Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Reisimine
lendamine ja kõrvavalu?
 
üxkõrv 07. märts 2018, kl 18.09
Teie, kes te lendate, kuidas teie kõrvad taluvad seda? Imelik, et sellest pole keegi kunagi rääkinud ja minuga juhtunu oli päris hirmutav. Nimelt lennuki maandumisel hakkasid kõrvad kohutavalt valutama, pärast maandumist olin kurt mitmeid tunde ja lisaks valutas ka pea kukla tagant. Nüüd hiljem, kui olen sellest rääkinud, siis on nii mitmeidki, kel keegi tuttav sama murega. Ei aita neelatamine, ega nätsu närimine.
Uuriks teie käest, kas on ka siin foorumis kellegil sama probleem ja kuidas olete lahendanud selle või jääbki nii olema iga kord. Kui nii siis minuarust on võimatu seda valu taluda ja ei saa lennukit kasutada edaspidi.
Maaks 12. märts 2018, kl 10.36
Mul on 1x samamoodi kõrvad valutanud pärast lendu (olen palju lennanud), ise kahtlustan, et see konkreetne lennuk ei suutnud rõhku hoida stabiilsena ja sellepärast.
Tasub vett/ vedelikke tarbida lennukis (neelamine aitab natuke rõhku tasakaalustada).
https://www.healthyhearing.com/report/52447-Airp...
https://www.popsugar.com/fitness/How-Prevent-Pai...
 
michel bowen 01. mai 2018, kl 08.42
The “popping” sensation that you feel in your ears when you take off and land in an airplane actually means that your ears are functioning the way they should be. There are many airline passengers suffer from hearing problem while landing or takeoff a plane.

http://www.gulfcoasthearingaids.com/hearing-aids/
 
oli 09. mai 2018, kl 22.17
sama jama. leevendust sai kõrvatroppidest, mida lennujaamades müüakse. mitte küll 100%, aga tunduvalt parem kogemus nendega. soovitatakse terve lennu ajal neid kõrvas hoida, kuid minu kogemuste järgi teeb sama välja kui u. pool tundi enne maandumist kõrva panna.
 
jah 07. juuni 2018, kl 16.29
Oli sama kogemus Ameerikasse lennates. Juba umbes 45 min enne maandumist hakkas kõrvades tervav valu, mis läks järjest hullemaks. Mul muidugi oli veidi nohu ka. Maandumine oli nii valus, et pisarad voolasid. Ja kõrvad olid pärast veel pool päeva lukus, siis läksid äkki plaksuga lahti. Päris ebameeldiv oli.
 
mitteblonf 26. juuni 2018, kl 22.46
mul on ka kaks korda lennuajal meeletu kõrvavalu olnud, aga mõlemal korral olin nohune ja seostan hetkel nohuga.
 
K 27. juuni 2018, kl 06.50
Ehk siis tõesti nohuga seotud, mul pole kõrvad isegi õieti lukku läinud, pisut ehk. Kiirrongides on aga küll pidevalt lukus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!