes on iga sõit 2 euri), ja pilet kehtib 1tund(st 1h võid vahetada ühissõidukit nii, et uut raha maksma ei pea, teed aint piiks kaardiga). Kui sõidad nt 3h ringi, siis rohkem maksma ei pea kui kokku 3 eurot( valitaator teab ise, millal sul päevapileti jagu sõite täis saab).
Mina nt. ei osta kunagi ette päevapiletit... et võib-olla mul piisab 2h sõitudest, siis kulutan 2,20 eurot :)
Loodan, et selgitusest oli abi
Mittetallinlane
 
Maakas 29. november 2016, kl 12.27
Mul jäävad sõidud küllaltki erinevatesse aegadesse, sellepärast ka mõtlesin päevapileti peale, kuid kahtlesin kas saan R-kioskist vaid 3 eurot sinna peale laadida. Mul justkui rohkem pole vaja, kuna siis jälle pealinna asja pole
 
maniila 29. november 2016, kl 13.29
muidugi seda rohelist kaarti tasuta ei saa. ma nii ammu selle ostsin, aga guuglist värskendasin mälu, maksab 2 € + päevapileti maksumus. R-kioskist ostes on vist teenustasu ka. internetis saavad laadida vist ainult tallinna elanikud? võin muidugi eksida, nii ammu juba see kaart mul! veel oli kunagi see 10 pileti pakk, ei tea, kas enam on. küsi kioskist järele, nad kindlasti aitavad sind:) juhi käest ostes maksad tunduvalt rohkem.
 
kats 29. november 2016, kl 21.57
Ma ei ole Tallinna elanik. Ja laen oma rohelist kaarti justnimelt pilet.ee lehel. Seal samas saad näha ka raha jääki kaardil. Kasutamata raha, kuhugi ei kao.
Minu väikses kodulinnas R-kioskid puuduvad, seega on netist laadimine ainuke võimalus. Kas R-kioskis on ka miinimum summa, mida laadida, ei tea... netis oli vist 2 euri miinimum.
10 paberpiletiga pakike ei kehti enam ajast, mil tulid rohelised kaardid. Ainuke paberpilet on see, mille saad juhilt( ja see näeb välja nagu keldripoe kassatsekk)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!